- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2675 üzenetére
Na de akkor miért csak az egyik fiókkal lett elérhető? 2 fiók van a telefonon. Amelyiket mindenre használok abban nincs Pay. Amelyiket csak gmailre na abban jelent meg.
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2673 üzenetére
Ha megadom a fiókot a régi Xperia M4 Aqua-n akkor arra is le tudom tölteni a Pay-t mert az is kompatibilis vele.
Nem volt a OnePlus-on Pay! Apkmirrorról telepítettem az elején és onnan is frissítettem. Aztán egyszer csak szólt az Áruház, hogy frissítsem. -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2662 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2659 üzenetére
Kaptál anno Google emailt, hogy a Payment felfüggesztésre került és a további használathoz igazolnod kell magad? Mert én igen. Akkor kezdtem el használni a Pla
-
slice14
veterán
válasz
szabi__memo #2653 üzenetére
Másnál is eltünt a GPay, mint írtam is. De ahogy írtan feljebb, így is müxik a Curve digitalizált kártyám. Szerencsére még nem törölték a digitalizált kártyám. Ha meg esetleg még is megtörténne hogy törlik a beállított kártyám, akkor nyitom meg a Gránit eBank appot és fizetek addig azzal.
#2649 tomp: Köszi de nem szükséges. A Revolut kártyám többnyire online vásárlásra használom. Meg inkább nem akarom megbolygatni, ha már így is müxik. Ha meg mégis a Revolut-ot szeretném használni, akkor a Curve appban átállítom arra, és már használhatom is.
#2654 gixxergabi: Hát még jó hogy csak egy fiókot használok
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2650 üzenetére
hmm!
Na ez akkor érdekes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest