Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dudvarek

csendes tag

Sziasztok, nem tudom, kit tudnék megkérdezni a problémám illetően, ez a topic talán jó lesz.

Windows Xp-n hallgatom az mp3-aimat, és neten olvasgatok, és egyszercsak lefagy a gép. Megakad az egér, és csend. Szokatlan, mert ez a gép még soha nem fagyott nekem. Reset,
    és kiírja, hogy nincs benn bootolható egység. Köv. indítás: a detecting ide drives-nál megakad, winyó led világít folyamatosan. Márciusban vettem a Maxtor DM 10-es 250GB-os sataII winyóm, alig hittem el, hogy elromlott. Ventivel hűtöttem, leszedtem róla, aztán lehúztam az IDE-s DVD-t, áttettem a winyót másik sata csatlakozóra is, csináltam egy CMOS cleart, de ugyanaz van nem-indulásnál. Hangra, hőmérsékletre tökéletes.
    Átvittem régi konfigomba, ott eljutott a Windows boot képernyőig, aztán magától újraindul, köv alkalommal is, safe mode-ban is.
    Új gépbe újra vissza, de detectingnél ugyanúgy semmi.
    Már megvan a garancialevél, holnap akartam visszavinni, csak még egy próbát megejtettem. Kb. 24 óra telt el az utolsó próba óta, semmi nem változott a konfigban, csak annyi, hogy most elindult a maxtorral a gép. Arról írok most.
    Így nincs garancia, viszont nem is bízom a cuccban. Szerintetek mi lehetett ez?
    Ha nem válaszolok, akkor lehet, megint megdöglött :P

Új hozzászólás Aktív témák