- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balesz1899
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
Ez nem tudom, hogy honnan van, de én emailben kaptam egy egy kódot a szülinapomra, mivel az ma van.
Ott az írja a kódra, hogy:
"Enjoy any game from the store at a sweet discount with our special 27% off voucher just for you.
XXXXXX-XXXXXX-XXXXXX
*Offer Valid for 4 weeks from receipt of this email."
-
Nem rossz, ha pár hete nem lett volna 2500 Ft a 4-es pakk, akkor most tutira előfizetnék rá. Nekem nagyon bejött, az a tipikus még tolok egy meccset... Baszki hajnali fél kettő van?! játék.
Gabi182: Nem lebeszélni akarlak a Divisonről, de nem biztos, hogy most éri meg megvenni. Jelen állapotában egy grindfest és úgy tűnik, hogy a jövőben is erre mozdul a játék, cserébe semmilyen értelmes csalás védelem nincsen benne. Nekem minden ismerősöm feladta végül a játékot (bugok, csalók miatt, az elérhetetlen, majd gyorsan elévülő gear már csak hab a tortán).
-
maddionmax
senior tag
Hát ez nagyon állat pack lett!
Tier 2 behúzva azonnal.Már a Valkyria Chronicles és a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Collection önmagában túlszárnyalja az árát, nem is beszélve arról, hogy a Warhammer 40000: Dawn of War II - Grand Master Collection aktiválásakkor a meglévő miatt adott egy Dawn of War II - Retribution - The Last Standalone giftet
Így azt hiszem megérte a $4.53-at.
-
eami
veterán
ugyanez EU változatban €6.5 ~ 2000 forint
-
Csapoati
nagyúr
Én is nagyon szeretnék egy gyönyörű bőr kanapét (300-400 ezer kb az indulóár), mégsem siránkozom (nem rád értem, nehogy úgy vedd), hogy drága és nem engedhetem meg magamnak. Amíg nem lesz meg az ára, jó a nem bőr is.
Ráadásul aztán játékból tényleg van kismillió, amivel ellehet az ember az első 50%-os leárazásig. Ha meg ennyire kell neki, fizesse ki az árát. Luxustermék, tehát nem arról van szó, hogy éhenhal, ha nem lesz meg neki. Sajnos ez a termék (videojáték) ebbe az árkategóriába tartozik és ez régebben se nagyon volt másképp - a 2000-es évek elején 10 ezer volt egy gamma, az jóval többnek számított, mint ma 11-12 ezer. Sajnos a fénykor (a 2009-2010 körüli 8-9 ezres indulóárak) már elmúltak, ez tény.
-
MrGeE
csendes tag
The "increase your order amount" feature has been disabled for this bundle. If you would like to ask for a refund and re-purchase the bundle at a higher price to receive more content or simply to further support the bundle, please contact our customer support team here.
csak h más ne lepődjön meg
-
TBT
addikt
Szerintem nem. Már tudni lehet, hogy a PS4 változat Complete kiadás lesz, méghozzá nyomott áron. Minden jel erre mutat (február végéig tart a Season Pass tartalma), illetve októberben 20 éves lesz a TR brand, csak nem fogják teljes áron nyomatni akkor is a Larás cuccaikat. Meg ugye hogy nézne már ki az, ha csak a PS4 kapna Complete kiadást. Jönni fog az XBox-ra és PC-re is, mert easy money és amúgy is 20 éves szülinap meg erezdelahajam kategória.
Emellett a 2013-as rész már nyáron (március elején jelent meg és júniusban - 3 hónappal a megjelenése után) 50%-ot kapott, év végén pedig már 80%-os akcióban volt Steam-en (2x is, hónap elején a videojátékos díjátadó miatt, utána meg az Xmas Sale miatt).
És úgy tűnik itt is az lesz, Gamestop már karácsonykor 40%-kal olcsóbban szórta a játék XBox-os verzióit, aztán ment is a vállveregetés a Square Enix és Microsoft részéről, hogy eladtak 2 hónap alatt 1 milliót a játékból. Most meg elvárják, hogy egy 2 hónapja piacon lévő játékot 15 000 Ft-ért megvegyenek az emberek, főleg azok után, amit 2014 nyarán leműveltek a GamesCom-on. És főleg úgy, hogy 1 hónapja csaknem már féláron dobálták a drága XBox-os verziót?
Év végén ez már utánad dobják kategória lesz, a Square Enix karácsonyi meglepetéses dobozkájában ez már tuti szerepelni fog. Talán még a márciusi Hitman is befér majd oda, a Deus Ex viszont biztosan nem.Jó lesz ez Complete verzióban is, olcsón az év végén. Nem kell betojni miatta, addig legalább kiforr a PC-s verzió is (ha esetleg rosszul sülne el a PC-s port).
-
-
Lackki
őstag
Autosportra vettek rá hogy nézzem meg a multit... kár volt, elment a kedvem az egész GRIDtől
Alapból nem tom miért menő az hogy egy versenypályát visszafelé tolják a legtöbben. Időmérő nincs, 2-3 kör egy SPA verseny és mindig uccsó helyről indultam. Jó rajt után jobb kanyar jött, áhh mondom inkább elengedem a sok derby idiótát lökjék ki egymást, én meg megvárom... aha... hát mondanom sem kell hogy direkt belémszállt egy parasztRaceroomban ilyet sose tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest