- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bobace
addikt
válasz
Dilikutya #1362 üzenetére
szeressük.
a multkor megláttam hogy van ilyen topic mondom nem irok be ugyse esik itt a hó (Debrecen) eere kimegyek utcára félora és szakad az ég lefele vagy 3 napig hát elég gáz.
A nyarat speciel nem birom mert isznyat meleg van, 25 fok felett minden bajom van, ki se megyek az utcára 30 fokba ott sülnék meg, köpném ki a belem, de a nőkért ugye áldozatot kell vállalni főleg nyáron -
-
Pópa
senior tag
válasz
Dilikutya #791 üzenetére
Hát jah,,, de ez még a kisebbik baj... gondolj bele! .... - micsoda áradások lesznek, ha elkezd a hegyekben is olvadni... Magyar viszonylatban a folyók sorra árdanak majd.. satöbbi...
A sár még csak-csak elviselhető...
---
10 éven belül 2-3 celsuis fokkal emelkedik a Föld átlag hőmérésklete, (globális felmelegedés)... minek következtében egyre durvább telek lesznek a partvidékeken. -
fokukac
nagyúr
-
RIV
tag
válasz
Dilikutya #479 üzenetére
Erre próbáltam kilyukadni! Még nálunk soha nem sikerült olyan szinten felkészülni, szerintem ez tragikus. Persze kevés a pénz. Hát igen, ezen csodálkoznak is nyugaton. Ilyen adórendszerrel virágzó társadalomnak kellene, hogy legyünk.
Egy eset erre: mikor 2 éve németben voltunk. Mentünk éjszaka az úton, egyszer csak útszórókat vettünk észre. Nem értettük a dolgot. Rá fél órára megvilágosodott minden. elkezdett esni.
Habár a német precizitás most csorbát szenvedett. Tegnap kibabrált velük az idő. Mondanom se kell ez tart most erre!
Nállunk, megint apró pelyhekben szállingózik. -
tildy
nagyúr
válasz
Dilikutya #459 üzenetére
Hat igen.PEsten meg a ho sem az igazi. Ha van is, akkor is felnap utan latyak, hp-k elfelejtenek tudni vezetni, satobbi. Elhiszem , hogy nem szereted.
Viszont voltam olyan helyen, ahol hetekig 70 centis ho volt, neha full jegpalya utak, megis tudtak az emebrek kozlekedni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Hálózati / IP kamera
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hieronymus: Három júniusi képem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest