Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Aki szereti a puzzle játékokat annak ajánlanék egyet a mostani sale-ből, nem is drága, nem is kell hozzá bivalygép egy kvarcórán is elmegy.

    Death Coming - 3,14 €

    Meghaltál és most választhatsz: vagy a Halál segédje leszel és akkor tovább "élhetsz" vagy mész a nihilbe asap. Mivel az elsőt választod így különböző pályákon kell apró/nagyobb baleseteket előidézned, hogy meglegyen a Halál napi kvótája.

    Pl. adott egy városi látkép ahol az ide-oda sétáló gyalogosok előtt elhúzod a csatorna fedelet és hoppsz már is van egy feldolgozható lélek. Vagy a zebrán áthaladók előtt átállítod az autósok lámpáját zöldre (multikill). Vagy elengedsz egy kutyát az nekiesik valakinek ettől egy másik csoport ember megijed és belerohan az előtte odakészített árammal feldúsított víztócsába. És így tovább bár ennél vannak jóval rejtettebb/bonyolultabb megoldások is.

    Minden pályán van egy minimum szint amit el kell érni illetve 3 kötelezően "meghalandó" személy. Na már most: rendesen kipucolni egy pályát igazán nagy kihívás. Okosan, megtervezve és időzítve kell klikkolni, hogy minden úgy történjen ahogy szeretnéd. Az egyszerűbb interakcióknál - pl. leeső virágcserép a fejre - látod mi fog történni - hova fog esni - mielőtt végrehajtanád a többit ki kell tapasztalni. Bonyolítja a helyzetet, hogy kb a második pályától kezdve megfog jelenni az őrangyal őrjárat is, így lebukás nélkül kell tevékenykedni.

    Nagyon eredeti és szerethető cucc, szóval tudom ajánlani.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák