- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
ProEvoFan #114681 üzenetére
Számomra ez sajnos nem csak hobbi hanem függés...még szerencse hogy kevés az időm rá a munka foci mellett ,mert rég halott lennék ha nem volna a másik kettő...
Biztos én vagyok az utolsó paraszt ,de nekem soha egyetlen egy másodpercig sem fordult meg a fejemben ,hogy én a vásárlásaimmal bármilyen céget is támogassak. Nem akarom támogatni őket, nem érdekelnek. Megoldják ők máshogy. Az meg had ne legyen az én hibám ,hogy manapság már alig 1 éves cuccokat tolnak bele a bundlekba...(lásd havi humble bundle esete tóth marival) Én kértem vagy én árazom és én alázom a saját termékem a semmibe? NEM! Innentől nem nagyon érdekel melyik cég hogy vergődik... És de igen a 0-day/ teljes áras vásárlás nekem totálisan pénzkidobás lenne...,de ez lejött volna ha elolvassa bárki is mit írta le fentebb."de ezt honnan veszed? vagy miből érzed, hogy mi így gondoljuk?!"
- Elég megnézni a reakciókat rám aki meg nem akarja szórni a pénzt...váltig hangoztatjátok én egy szar vagyok ,de ti meg nagy királyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest