Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
Örülök, hogy Neked jó, de másnak meg negatív tapasztalata van vele. Nekem is több vele a rossz, mint a jó tapasztalat. Szerintem közel nem egyenértékű a Gpay-el, és nem csak a PIn kód miatt. Engem az nem is zavarna már.
Szerintem az ERSTE-nél gondolkoznak megfelelően:
A nagy mobil-platform alapú fizetési megoldások kiszorítják az egyedi banki fejlesztéseket, így az áttörést itt a Google Pay hazai implementálása hozhatja meg ügyfeleinknek.
Igen, másik topic-ban én is megírtam.
Jó hír, már három bank biztos idén, bár akinél én vagyok az pont kimarad ebből a buliból.
Gránitnál 20 fizetés lehetséges offline módban vagyis 2016-ban még ennyi volt, amikor elindultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest