- Fórumok
- Egyéb
- Érettségi 2003
- (téma lezárva)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Garmin topik
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
fiola
csendes tag
-
fiola
csendes tag
pfff... ez mar nevetseges... 113 pont... gondoltam h csokkenni fog, de h ennyire...
fiola
ui.: akkor mar csak a levelre kell varni...
uii.: minek guriztem ennyit az elmult 4 ev alatt... -
Panther
HÁZIGAZDA
-
tildy
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Hát, de gáz tényleg. 88 a ponthatárt a szociológiára, nekem meg van 115. Kissé gáz. :F
-
.:ADAM:.
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pffffff de luuuuuz
113 a ponthatár BME informatikára :DD -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
ANA
m?szaki informatikai
113
ANK
m?szaki informatikai
83
ANA
villamosmérnöki
110
ANK
villamosmérnöki
79
DNK
m?szaki informatikai
92
DNK
villamosmérnöki
131
KNA
m?szaki informatikai
96
KNK
m?szaki informatikai
74
KNA
villamosmérnöki
98
KNK
villamosmérnöki
82 -
Panther
HÁZIGAZDA
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
fiola
csendes tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
fiola
csendes tag
-
lanyoo
tag
-
lanyoo
tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos most így nem tudom tőle megkérdezni mert kiküldték Franciaországba 3 hónapra (mármint az egyetem küldte ki... na ezzel aztán vigasztalhatod hogy ''ugye milyen szar lenne?!'' :DDD), de emlékeim szerint az nem tetszett neki hogy baromi sokat kellett rajzolni, és ráadásul nem azt amit ő elképzelt.
-
fiola
csendes tag
-
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
-
fiola
csendes tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most kaptam 2 SMS-t a felvi.hu-tól.
Aszongya hogy:
1. jel.: BME-VIK, ANÁ műszaki informatikai Potszáma: 123.
2. jel.: BME-VIK, ANÁ villamosmérnöki Potszáma: 123.
:DD -
Panther
HÁZIGAZDA
-
RAM
őstag
-
atus
senior tag
Nem ingyen, mert egy csomó lóvém elmegy az alapanyagok beszerzésére a barkács-hadműveleteknél. Szóval én fizetek. Eddig elég egyoldalú a mérlegem, és nagyon mínuszban van. De ennyi legyen elég, nem szép dolog más zsebében turkálni, és erre az se mentség, hogy magyar vagy. :t
-
hungeek
senior tag
-
RAM
őstag
-
atus
senior tag
-
RAM
őstag
-
atus
senior tag
-
RAM
őstag
-
atus
senior tag
-
Attyo
tag
Én tavaly érettségiztem. Most már a SZE padjait koptatom, szeptember óta. Koptatom?? Ez hülyeség!!!!!!!!!!! Ebben a félévben összesen 30 órán voltam suliban, pedig aztán hetente van 23 órám. Így mondjuk a vizsgaidőszak rázós egy picit!
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
RAM
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Agyzuzo
addikt
-
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
Ihajja-csuhajja! :DDD)
-
hungeek
senior tag
-
hungeek
senior tag
-
Agyzuzo
addikt
IGEN! Túl vagyok a szóbelin! Nyelvtant leszámítva baromijó tételeket húztam (Móricz, Hidegháború, George Orwell - Animal Farm elemzése angolból, Föciből vulkánok és földrengések), csupa 4-es 5-ös. :) Egyedüli szívfájdalmam az a fránya nyelvtan, sikerült kifognom az egyetlen olyan tételt, ami nekem elég hiányosan volt meg. Na az 3-as... :D
-
Ürgülfütty
tag
-
dXtr
tag
juhejjjj 2es a matekom
ok konnyu volt de en egy erettsegi tetelsor nemsok annyit nem oldottam meg..mondvan majd megyek szobelire:) de mostmar orulok
jah mondtam mar hoyg megyek kozgazdasznak:) -
RAM
őstag
-
atus
senior tag
-
renegade
aktív tag
-
bazs
aktív tag
-
bazs
aktív tag
-
hungeek
senior tag
szerdán matek órán 45 perc alatt megoldottam 5-ösre :))
pedig csak 10.-es vagyok (matek tag.)
nekem már nem lesz ilyen primitív........ high-level GCSE suxxxx :(( (sajna nem hinném, hogy középpel felvennének közgázra....) -
Veron
addikt
na ezt nálunk nem lehet megjátszani mert a tanárok előbb szétvágnak egy zold kőnyvet és aztán lefénymásolják ugy hogy a számokat kitörlik és csak egy lapot kapsz kézhez feladatszövegekkel, de a számokat nem tudod, és bemagolni néhányezer feladathoz a számát is asszem tul nagy melo!
-
Arius
aktív tag
Matekérettségi parára a következőt javaslom: ''Zöldkönyv'' megoldások kötete betesz gatyóba, öv/ing mögé. Feladat megkap, go ki wc, ott fellapoz könyv, átnéz megoldás...csak megmarad a fejedben valami belőle, míg visszaérsz a terembe.
u.i. Honnan veszitek hogy én így csináltam?? Az kizárt dolog, me nemtudom ! :)):)) -
RAM
őstag
-
bazs
aktív tag
-
bazs
aktív tag
A megoldások, és javítási útmutató:
[L]http://www.om.hu/letolt/okszi/doc/matutmut.pdf[/L] -
Atrox
tag
-
RAM
őstag
-
Agyzuzo
addikt
Nah, nekem is jól sikerült, de mi más feladatokat kaptunk (kéttannyelvű érettségi ugyebár). Nekünk ezek voltak: 1224, 3250, 2728, 1540, 1603, 844, 35.
Ebből egyedül az 1540-es nem ment, ami paraméteres volt. A többi simán. Nem vagyok egy matekzseni, de talán még 5-ös is lehet belőle... :D Pedig egész gimi alatt 2 és 4 között volt a matektudásom... -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Pé
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Matek éettségi - most erre mit mondjak?? 9-kor készen voltam minden hülye sallang szöveggel, ellenőrzéssel, szöveges válasszal együtt. Az sejtet valamit, ha azt mondom: ez 80 pont lesz? ;]
-
Veron
addikt
Hát nem tudom kinek szánták ezt a feladatsort, de szerintem a két évvel fiatalabb öcsém is 4est irt volna! 1 ora alatt megirtam az egészet, és az összes eredmény kijött! Az osztály (matek fakt) 80% már másfél ora után a suli előtt dumált! Aki ebből nem kap 2est az eláshatja magát!
-
Pé
senior tag
Én is csak annyit birok mondani mint eddig a többiek... Fosni nem kell. Attol hogy emeltszintű, még nem megoldhatatlan.
Én 95-ben 11 tárgyból érettségiztem, ebből 2 volt emeltszintű ( matek, fizika ), és 6 volt angolul ... Fostam mint az állat, de a végén 4,4 -re jött ki az átlag, mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül...
( ...oszt mégse lett belőlem semmi .... :D ) -
Jano
senior tag
-
hungeek
senior tag
-
Jano
senior tag
-
hungeek
senior tag
-
Jano
senior tag
-
PeliScan
addikt
Nah, vegyes érzelmeim vannak; az egészet megcsináltam TELJESEN egyedül, és valszeg megvan a négyes, de olyan könnyűek voltak, hogy vérszemet kaptam, és az ötöske kéne már, de az meg nem lesz meg sajnos. :o
Számolgattam, kb 53 pontom van, vagy legrosszabb esetben (remélem) kb 47. Ugye ez még négyes?
Ha azt vesszük, hogy 80 a max, és 60 az ötös, 18 a kettes;
...akkor a hármas olyan 33 pont, a négyes meg pl 46? Szerintetek? -
zsoltee10
addikt
Tetszenek ezek a példák, de a tavalyi jobban bejött, ezért is lett hibátlan. :))
-
hungeek
senior tag
nah hajrá...... halljuk a beszámolókat!
-
dXtr
tag
-
Bagoly
senior tag
Hát nem egy OKTV-szint az tuti :)))
Örülölök persze, hogy így sokaknak fog sikerülni, de azért kicsit (nagyon) harmatosak ezek a feladatok, nem?
(Na megyek fősulis matekot tanulni. :( Igazán példát vehetne a mi tanárunk is az érettségiről. Na jó, inkább legyen nehéz, de érjen valamit :P ) -
hungeek
senior tag
jah. az 5-öshöz 60 pontot kell elérni!
-
hungeek
senior tag
-
hungeek
senior tag
-
Nimrod
addikt
Idén melyik tantárgyat küldik vissza nagyvizitre? Tavaly a magyar volt ha jól emlékszem.
-
Nimrod
addikt
-
hungeek
senior tag
-
hungeek
senior tag
-
lesaux
veterán
-
hungeek
senior tag
összevetve szerintem aki gimi alatt végig legalább 4-es volt és mostanra is készült, az egy 4-esre meg tudja szerintem írni.....
-
Nimrod
addikt
Hát ja. Szvsz mindenki át fog tudni menni.
-
hungeek
senior tag
(most már semelyik vállalkozó szellemű fórumtársnak nem szab gátat a feladatok megoldása, hiszen egy nagyon rendes ember begépelte őket ide :)) )
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Garmin topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest