- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Ilyenek mennek a steamen: STEAM WINTER SALE BEST DEAL - ez egy bundle
49 db szir szarral, csupán 2.5€-ért.
-
tomsolo
addikt
Aki szereti a puzzle játékokat annak ajánlanék egyet a mostani sale-ből, nem is drága, nem is kell hozzá bivalygép egy kvarcórán is elmegy.
Death Coming - 3,14 €
Meghaltál és most választhatsz: vagy a Halál segédje leszel és akkor tovább "élhetsz" vagy mész a nihilbe asap. Mivel az elsőt választod így különböző pályákon kell apró/nagyobb baleseteket előidézned, hogy meglegyen a Halál napi kvótája.
Pl. adott egy városi látkép ahol az ide-oda sétáló gyalogosok előtt elhúzod a csatorna fedelet és hoppsz már is van egy feldolgozható lélek. Vagy a zebrán áthaladók előtt átállítod az autósok lámpáját zöldre (multikill). Vagy elengedsz egy kutyát az nekiesik valakinek ettől egy másik csoport ember megijed és belerohan az előtte odakészített árammal feldúsított víztócsába. És így tovább bár ennél vannak jóval rejtettebb/bonyolultabb megoldások is.
Minden pályán van egy minimum szint amit el kell érni illetve 3 kötelezően "meghalandó" személy. Na már most: rendesen kipucolni egy pályát igazán nagy kihívás. Okosan, megtervezve és időzítve kell klikkolni, hogy minden úgy történjen ahogy szeretnéd. Az egyszerűbb interakcióknál - pl. leeső virágcserép a fejre - látod mi fog történni - hova fog esni - mielőtt végrehajtanád a többit ki kell tapasztalni. Bonyolítja a helyzetet, hogy kb a második pályától kezdve megfog jelenni az őrangyal őrjárat is, így lebukás nélkül kell tevékenykedni.
Nagyon eredeti és szerethető cucc, szóval tudom ajánlani.
-
tomsolo
addikt
ajaj kedvenc félreárazó helyünk megint teljesített sajna kb mindenki lemaradt róla:
gamersgaten pár óráig 10 ojró volt a nioh
-
tomsolo
addikt
Fokozni azt ami kínos:
-
tomsolo
addikt
Nekem nem jött be a Fallout 4. Olyan mint egy felturbózott F3 DLC a sok szöszmötölés miatt meg hamar rájöttem van ennél nekem jobb dolgom is.
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #125136 üzenetére
Injustice 2 50GB-ot kér telepítéskor. (MK még többet kér egyébként
A cédékulcsos verza lényegében a legendary edition, az egyetlen csak külön megvehető karakter nincs benne egyedül - a másik a sztori mód után feloldódik - meg a booster DLCk.
Egyébként ha már verekedős a SoulClaibur is nagyon jó és nem is nehéz, az ottani öltöztetős rész az egyik legjobb ami van a piacon - csak hát nem olcsó.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #125128 üzenetére
Mortalban nagyon idegesítő a story mód, a végét a szokásos módon zsigerből gyűlöltem. Ami jó benne az a sok karakter, sok kivégzés, (easy mód is van ugye) plusz a pályákon elrejtett finomságok - már ha működnek mostanság - na meg hogy jó véres.
Injustice 2-ben nem rossz a sztori mód de elég rövid és jó sok hülyeség van benne, ettől függetlenül hangulatos. A vége is könnyen abszolválható na meg 2 féle is van belőle. Nem nehéz - amolyan könnyített mk - cserébe karakterenként kb. csak egy két igazán speckó dolog van. Ami viszont jó benne az a Multiverse - ez kb ilyen végtelenített Tower meccsek időre, mindenféle buffal, targettel. Az itt kapott ládákból kapott rng cuccokkal lehet öltöztetni, felszerelni a karaktereket.
Mindkettőhöz kell azért gép, ssd, meg jó sok ram. Ha egyik sincs meg kb 11 euróból megvan mindkettő szürkefőldről.
-
tomsolo
addikt
Injustice 2 elég jó lett. A harc nem nehéz - talán kicsit túl eccerű is - , de nem rossz. Látvány, hangok jóak.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Assassin Creed IV Black Flag 1 GBP-ért?
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Pár ajánlat a saleből:
Killer Instinct - 9,24€ - soundtrackkal 10,21 €
Az összes DLC benne van.
WRC 7
- 11,99€
Egy autós DLC van hozzá, de az csak egy móka autó, abs nem szükséges megvenni.
Divinity: Original Sin 2 kapott most 35%-ot, - 29,24€
EVERSPACE - 6,99€ az Ultimate 12,72€
-
tomsolo
addikt
A competitive multiplayer first and third person shooter set during the great Napoleonic Era. Charge into battle with over 150 players per server!
Csodálom, hogy erről még nem énekelt a macska.
-
tomsolo
addikt
Humblen újabb ingyen Lego játék - Lord of the Ring
-
tomsolo
addikt
hétfőtől akkor steam sale?
-
tomsolo
addikt
"This game contains following fictional expressions.: -Foul language -Blood and gore expressions -Sexual activities by Male x Female, Female x Female, Multiple Male x Female, Multiple Female x Male, Female x Monsters -Sexual activities for HP recovery skill -Male character with large sexual organ -Aphrodisia virus. -Momentary pregnancy -Bukkake -Masturbation with machine" [link]
-
tomsolo
addikt
humblin ingyen Lego Hobbit - végre meg is van az első Lego játékom (mert marhára nem érdekelenek
)
-
tomsolo
addikt
cédékulcson már 18 ojró a Failout 76
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #124855 üzenetére
örülök, hogy van férfimenzesz kedden is
imho itt egy pakk aminek darabjai tucatszor voltak ilyen bundlekban, ráadásul többségük nem is vmi nagy szám... szóval reális sem annyira nem lenyűgöző ez az ajánlat, bár felhívnám a figyelmet, hogy úgy kezdtem:
szerintem. Szerinted meg nem, hát puff neki.
-
tomsolo
addikt
V-Rally 4 - 11.39€
(Kaptunk egy új kocsit is a legutóbbi update-tel.)
-
tomsolo
addikt
Uhh az új Jagged Alliance se váltja be a reményeket
All Reviews:
Mostly Negative (45)
Release Date:
6 Dec, 2018 -
tomsolo
addikt
Company of Heroes 2 - free
-
tomsolo
addikt
cdkulcson 14.79 ért beugrott a kosárba a crash bandicoot insane trilogy is (3 játék)
-
tomsolo
addikt
válasz
Dilikutya #124694 üzenetére
A Hitlär arcába hugyozóst láttad már?
-
tomsolo
addikt
Remélem ez azt jelenti hogy lesz jóáras a g2a-n
"Influencer Revenue Share Program" b+
-
tomsolo
addikt
1200 Huf-ért beugrott a gékettőn a kosárba a Steel Rats és egész jó ki cucc ez.
-
tomsolo
addikt
Nem rossz a 200 dolkás Faillout 76 kollektorban a nylon acskó, - mert zsákvászon drága, illetve nem kapható (LOL) - de ilyen is volt ám:
-
tomsolo
addikt
Na lepergett a SoulClalibur 6 "sztori" kredit.
Elég hosszú volt, kicsit grindes is, de kellet a végére - a fő fő ellenfél lv 60, de vannak nála nagyobbak is sidequestben - hogy lv 67-re toltam, egy hozzá illő 60-as karddal.
Magáról a sztoriról csak nagy vonalakban tudok nyilatkozni, mert - bár lehetett volna jól is megcsinálni - ilyen lapozgatós, olvasós, ráadásul elég gyengén megírt cucc.
Mondjuk annyira nem voltak nehezek a bossok, bár erről nehéz nyilatkozni mert az AI rettenet kiegyensúlyozatlan. Hol hülye mint a tök, hol meg - kicsit csalós is - bedurvul atomra hiába mennyi a szintje. Az egyik sidequestben volt egy nuncsakus csaj, 10 szinttel állt alattam, az rendszeresen "GREAT"-tel vert meg a végén már majdnem csattant a kontroller a falon. Mondjuk annyira nem frusztrálós mint a Tekken 7.
Még vissza van a historiás kampány - itt végig kell verekedni a kardok történetét.
Grafika jó nem is kér sokat, hangok is, sztori kampányban lévő karaktert nem, de a creationbe létrehozottat meg lehet osztani, így van rá esély hogy belefuttok Ainusba
, szóval tudom ajánlani.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Jók ezek a mai kártya árak:
Buyer pays: 0.03 €
You receive: 0.01 €
- - - - - - - - - - - - - -
Steam guts: 0.02 € -
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #124493 üzenetére
ott van a letöltési linkje torrenten is (humble hostolja)
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #124479 üzenetére
11 ojró a Gold, a Definitive 35. - (Hogy most mi a különbség: passz.
)
Amiket láttam és érdekesek lehetnek:
PC Building Simulator - 7.69€
V-Rally 4 - 11.39 €
Tekken 7 - 11.39€
Get Even - 5.69€
Elex - 13.69€Viszont ez is jön pár nap múlva, remélem nem szúrják el mert nagyon kéne már egy ilyen _jó_ játék.
-
tomsolo
addikt
Fallout 76 aztán jól bejöhetett, ha már most kapott 50%-ot.
-
tomsolo
addikt
Igazából nekem a Dirt Rally/Dirt 4 se a szívem csücske.
Az autók marha jók, de nem jó érzés vezetni őket - legalábbis nem okoz örömet, több a frusztráció mint a boldogság.
Amik nem jönnek be nagyon azok a pályák. DR-ben egyre se emlékszem konkrétan hogy mi volt, a finn pályákról is az maradt meg bennem, hogy mekkora szopás ezen a hepehupás 200 méteres ugratókon bohóckodni - ráadásul a finn pályán tolni is kell neki. Elismerem, hogy van a Rallynak is ilyen ága, de nálam nem a csutka gázon való nyekergetést jelenti, közel egyenesekben néha egy-egy kanyarral.
WRC 7-ben is van finn pálya - mondjuk nem a legerősebb pálya - azon is van egy valag ugrató, de 70%-ban inkább arról szól, hogy mit csinálsz a kanyarokban, nem csak határon autózol.
Tessék itt a német pályáról egy videó, ilyen nincs szerintem egy dirtben sem.
-
tomsolo
addikt
Divinity: Original Sin Enhanced Edition - Collector's Edition 2 db van benne így darabja 6.5€
-
tomsolo
addikt
Voidu
theHunter: Call of the Wild - €7.49 a WINTERMADNESS kuponnal (2 409 Ft)
Jah, steamen meg őszi Sale
-
tomsolo
addikt
Na kipróbáltam a Dirt 4-et.
Elsőre kicsit megijedtem, mert dettó ugyanúgy kezdődött benne minden a Sebastein Loeb Failban. (Most nem tudom ki koppintott kitől, de tényleg detto ugyanolyan.)
Szerencsére az irányítás nem olyan - most őszintén ha mindent leveszek offra, éne nem sok különbséget látok a Dirt Rally és közte, ha csak azt nem, hogy ő is szereti magától betúrni az orrát a kanyarokba, de máskülönben elég hasonló szósz ez így. Gondolom mindent felrakva meg kb. sínautó a feeling, cserébe alig jár majd a versenyekért della. (Az a Dirt Rallyban is rettentően idegesít, hogy földúton vibrál az egész kaszni ha kell-ha nem - emberek, erre találták a felfüggesztést - , ez itt is van, orvoslandó jótékony hatása van a stability controll 1-re állítása.) Az nagy plusz pont, hogy nagyon részletesen be lehet állítani a nehézséget bár elég idegesítő módon el van dugva.
A tanulómód jópofa - de sajna tét nélküli, ráadásul sok benne a csak videó. Arra azért jó volt, hogy le lehetett demózni a FWD, RWD, 4WD különbségeket, mondjuk a hátsó kerék meghajtású vezetési élménytől nem ájultam el, mert ha ennyire csúszkálnának senki be nem merne ülni(imho).
A pályákat egyelőre nem akarom leszólni - mert kb egy versenyt mentem - az tetszik, hogy itt is van manuális kézifékes start, sajna gui elég szar hozzá, így inkább hangra startolok. Az is tetszik benne, hogy a végén nem elég csak beszórni magunka a célba hanem be is kell állni a pályabíróhoz, hogy rögzítse az eredményt.
-
tomsolo
addikt
válasz
oriic #124424 üzenetére
Jó lesz ez nekem.
Dirt Rally Finland pályák most úgyis ki idegeltek - már Monte Carloban vagyok azért - kell vmi könnyedebb. Egyébként a WRC 7, sokkal jobban bejön mint a Dirt Rally, előbbiben nem volt ennyi pilinckázás, mint ami itt megy. A pályák meg lehet hogy a WRC-ben kicsit szögletesebbek, de sokkal hangulatosabbak, Dirtben az egymás 450 ugyanolyan fenyőfa jobbról balról vhogy nem maradt meg annyira.
-
tomsolo
addikt
Hű gyerekek ez a Sebastien Loeb Rally EVO nagyon durva anyag - a rosszabik fajtából.
Annak ajánlom egyedül aki gyűjti a rossz játékokat, mert annyira rossz, hogy tegnap többször is röhögőgörcsöt kaptam, amíg szenvedtem vele vagy másfél órát. Pedig nem indul rosszul, kezdésnek nevet ruhát, mintát, színt, csapatnevet alkothatunk, egyszóval minden megvan, hogy elinduljon egy jó kis karrier mód, a startként kapott öreg pözsóval.
A ratyiságát külön emeli, hogy az elején mindenhez egy okosnak tűnő narrátor "elmagyarázza" a how-to-t, sőt még (randa) cgis videók is vannak, hogy elterelje a figyelmet. Engem kezdésnél már ott pofánvert, hogy miután mindent beállítottam rákérdezett kipróbálom-e az autós iskolát mielőtt belevetem magam a hihetetlenül izgalmas kalandokba. Mint kiderült a YES beugratós kérdés volt, mert ha nem is teljesen fagyott ki tőle - a menüt tudtam ugráltatni alt+f4-el hogy ki lépek-e - ott maradtam bennülve egy kocsiban ami semmire sem reagált. Na mindegy másodikra már ravasz módon skippeltem így ott találtam magam a menüben. Na lássuk a testdrive-t miről maradtam le, (ekkor a saját csapatod telephelyén találod magad ahol van egy bólyás pálya, meg egy földutas) és megnyomtam a gázt.
Majd elszörnyedtem. Valahol bekapcsoltak egy fogorvosi fúrót ?, ja nem az a kocsi hangja. (Belül halkabb mint kívül.) A kamera kezelést nem tudom ki írta, de innen szeretnék gratulálni neki mert maradandót alkotott. Külső nézetben menni - nem vezetni mert olyat nem tud a játék - olyan mintha FPS nézetben az orrodra ragasztasz egy kocsi matricát és úgy szaladgálsz, amíg mondjuk egy kanyarhoz nem érsz MERT AKKOR - minden más autós játékkal ellentétben - a kamera az ellentétes irányban mozog el, így ott olyan mintha a Resi 1-ben próbálnál egy külső rögzített szögből autót vezeteni. Ha egyenesben tolsz egy ilyet, akkor az autó úgy mozog mintha oldalazna - igen STRAFE! - mivel fizika mint olyan nincs a játékban. És az egészet átitatja egy mocskos vattaszerű delay, ami még gusztustalanabbá teszi a papírkarton szerű autót vezetését.
Belső nézetben egy fokkal jobb menni - de ekkor még erősebb az FPS/Walking szimulátor feeling. Miután kiszórakoztam magam mondom menjünk egy versenyt. Na mármost, minden rossz amit addig láttam, megötszöröződött. Olyan hajtűkanyarokat vettem be 70-el, olyan hármas-négyes! kanyar sikánokat vettem be százzal ami elképzelhetetlen. Bonyolítja a dolgokat, hogy ami egyik pillanatban még működik a következő kanyarban már nem biztos - mivel a pályára írt lófasz szkript határozza meg a fizikát LOL - szóval nagy kihívás végigmenni rajtuk.
Van sérülés modell is, egy nagyobb csattanás után mondom végre vmi tsikerült megírniuk, mert látom a szikrát, hallom, hogy vmi leér (arra gondoltam a kipufogódob szakadt le) mentem vagy 3 km-t mikor váratlanul kicsúsztam egy szakadékba, semmi gond simán felmentem az útra a 65 fokos emelkedőn.
Na igen ám, de ahogy visszakanyaradok elfordul a kamera és látom, hogy idáig a bal első felnin jöttem és az szikrázott annyit. -
tomsolo
addikt
Remélem aki úgy dönt behúzza az legalább végigvitte az első részt
-
tomsolo
addikt
Jelentem a WRC7 teljesen megvett engem erre a hétvégére.
Így - 2/3 része megvan a karrier módnak, már csak a WRC season van vissza - nagyon régen szórakoztam ilyen jól autós játékkal. Hiába kevés az autó és csak egyet lehet választani seasononként***, másodikra nagyon bejött szegény Emil Bergkvist - azóta leégett - Citroenje.
Szinte minden pályát imádtam, imádok eddig**** de Monte Carlo, Svédország állatkirály volt, utóbbinál feljebb toltam a nehézségi fokot annyira jó volt határon tolni. Csináltam több tesztet a nehézségi fokokkal, easyn 4-5 durva hiba is belefér, mediumnál csiszre egy - de inkább egy se, hard és afelett tolni kell állat módon(semmi nem jár a nehézségi fokért csak szólok, max a végén más időket fog menni az AI a táblán - menetközben is lehet változtatni btw).
A Greater good jogán azért azt megcsináltam, hogyan lehet kihekkelni a restart limitet akit idegel ez.
Csak ajánlani tudom mindekinek aki szereti a rallyt. (Német ADAC pálya nagy kihívás kocc nélkül
) De kontroller ajánlott hozzá legalább, mert sok pálya van ahol nagyon jól jön az analóg gáz/fékadagolás.
*** Juniorba a nemet bajnokságra kaptam ajándékba egy Skodát (sponsor).
**** Kivéve a spanyol bajnokság technikai pályája, ami egy hülyeség imho. -
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #124321 üzenetére
Ha nincsenek nagy igények Logitech FC310 is jó - cserébe olcsó. Most volt BF-en akcióba 5.9-ért.
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #124307 üzenetére
A 2-t élveztem tetszett. Sajna után elolvastam a könyveket és kiszerettem a Witcher univerzumból.
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #124257 üzenetére
Hát... eredetileg Hokunda tette fel a kérdést kimondottan __rally__ játékot keresve.
Dirt 4 nem az - imho - mint ahogy a V-rally sem, utóbbit nem is ajánlottam. Abban igazad van, hogy ilyen szempontból nem kéne másodkézből származó információkat tényként kezelni - mint ahogy a metacritic sem mérvadó feltétlenül - de hát őszintén bevallom a sima Dirt sorozat nem a szívem csücske.
Tartok tőle, hogy a Gravel is vmi hasonló cucc (és arra már ott van nekem a V-rally 4,) ráadásul ez a DLC-zés nagyon taszít tőle. (Akkor már erre néznék rá, volt is nemrég akcióban.
Ez a mostani WRC7 meglepően jól fekszik nekem - minden hibája ellenére - a német ADAC pályák, a Richard Burns Rally szenvedéseimet juttatták eszembe, most meg letoltam Monte Carlo-t ami iszonyat királyság volt. (18 km-en ha nem volt 30 hajtűkanyar akkor egy sem.)
-
tomsolo
addikt
Mediamarkt oldalon BF van - 4k tvk egész barátságos áron mennek.
LOGITECH F310 gamepad - 5.9 k
----- -
tomsolo
addikt
Akciótok:
-
tomsolo
addikt
Szegény cdkey - és valszeg a többi szürke bolt - jól beszopta a Fallout 76-al - rengeteg helyen látom, hogy a szürkéknél vett kódokat visszadobja a bethesda.
Egyébként ha már Fallout 76, ezen a kommenten felröhögtem:
"Rare bit of info: Bethesda's Creation game engine was developed in 1976 and hasn't seen any improvement since. Hence Fallout '76"
-
tomsolo
addikt
Ubisoft Blackfriday - hát ez még 10% kuponnal se vmi nagy szám
-
tomsolo
addikt
Imho a Dirt 1 még jó volt, de a 2-3-tól besokalltam. Talán a 3-ba még egész jó a karrier mód erre emlékszem, de nem vittem sose végig mert sok volt a tolakodós verseny. (Multi ugye már mindegyikben felejtős.)
A 4-ről meg ez az átlag amit hallok:
Radkow
185 products in account
4 reviews"Did you...
like Dirt Rally - don't buy it
didn't like Dirt Rally - buy it
like and own Dirt 3 - buy it, U should enjoy it
like Dirt 3 but U don't have it - buy Dirt 4 because U can't buy Dirt 3 anymore" -
tomsolo
addikt
Mégha KB lover is vagy, a basic kontroller (D-pad+ ravaszok) kiosztás sokkal jobb nála. (Legalább a gáz/féked analóg).
Ínyencek meg a ravaszokra rakják a jobb/balt, a két joyra meg a gáz/féket. (Általában a joyok "előréje" a kiosztás, így könnyebb szinkronba nyomni a ravaszokkal) Így mind a 4 elem analóg, és nem digitális. (Szokni kell, de működik.)
De mint írtam, a V-rally nagyon becsapós, mert a tökéletes árkád külső mögött elég hardkór irányítása van - marha élvezetes ettől függetlenül - ehhez képest a WRC meg szim külső mögött barátságos árkád irányítást rejt - ami szintén jó mert könnyen profinak érezheted magad.
Képek a könyvtáramból, sztem mind három játék vállalható még 2018-ban (tudom, hogy te láttad már de hátha vkit érdekel.)
V-Rally 4 | Dirt Rally | WRC 7
-
tomsolo
addikt
válasz
Hokunda #124213 üzenetére
*Khana style se Dirt Rally-ba se a Wrc 7-be sincs.
Mint írtam a WRC 7 jóval barátibb irányítás ügyileg, jók a pályák - ebből elég sok is van, az autókhoz képest. A karrier mód is kezelhető 3 féle bajnokság van - legalább - junior WRC 2 WRC, benne az adott bajnoksághoz illő stagek(országok) és pályáik (eventek). Mint írtam a restart limit riasztó lehet elsőre, de annál jobban fogsz vigyázni.
Cserébe országonként van szép ünneplés ha dobogón végzel - Dirtben kb kapsz a pofádba egy pop-upot, hogy na ennyibe került móka itt egy kis zsé.
Ehhez képest a Dirt Rallyban -néha - nagyon a határon kell autózni, hogy megfelelj az időknek, ráadásul nehezebb elkapni a feelinget irányítás ügyileg. Cserébe nagyon gazdag a karrier mód, többféle bajnokság, sok az autó, workshop whatever.
A V-rally 4-ben van Extrem Khana versenystílus - nehéz is mint a rossebb - meg még 4 másik féle. Stílusonként nincs annyi pálya mint a fenti kettőben, de sok az autó. Az irányítás nehezebb mint a Dirt Rallyban, viszont minden más sokkal árkádosabb - a karrier mód is kb arról szól menj nyerjél pénzt és vegyél több autót meg upgradet, bővítsd a teamet profikkal... Nagyon jó fotómód van benne, jobb mint a másik kettőben.
Abból amit leírtál neked talán a WRC 7 jönne be, viszont az most már/még a szürkéknél is elég drága (14 €) - míg a Dirt Rally már 5 ojró környékén már beszerezhető.
-
tomsolo
addikt
Na akkor a férfi menzeszt, RTX lázat oldandó egy kis wall-of-text.
Egész érdekes élmény tolni egyszerre a WRC 7-et és a Dirt Rally-t. - na meg egy kis V-rally 4-et hozzá
Igazából egyik se tökéletes, mindegyikben vannak hülyeségek és jó dolgok. Szimulátortól szerintem a Dirt Rally is marha messze áll, így lényegében az is csak egy árkád autóversenyzős játék megspékelve mindenféle frusztrációval ill. könnyítéssel. Tudom, hogy off-roadra még nehezebb rendes fizikát kitalálni mint egy pályaversenyre(rendes gumikopás, üzemanyag/súly változás etc), de még ha ezeket el is dobálom akkor is marad egy csomó dolog ami hiányzik vagy nagyon furán(gondolom szkriptelt azért) működik.
Dirt-ben például nagyon nem tetszik(tetszett), hogy az Alpineban van egy rész1 és 2 között ahol ledadog a motor (nyomod a gázt és a fordulatszám mérő meg áll), főleg nagyobb fékezések után - mondjuk ez úgy tűnik megszűnt, talán mert minden versenyt megnyertem és upgradelődött a csapat/autó? A lejtős részek is olyan benne, hogy na akkor most rátenyerel a szellem a gázra, fékezz paraszt - olyan nagy lejtők azért nincsenek benne. Emberek áradoztak, hogy a pacek(Itiner+ikonok) mennyire jók benne, hát ezt első kézből tudom cáfolni mivel 160km/h sebességnél az enyhe kanyar jobbra egy kapuval kb 60-al vehető be egy kis kézifékkel, meg ilyenek. Egyébként érdekes, hogy Dirtben a legtöbbször a tök egyenesekben hibázok, a fura fizika miatt. Rendes pályabejárás itt sincs, - se practice - csak a beállítás tesztelő stagek, így marad a restart.
A pályákkal kapcsolatban elég vegyesek az érzéseim, vannak dögunalmas ill dögunalmas módon összerakott pályák és vannak egész jók, hangulatosak is. Ami miatt sűrűn szoktam anyázni az az, hogy néha marhára nem egyértelmű merre kell menni (de jók a pacek) köszönhetően a tök bénán lerakott szalagoknak, vagy levágó csapdáknak - ja és az nagyon nem tetszik, hogy néha lehet levágni pályát, sőt mintha az AI is arra menne. Utóbbi is elég fura, volt bajnokság(!) amit cirka fél ezreddel nyertem meg, itt csinált olyanokat az egyik pályán, hogy első 4 stage után volt 8 sec előnyöm a következőnél Ő vezetett 4-el.(Pedig olyan nagyot nem hibáztam max óvatosan mentem.) Na most ha azzal összevetem, hogy előtte meg utána lévő bajnokságon kb. 2-5 perccel végzek elöl, nem tudom hova tenni.
Ettől függetlenül, nem rossz a cucc a Dirt Rally, nagyon jól el lehet vele lenni. Sokféle bajnokság, autó, szöszmötölés és szenvedés vár minket a karrier módban, de kell hozzá megszokás, ráérezni az ízére.
Egyik kedvenc pályám, sok kigyorsítással és hajtűkanyarral, (talán le tudnék menni 3 perc alá ha még gyúrok rá.)
Szegény WRC 7 azért a fentinél egyszerűbb jószág - talán az egyik fő ok, hogy a Kyloton ktsg.vetése kb a tizede lehet a Codemasternek - de, a WRCk közül eddig ez a 7 sikerült a legjobban.
Ez a pénzszűke konkrétan az autóválasztékból derül ki, ill. a karrier módban is csak a WRC hivatalos módok csapatok és versenyzők(not all) szerepelnek. Ez sajnos az eredményezi, hogy kezdésként lehet választani Fordot, majd eggyel feljebb Fordot, majd a Fordot, meg Hyundait, meg Citroent meg a VW Polot. És ennyi. (Nem akciósan 5 ojróért lehet venni még egy Porsche-t.)
Ugorjunk is tovább, hogy elmondjuk a pályák viszont nagyon jók és izgalmasak lettek. Nincs annyi bukkanó rajtuk - Dirt Finnország egy vicc ilyen szempontból - de azért vannak. Csúnyán bünteti a letérést, ezért nem is nagyon érdemes ezzel élni itt.
Már írtam, hogy az irányítás egy jól sikerült árkádos dolog, azért illik sokat fékezni meg kézifékezni is. Pályabejárás - practice - itt sincs (ha jól emlékszem), restart viszont a nehézségtől függően jár a pályákhoz(db). A másik nehezítés, hogy egy elkezdett versenyt vagy restartolni vagy befejezni lehet. Áramszünet, rage-quit, alt+f4 esetén a program úgy gondolja, hogy azt a stage-t feladtad, ezért érdemes a rákeresni hol tárolja a program a mentéseket. Nekem a restart limit egyébként tetszett - rögtön lett tétje a száguldásnak. (Hardkórón nincs ilyen limit, de ott az idő is hardkór és tényleg.) A pacek vannak ugyanolyan rosszak mint a Dirtben - viszont itt lehet kérni részletesebbet is. Kedvencem mikor mind indok nélkül felsikolt a társ, hogy: BRAKE!!!!!! 170-nél.
A Dirttel ellentétben - ott legalább egy versenyen biztos ront - itt az AI a nehézségnek megfelelően egy kigyensúlyozott teljesítményt hoz végig. A médium teljesen megfelel, pont az a kényelmes, frusztrációk nélküli biztonságos játékot adja aki csak kikapcsolódásként rallyzna egy jót.
Zárásként még annyi, hogy a WRC7 az elején elvégeztett veled egy tesztet, ami alapján belövi a neked megfelelő beállításokat. Ez versenypálya ahol az idő, sérülés, vezetési stílus alapján értékel.
Ez kaptam install után elsőre:
Ezt meg tegnap:
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest