- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #48998 üzenetére
Erről beszéltem aki nem "fiók függő" az csinál ha akar 500 accountot is..(csak írtam valamit) Ez kb olyan mint a warez időszakban volt ezer éve ott se volt semmi röghöz kötés
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #48995 üzenetére
Én lassan az 50-et karcolom (49 vagyok). De hiába nagy a backlogom ha elém dobják lecsapok rá. Pont erre jó az előfizetés filléres és nem kell megvenni +1 backlognak.
De mindenki más és más. Mint írtam nekem nem fontos az hogy minden a fiokomon legyen ,befizetem a kemény 300ft-os akciós game passot és végigviszem.
De munkatársakkal páran fizetjük ezt a humble choice-t is amiből okosba ingyen vannak a játékaink..(jó tudom van akinek ez pöcsölés mint fent is írták hogy eladogatni...de inkább vársz amíg ingyen lesz hónapok évek múlva? így is ingyen volt nekünk mert a körítést elviszik. barter és társaim nagyon hamar lecsapnak rájuk sokszor olyan áron hogy csak lesel mintha sok ember nem is tudná hogy létezik ez a humble choice)"és van hogy 1 hónapban játszunk 50 órát" Callisto kb 12 órás leges legelsőre szóval boldogan belefért volna aki akarta
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #48983 üzenetére
Én valahogy sosem értettem hogy már az emberek után volt dobva sok helyen ,de mégis hirtelen akkor örül mindenki meg kezdi érdekelni egy játék amikor ingyen adják.
"Hol volt utánuk dobva? " ps plus, game pass, humble choice -
fogselyem
senior tag
válasz
Már most F5-tel frissítem az oldalt!
-
sto1911
veterán
válasz
Ettől a hírtől a borítóképén szomorkodó bácsi még szomorúbb lett
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #48967 üzenetére
Nem biztos hogy úgy meg lehetne venni most. Korábban is olvastam hasonlót hogy valakinek adott bundle nem volt elérhető mert egy része meg volt neki és közben nézelődtem vannak olyanok akinek meg volt a B3 valamilyen formában és nem tudták megvenni steamen az ultimatet, mert hogy a csomag csak azoknak elérhető akik nem rendelkeznek a B3-mal.
Azt meg nem kockáztatom meg hogy megveszem a tinás csomag részeként 1,3 euróért, mert ha nem tudom upgradelni akkor felesleges, viszont attól félek hogyha visszakérném érte a lóvét akkor meg bekavarhatna a tinának az accomon. -
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #48958 üzenetére
Aki nem vette meg akkor annak jó lehet ennyiért, aki Tinázni akar megveszi és nem fogja a plafont nézegetni, mert egyszer volt a káosz verzió 10 ojróért hámbülbándülön és akkor most kihagyja.
A 3.-ból nekem csak az alapjáték van meg epicen, abból lenne jó valahogy kihúzni az ultimatet olcsóbban mint amennyiért a steam hírdeti.
Ha megvenném az 1,3 eurós bándült, akkor menne lejjebb 4-5 euróval az ultimate bándül steamen vagy akkor már azt nem vehetném meg? -
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #48960 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #48958 üzenetére
Dlc, season pass kell hozzá?
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
TheNewDawn #48834 üzenetére
Első vásárlásom itt, sztem az utolsó is:
The product you ordered is currently in the waiting phase. We are waiting for the codes you purchased from our code provider.
As soon as the codes you ordered are delivered to us, your order will be completed.
Thank you for your understanding.
Volt már valakinek eldobhatós kártyával refund? -
TBT
addikt
válasz
TheNewDawn #48785 üzenetére
A Halo Wars első részét ott is be tudod húzni akciósan. A második rész tényleg csak nálunk akciós, viszont a teljes változatért az az 5500 Ft szerintem nagyon baráti ár. Tartalmazza az alapjátékot, a Season Passt, további parancsnokokat és a The Awakening kiegészítőt is.
Viszont a The Master Chief kollekcióval érdemes vigyázni. A csomag nem mindegyik része működőképes! Többen is írják, hogy a Halo 2 és 3 nem megy benne, mert adatokat hiányol a játék. 140 GB plusz tartalmat akar letölteni, de akkor sem megy. Missing data hibaüzenettel kilépnek. Én nem néztem meg őket, de a legutóbbi vélemények mind erről írnak. Amíg nem javítják központilag, addig nem érdemes pénzt áldozni rá. A Steam-es verziót úgy tudom, nem érinti ez a probléma.
-
Golden9
veterán
válasz
TheNewDawn #48661 üzenetére
Köszönöm, vittem!
Megnéztem a linket, mondom ezt hozzáadom a kívánságlistámhoz, de aztán tovább olvastam a hsz-ed.
-
Marci79
senior tag
válasz
TheNewDawn #48652 üzenetére
Lehetnénk hárman is! 3 euro-ért nekem is jöhetne.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #48652 üzenetére
Nekem csak a Plague Tale kell a többit elpasszolnám. Írok privit nektek és megveszem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #48628 üzenetére
És amúgy tényleg a Heroes 3 a legjobb TBS.
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #48624 üzenetére
A világ legjobb űrszimulátora: Freelancer, vita nélkül. "Méltatlanul alulértékelt" Terminator: szerintem inkább elég sz*r lett...
A többivel egyetértek... -
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #48615 üzenetére
Hoztál 1-2 meredek állítást, és a Command and Conquer link se jó...
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #48615 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a Terminator csojszba kerül hamarosan.
(Remélem mert nagyon érdekel) Most inkább a WH 40k Rogue Tradert vettem meg, illetve a King Arthur: Legion IX-tidén.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TheNewDawn #48600 üzenetére
Ez játék függő, DS esetében ki kell iktatni a mentést ellenőrző módszerüket aztán menni, fog, kis időt rá kell szánni. Ez a leírás game passhoz szól, de epices mentést könnyebb is megtalálni hozzá, a többi lépést követni kell. [link]
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #48593 üzenetére
A the forgitten city.
-
Sefneni
őstag
válasz
TheNewDawn #48574 üzenetére
Igen, egész jó kis akciók vannak most.
-
válasz
TheNewDawn #48569 üzenetére
NERelt net tudtommal nem létezik
De valami szakmai betűszót biztos ki lehet rá találni a Network of Elite Rich-en kívül. -
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #48569 üzenetére
Jó, legközelebb majd azt írom, hogy hálózati címfordított net...
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #48534 üzenetére
Nem játszom én annyit, hogy azt a pár eurót is megérje nekem.
-
válasz
TheNewDawn #48534 üzenetére
Már a deluxe vagy az ultimate?
-
csaba951
veterán
válasz
TheNewDawn #48357 üzenetére
, ez akkor volt. Ma már ott is csak 14-15 EUR körül találod meg.
-
Zó
aktív tag
válasz
TheNewDawn #48319 üzenetére
De ha minden promó járna régieknek, akkor kb. a végtelenségig adnák ingyen. Ez nem ugyanaz, mint hogy a Telekomnál a régi előfizetőt letolják - addig, amíg nem akar elmenni máshova, akkor már jár neki is az akció.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
TheNewDawn #48319 üzenetére
Olyan szempontbol nem ugyanaz, hogy mas a promocio celja.
Itt az uj elofizeteseket akarjak osztonozni, amihez az elso ut az uj regisztraciok szama. -
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #48314 üzenetére
Mi a probléma ezzel? Minek kéne az ingyen kódot olyannak osztogatni, aki már élt a lehetőséggel, vagy használta a szolgáltatást korábban?
-
Sefneni
őstag
válasz
TheNewDawn #48307 üzenetére
Bocsi, odáig már nem jutottam.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #48303 üzenetére
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #48155 üzenetére
Az éves számok alapján kuponnal se igen vásárolnak ott az emberek , szóval...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TheNewDawn #48038 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a régi kiadójuk osztogatta őket ingyen, úgyhogy nem várható hogy megint úgy lesz.
Illetve még Tomb Raider újdonság, hogy az új trilógia első részének Definitive változata csak a Microsoft storeban érhető el PC-n.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #47967 üzenetére
Az a 8 óra valójában 8 nap, mert négy tagú a számláló, szóval nem kell elkapkodni a döntést.
Egyébként sajnos elég gyenge próbálkozás lett, a korábbi részek jobbak. -
Sefneni
őstag
válasz
TheNewDawn #47894 üzenetére
-
gejala
őstag
válasz
Lawn Mowing Sim is jó kis chill játék, aki szereti a hasonló simeket. Én 10x ennyiért vettem még anno, €1-t nagyon megéri.
-
Sefneni
őstag
válasz
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #47840 üzenetére
Szerintem anno a King Arthur I-II The Role-playing Wargame -ek sokkal jobbak voltak
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #47840 üzenetére
Szuper játék, az alapárát is megérné, 18euró jelenleg úgy meg pláne
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #47785 üzenetére
Azt hittem behúztad vagy húzod. Én ki is próbáltam kicsit délután, ha 10-20 órát belerakok már megérte.
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #47782 üzenetére
A free dlc-kre nézz rá, mert az alapból nem aktiválja a fiókra.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #47715 üzenetére
Van ott még 2 másik jelenleg ingyenes dlc is
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TheNewDawn #47595 üzenetére
Nem Steames de Amazonon még kapni a C&C+RA complete pakkot 20 dollárért.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
TheNewDawn #47595 üzenetére
mótvá anno ez szerint e
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #47593 üzenetére
Igazából egyik Sniper Elite sem játszhatatlan a DLC-k nélkül. Sztoriba nem illeszkedő küldetések, az egyik mindig Hitler lelövése. Kicsi pénzért persze megérik, vagy ha a fullos kiadás csak kicsit drágább.
-
beef
őstag
válasz
TheNewDawn #47544 üzenetére
Mármint 4EUR-t ír gg.delas, de valójában 1462Ft
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
TheNewDawn #47444 üzenetére
Így csináltam. Eladtam 6 euróért a többit, bár volt aki 8-ért is megoldotta, de inkább a gyors utat választottam.
-
válasz
TheNewDawn #47366 üzenetére
Uhh, köszi, hogy megosztottad.
Steamen kívánságlistában volt nálam!
-
Segal
veterán
válasz
TheNewDawn #47331 üzenetére
Játékkártyákat tartalmaz
-
alratar
addikt
válasz
Kész, de én semmit sem kaptam.
-
MrTwister
őstag
válasz
-
Golden9
veterán
válasz
TheNewDawn #47319 üzenetére
A oldal tetején át tudod állítani a régiót, és megvan, hogy €-ban is 9,99. 8,70 lenne a háel.
-
alratar
addikt
válasz
TheNewDawn #47303 üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy Uncharted.
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #47281 üzenetére
Ez a cucc eléggé tetszik. DLC-ket érdemes behúzni, vagy elég az alapjáték?
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #47277 üzenetére
Thx! 5.93 kuponozva, még nem vettem meg szerencsére, mert Cdkeys-en meg 1777 Ft csak.
-
huskydog17
addikt
válasz
TheNewDawn #47247 üzenetére
Nem tudom mi történt. Annyit tudok erről mondani, hogy személy szerint én kizárólag a demó verziót próbáltam ki belőle, az nekem nagyon tetszett. Egy ideje terveztem megvenni, viszont én Ubi játékot soha nem veszek Steam-en, mindig közvetlen Uplay-re veszem, hogy kizárólag az fusson a háttérben és ne egyszerre két launcher (azaz két DRM). Ez viszont most elgondolkodtatott engem is, hogy megvegyem-e Steam-re. A Gold Edition is csak 10 euró, az is ad 40-50 órányi játékot legalább.
Aki szereti a görög mitológia témakört, annak jó eséllyel tetszeni fog, aki pedig ezen felül szereti a vígjátékot is, annak szerintem meg főleg, mert ebben a játékban a görög istenek rendesen szívják egymás vérét (viccesen), legalábbis a demó alapján nekem ez jött le, hogy egy jópofa nyílt világú ütlegelős játék, ahol a görög mitológia témakört nagyon lazán és humorosan adják elő. Akit ez nem zavar, szerintem jól fog szórakozni rajta.Ami az árat illeti, én azt nem értem, hogy miért kizárólag Steam-en adják ilyen alacsony áron, ugyanis pont az volna a logikus, ha az Ubi saját boltjában lenne ilyen olcsó, főleg annak fényében, hogy az Ubi nagyon mostohán kezeli a Steam platformot (új játékok nem jönnek oda). Röviden tehát nem értem miért történik ez.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #47247 üzenetére
Nem rossz, de jónak se mondanám. DLC-kkel együtt végignyammogtam, amikor UBI Connect ingyen adta és bár ingyen volt, de egy kicsit mégis meglopva érzem magam. Van akiknek bejön... gondolom ők nem ismerik a Zeldákat, vagy nagyon lent van a léc. A legnagyobb baj vele a debil humor, illetve az irgalmatlan mennyiségű repetitív megoldások tömege. Kevés, ötlettelen és fárasztóan sokszor ismétlődő ellenfelek végig. A játék 5 óráját láttad, az egészet láttad.
-
Louro
őstag
válasz
TheNewDawn #47171 üzenetére
Látom dícsérve van itt rendesen. Kár, hogy nincs demója
-
De4d
őstag
válasz
Ez jó deal, ennyiért ajándék, én a sale elején megvettem steamen még 2x ennyiért, de úgy is jó vétel volt. Abszolút megérte. Így ezzel zárva a tavalyi évet, és nyitva az újat (még nem vittem végig) abszolút kedvenc lett, a Wartalesilletve a King Arthur: Knights Tale mellett.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Jo meglatas, meg is vettem.
-
Marci79
senior tag
válasz
TheNewDawn #47161 üzenetére
Azt egy szóval nem írta. Bár, a masszív hsz gyűjtésbe beleférhetne az, hogy rendes infót ír le. Nem pedig "félinfót" tesz közzé.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #47152 üzenetére
A New Frontiers miatt gondolkozok rajta, de alapvetően még sokallom
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #47150 üzenetére
Az is és ezek még:
Így úgy érzem megéri -
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #47130 üzenetére
+1.
Mondom mindezt annak ellenére, hogy játékstílusilag nagyon kevés játék fekszik nekem az idei ajándéközönből. -
Healbacsi
őstag
válasz
TheNewDawn #46883 üzenetére
A negativ ertekelesek azert vannak ennel a jateknal, meg bugos a quest line, kb nem tudod vegigjatszani, allandoan mentes/toltes, folyamatos crash act 3 utan.
-
pingtest
tag
válasz
TheNewDawn #46883 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy jönnek olyan updatek idővel ami nem tetszik a népnek, és jönnek a negatív értékelések, több száz vagy akár több ezer óra után.
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheNewDawn #46859 üzenetére
Neztem gameplay videot, tenyleg nem tunik rossznak.
Steamen nezegettem az ertekeleseket, es sok a negativ ertekeles a 60+ oraval rendelkezo jatekosok kozott. A legtobbjuk azon a velemenyen van, hogy egyelore pihentetni kell a jatekot, amig kijon nehany nagyobb patch.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Én a he Lord of the Rings: Return to Moria játékot vettem meg az Epic games-en.
-50% leárazás és -33%-os kuponnal 14270 Ft helyett 4800 Ft volt.
Plussz ráadás, hogy csapatban online játszható és rendes magyarítás is van hozzá.
Tegnap kipróbáltuk és nem is rossz. -
warcat
veterán
válasz
Az lehet mögötte, hogy megkaptuk vélhetően a lengyel? piac árait. Én a kulcsboltos (34.49€) Steames verziómat egészítettem ki 'teljes'-re muve-s dlc kulcsokkal miután felfedeztem, hogy mennyibe kerülnek ezek a hazai digitális forgalmazóknál.
Példa: cdgalaxisnál maguk a játékverziók vaskos EUs piaci áron kaphatóak, de a DLC-k (Season Pass-t is beleértve) ugyanannyi mint Epicen
Nagyon jó játék amúgy, de vannak kétségeim mennyire fogjátok végigtolni a 'behörcsögölés' után.(sok időre gondolok, plusz a szintlépésekhez külön guideok használata javasolható)
Tanulási fázis után újrakezdtem unfair-en és biztos lesz benne 100+óra
Ja még annyi, hogy a Season pass 2 kiegészítőt ígér egyenként 15 órányi tartalommal, de ezek 2024 közepére és végére vannak tervezve, tehát most nem kapsz semmi tartalmat érte.
-
HugóBoss
tag
válasz
Köszi
3714Ft volt a Black Friday vásárlásokkor kapott jóváírásokkal
-
KISDUCK
addikt
válasz
Nem rossz, még gggdeals-en is 50 dollárt ír a játékra alapból, a Káosz Kaput lehet még behúzom majd kuponnal, elvileg úgy kb 3,3k HUF, de a tésztába bele, hogy nem képesek egy fullos packot csinálni mindegyik játékból hogy tokkal-vonóval meg lehessen venni minden dlc-jével együtt amire lehetne érvényesítni a kedvezményeket.
-
Chronos85
tag
válasz
Szép Találat!
Nagyon köszi
Itt egy másik ez nincs elárazva, de féláron megérős (-35% kezdeti dec 21ig steam szerint+kupon)
[Against the Storm]Roguelike City Builder, féltem ettől a kombótól, de nagyon jól eltalálták, sajnos nagyon addiktív.
-
törölt tag
válasz
Season Pass-t is érdemes lehet berántani? Az is el van árazva, de kupon nélkül.
-
válasz
TheNewDawn #46806 üzenetére
Üdv!
Az alapjáték, a Cyberpunk 2077-nél az epices, és megvenném a DLC-t is, és kérdezném, hogy a jelenlegi 9.990,- Ft-os árát, lehetne valahogy lefaragni, valamilyen kuponozással ?
Ez a 33 %-os kupont, hogy lehet megkapni, és ehhez a DLC-hez egyébként használható lenne? -
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #46632 üzenetére
Thx, ennyiért behúzom...
Az összes részt nem játszottam végig, de majdnem (csak a Drak Side maradt ki, de azt szvsz nagyon elcseszték), ellenben a Warriors of the North-t kb. ötször toltam végig. -
Crus
őstag
válasz
Végigtoltam az összes KB-t. Ezt is. Ennyit megér feltétlenül, de az eredeti árát, vagy 50%-os árazást semmiképpen sem. Úgy kell játszogatni vele, mintha nem KB lenne, így elmegy.
-
válasz
Ezen kivul mindegyik megvan, de mar az elozo is nagy szenvedes volt, es ez is 50-60%-on all steamen....regenmindenjobbvot. Igazan kar ezert a szeriaert, nagyon szerettem.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
TheNewDawn #46586 üzenetére
Az ember azt gondolna, a Definitive Editionbe ott van minden DLC.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
TheNewDawn #46580 üzenetére
Elárazás vagy villámakció lehetett, én még láttam az alacsonyabb árat és gg.deals-en is rögzítve van, de már átírták.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #46211 üzenetére
Erősen nem. 3 sztori DLC is van.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TheNewDawn #46177 üzenetére
kulcsboltban még kapni 1 havi ultimate passt 7 euro alatt.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #46177 üzenetére
A Starfield megjelenésére alakították így
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #46109 üzenetére
Ezt szerintem minden gog-os megkapja, mert nekem is ott figyel a postaládában az ajánlat.
-
NeStric999
csendes tag
válasz
TheNewDawn #46062 üzenetére
Mindamellett, hogy egyetértek, azért a Rebel inc. volt már önmagában olcsóbb mint a Choice maga (kuponozás nélkül) szóval _technikailag_ egy olyan deal-ben jobban megéri
Úgy látom az SCP mégse került be a Choice-ba, de a többi 3 az talált...
De hogy ne offoljak csak, legyen egy kis ON is: Cleo - a pirate's tale 1,87€ HL Steamen. Ugyan nem ismerem, de az értékelései elég jók, mivel nem lett Martyr a choice-ban, ez is kerül a kosárba vele együtt -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #46055 üzenetére
Szerintem 9EUR-ért érdemes átgondolni a pakkot.
A sok haszontalan kozmetikán kívül vannak benne hasznosabb DLC-k is, de itt van a Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy ami standalone kieg új sztori szállal és classal, ill. egy class DLC: Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - Sororitas ClassKorábban Complete néven volt a csomag, de átnevezték, és berakták a Sororitas Classt is.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #46055 üzenetére
Tiny Tina azert jobb szerintem. Mondjuk ilyen aron lehet behuzom az Inquisitorhoz a maradek DLC-t.
-
válasz
TheNewDawn #45818 üzenetére
maris out of stock
-
válasz
722,56ft-ot vont le végül a revolut, Isztambuli eladónak ment a lé.
Remélem megmarad.
KösziMrTwister:
Mondjuk valóban fura, hogy ott virít alul a paypal logó, de nem lehet paypallal fizetni.
Én 1x használatos revolute kártyával fizettem. -
MrTwister
őstag
válasz
Köszi, de hogy lehet itt fizetni? Bankkártyám nem szívesen adnám meg...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #45671 üzenetére
Ha valakinek csak az első kell 1,66 € a GMG-n: [link]
-
Archttila
veterán
válasz
Be is huztam , koszi!
-
Healbacsi
őstag
válasz
9 nap az az 1 honap -> aug. 3.-an jon.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #45556 üzenetére
Nagyon köszi! Minden királyul ment!
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #45552 üzenetére
Bocsi n00b kérdésért, de simán csak rámegyek a linkre és megveszem és ennyi. Nem kell régiót váltanom? Gears 5 pakkot szeretném megvenni. Köszi!
-
icemad
nagyúr
válasz
TheNewDawn #45552 üzenetére
Tudsz török, argentin, brazil játékokat , de csak ha gift cardot vagy kódot veszel. Meg azoknak a kódoknak 99%-a xboxra van. Kivéve persze a play anywhere címeket. A bankkártyát viszont nem fogadja el direktben. (hacsak nem ott élsz és ottani bankkártyád van) Meg egy rendes (magyarul: fizetős) vpn is kell hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
TheNewDawn #45516 üzenetére
Nemsokára jön a 3. része, gondolom azért szórják ki apróért.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #45506 üzenetére
Az a remaster jó nagy átverés, gyakorlatilag egy komplett downgrade minden tekintetben...
Egyébként meg ez a játék tökéletes példája az agresszíven meh kategóriának. Kínosan ügyel rá a játék, nehogy valami kifejezetten jó dolog legyen benne, de arra is, hogy szörnyű se legyen. -
pengwin
addikt
válasz
TheNewDawn #45499 üzenetére
Két hónapja már volt 10€-ért Steamen, meg is vettem - szerintem nagyon megérte.
Most is 10€ Steamen, ha valaki nem akar még egy boltba regisztrálni.
#45501 icemad
Az 1984 nem simán könyv mint kiderült, hanem egy "how to totalitarianism for dummies" kézikönyv... -
attiati
veterán
válasz
TheNewDawn #45460 üzenetére
Ezeket a játékokat sosem értettem. Pl traktor szimulátor.
- Mit csináltál tegnap este?
- Hát.. szántottam
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest