Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warbeast

tag

Hi EveryBody!
    Nálam is valami hasonló lehet a problemm, vagyis egy 120GB/7200RPM Seagate winyó olyanokat produkál, amilyet még sosem láttam...
    Pl:HD Tune benchmark:7000-8000MB/sec(!!!!!!), 308GB-nak látja, az erros scant pedig 9982MB/sec-kel futtatja végig, valami 296321MB végértékkel.....
    Nagyon durva, ráadásul WINXP magáról a winyóról nem bootol, csak telepítő CDvel, vagy ha van mellette oprendszert tartalmazó wincsi---------
    Nem tom mi lehet a hiba, mert everest, activeSmart mind simán OK-nak írja....
    Az alaplap egy MSI-K7N2 delta2, 2500+Sempron+2x256 Samsung RAM....
    Mellette még egy lg CDRW+teac dvd(MOST HALT MEG, 1 HÓNAPOS SINCS!!!!!)
    Első telepítésnél is kifagyott, aztán többször is, volt telepítő-fájlrendszer összeomlás is, meg olyan hibák, amire csak úgy bámultam....Indításnál, ha smart engedve van, akkor a lap máris problémázik, hogy nagy baj lesz, kezdjek el adatot menteni....Végigteszteltem, nem volt rajta hibás szektor sem......Sebessége OK...
    Volt még egy problem: a BIOS-ban, ha a RAMsebesség nem auto, akkor állandó(random) fagyásokat csinált!!!!!Nálam otthon(adatoknál a konfig) simán ment 2-3-3-5-ön, addig itt 2,5-4-4-7-et állít, és jól érzi magát....!!!!!
    LEgfontosabb: mit tok csinálni ezzel a szarral, hogy bootoljon már végre????????
    Leszögezem:mindent próbáltam már, és kifogytam......:):):):):)

Új hozzászólás Aktív témák