Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
Per Degaton #106960 üzenetére
1-2 hónapja nekem is volt gondom velük az XCOM 2 - Reinforcement Pack kapcsán, igaz engem csak két és fél napig várattak, de digitális terjesztés esetén ezt is sokallottam kicsit, azért nem távírókkal kommunikálunk. Nekem ticket nélkül megoldódott, szerintem neked is megfog, de szó mi szó nem törik össze magukat.
-
tomsolo
addikt
válasz
Per Degaton #106960 üzenetére
Leszarják a ticketedet.
Én a végén már pp dispute-t indítottam, akkor megjött a cucc de lényegében arra se reagáltak semmit. Szal megfogod kapni de készülj fel rá hogy akár 6 napba is beletelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Proxmox VE
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Android szakmai topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest