- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Hirdetés: Videokártya pasztázás és padolás bányászoknak, és gamereknek egyaránt kiváló minőségben!
Kiborg777 értékelést adott sasjoe számára:
Pontos, megbízható partner!
sasjoe értékelést adott Kiborg777 számára:
A videókártyát szerintem becsülettel megcsinálta, igaz, látványos javulást nem sikerült elérni (már 1,5 éve volt nála a kártya). Viszont utána is kézséggel segített ötletekkel és az nekem fontos.
Aktív témák
-
Kiborg777
csendes tag
Ha megengeded pontosítsunk rajta, mielőtt más megijedne
1,5 éve csináltam ugyanezt a kártyát, akkor bányászatra használták láthatóan hűvös állapotban(ott a memória van terhelés alatt, nem a mag). Most gamingre tré, mert a mag túlságosan melegszik egyértelműen gyári hiba miatt, mert új anyaggal se lett sokkal jobb, és hoztak 2db ugyanilyen típust nem sokkal később, amiknél viszont az ügyfél lényegesen jobb hőfokokról számolt be mindkettőnél, illetve küldött képeket is.
Ettől függetlenül csak sikerült jó tanácsot adnom beállítás terén, hogy elfogadható legyen a hőmérséklete, és fps csökkenés se legyen!
Köszi még egyszer, hogy engem választottál, következő alkalommal már biztos, hogy fényévekkel jobb eredményt kapsz, mert az ilyen hiba igencsak ritka
Aktív témák
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged