- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Jön az új Divinity játék is, várós.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
W.Wilson #126589 üzenetére
Az a jó ebben az oldalban, hogy ebből az derül ki számomra, hogy mivel __minden__ kulcsot a steamen keresztül kell requestelni, ezért a múltban a g2a és társai ellen ágáló fingatalan indie devek, ezek szerint nagyon is tudatában kell(ett), hogy legyenek mikor, hova mennyi kulcsot szórnak szét.
BTW ezt sort imho senki sem tartja be:
"You should use keys to sell your game on other stores in a similar way to how you sell your game on Steam. It is important that you don't give Steam customers a worse deal."
-
tomsolo
addikt
válasz
l.skywalker #126524 üzenetére
az a zárolás ilyenkor csak a középárfolyam szinten megy, hó végén szokták rátenni a pluszt
de mindegy mert kiflik és zsömlék árairól beszélünk
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #126498 üzenetére
A WRC jobb mint a V-Rally.
Változatosabbak a pályák, na meg valódiak. Érdemes megpatkolni az exe-t és az idegesítő restart limitet elfelejteni.
-
tomsolo
addikt
Steam - WRC 7 - 5,99€
na de ennyiért már tényleg megéri, ajánlom a német pályát vagy az alpokat
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #126385 üzenetére
A billről annyit, hogy múltkor bementem az MM-be és a kirakott billek közül az 1900 Ft-os legprosztóbb "Canyon " volt a leghallkabb.
-
tomsolo
addikt
BTW, erről - na jó nem erről - jut eszembe, hogy bár az utóbbi időben nem sok időm volt jáccani, viszont az animék azért pörögtek, és ez bár ez semennyire sem anime, de megnéztem a LOVE DEATH + ROBOTS nevű netflixxes sorozatot és tudom ajánlani, még ha voltak gyengébb részek is, voltak köztük üdítően jól sikerültek.
(Olyasmit képzelj el mint a Szürkületi zóna, csak plusz kb mindegyik rész más tech, van a durva cgi, rajzfilm, mindenféle.)
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Humblin ingyen Grid 2 -meg vmi DLCk is.
-
tomsolo
addikt
Azért DOA6 nem szarral gurigázik DLC-k terén:
Season Pass -89.99€
2 plusz karakter van benne a többi ruha.
-
tomsolo
addikt
Ingyen Antisquad
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Steam
Dying Light Enhanced Edition 14,99€
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #126041 üzenetére
A Biomutantra kiváncsi leszek, főleg az offline részre.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #126031 üzenetére
Ennek a preloadnak a marketingfogáson kívül semmi, de semmi, de tényleg semmi értelme nincs, hacsak az nem, hogy pár ezredszázalékkal nagyobb SSD/HDD eladást generál.
Letöltöd titkosítva - > de nem használhatod a release date-ig - releasekor decrypt, majd az esetek nagy százalékában töltheted le újra, mert a peccsett nem a 2 héttel ezelőtti preloadra írták - mire kiszenveded már simán jáccanak vele.
-
tomsolo
addikt
Outcast Second Contact - 4,7 € gékettőan
-
tomsolo
addikt
HRK-n is van Lunar láttam egy két érdekesebb árat:
Divinity Original Sin 2 €21.75 (náluk forinmtba cirka 6.9k)
Divinity: Original Sin - Enhanced Edition - €6.03
Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition - €12.09(Mondjuk utóbbi steamen is akciós, csak 13 ojró)
-
tomsolo
addikt
The Jackbox Party Pack - Free
Epic Storeban.
-
tomsolo
addikt
Kaptam 4 500 tokent a vörös borítékban - állítólag az előző vásárlások alapján jönik - jól szét is szórtam mindenfele hasznosságokra, úgy mint zacskós badge, meg malacos szmájli, akarom mondani emoticon - nagyon klafa: van sírós-náthás-csodálkozós - szóval jól szétköltöttem és még mindig van 3 800 tokenen.
Nagyon baró ez a lunar sale.
-
tomsolo
addikt
Na, micsoda újítások:
During Steam’s Lunar New Year Sale, qualifying purchases over 30€ will receive an automatic discount of 5€.
What’s a qualifying purchase?
Your first purchase of 30€ or more during the Lunar New Year Sale, between Feb 4, 2019 10am PST and Feb 11, 10am PST. -
tomsolo
addikt
szeretem nézni ahogy egyre több vr only cím veszi fel az írányítsuk végül is eggérel dolgot
-
tomsolo
addikt
Persze nem steam alá, hanem a Kartridge nevű kliens alá
-
tomsolo
addikt
ez az új humble monthly elég gyökszinek tűnik
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #125760 üzenetére
Az Operencia is Epic Store-ba megy.
Hogy hízik a kalózöblös kosár
-
tomsolo
addikt
Mondjuk vicces, mennyi lamentálás van a stuffon, holott az előző részek, kb 2 vonással ütötték meg a középszar szintet, marha idegesítő bugokkal (az első részben belefutottam hogy kellet volna vennem vmi alkatrészt a tovább jutásért, na sose láttam többé azt a kereskedőt).
Na most ezt megkapta kvázi exklúzív az Epic.
-
tomsolo
addikt
válasz
ZsZso #125709 üzenetére
> Azért pedig ne hibáztassunk senkit, hogy ha a saját szabadidejében elkészít egy modot és nem tartja up-to-date -nek.
Van most az interneten egy háborgás miszerint az újt Youtube CTM, már lehetőséget biztosít kb minden, - a mod kategóriába is beletartozó - az elég lazán megfogalmazott témába beleillő videót removeolni(kb mint a DMCA). A probléma az, hogy míg az utóbbi 10 nap alatt eldől, előbbinél nincs limit.
-
tomsolo
addikt
GTA 5-nek is szépen megy le az ára. Most már csak 11 ojró körül megy a Voidun.(kell hozzá a Wintermadness kupon - 3 577,24 Ft)
-
tomsolo
addikt
> mert a fejlesztők tudatosan úgy adják ki
Kiadni a kiadók adják. A legtöbb esetben ők felelnek a lútládás ötletekért meg a többiért. Nyilván vannak kivételek, de nagyjából mégis így van ez. Az ilyen elnyújtott, örökké tartó fejlesztés egyébként nekik se jó, mert a megjelenés utáni marzs egyre kevesebb lesz.
-
tomsolo
addikt
válasz
gyantaszuz #125602 üzenetére
Az a baj olcsókkal, hogy az anyagon spórolnak - néha a drágák is
- ami pár hónapos élettartamot jelent. Ilyen szempontból a Logitech egyébként nem rossz, - mai napig csodálom, hogy Tekkenezés alatt nem már tönkre - ráadásul nagyon erős a gar kérdés is náluk.
xbox controller nekem már ránézésre nem szimpi - bár tény sose próbáltam milyen amikor a tetején van a dpad - szal nehéz kérdés, bár nem annyira mert sztem egy Sony Playstation 4 DualShock 4 v2 lesz majd.
-
-
tomsolo
addikt
hopp, megjelent Steamen a The Hong Kong Massacre
-
tomsolo
addikt
na jó de mik azok a hű de nagy címek amiért érdemes switchet venni?
egy évig gyűjtöttem wiire a játékokat - csipes volt ofc - de a végén még a torrent időt is sajnáltam rá, így elbúcsúztunk (egyébként 3ds-ről sokkal több/nagyobb élmény maradt meg mint a wiiről, csak hát ott is nehéz volt a választék)
-
tomsolo
addikt
Switchen minden évben elgondolkodok, de ha már 3 jó címet feltudnék sorolni akkor már rég megvettem volna.
Sajna a Mario világa engem mindenestől hidegen hagy, - 2 dben még szerettem Gameboyon - Pokemon detto, marad Metroid de az még mindig nincs kész. Anno a wii-nél is ezért toporogtam, hiába volt egy rahedli cím a végén, ha összesn volt jó 10 cím akkor sokat mondok.
-
tomsolo
addikt
Mondjuk így négy év után rájöttem miért szopok annyit MKX-ben: a triggerek 60-70% körül kezdenek fogni.
Érdekes, hogy csak itt van ilyen.Ettől függetlenül lehet, hogy szegény logitech kontrollerem (F310) kezd elhasználódni - bár a többi játékban nincs ilyen problémám, - észrevettem, hogy Injustice 2- ben is meghalt xinput támogatás (illetve van de ha lenyom egy gombot, az hol 2-nek veszi hol 3nak). Jó kérdés, hogyha tényleg haldoklik akkor mi legyen helyette.
Érik már nagyon a RIG csere is, csak erősödjön még egy kicsit az a forint.
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #125471 üzenetére
A csodaoldaladon a legcsutkább bontatlan evga - ami 175k-ra jön ki borravalóval - 190.
Menj aludni.
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #125469 üzenetére
> Vagy szerinted a többi cég amit visszavisznek nem adja el újra?
refurbished a szó amit erre keresel, a bontott doboz más tészta
170-180k videókártya dobozát nekem ne nyitogassanak vagy ha már ilyen ott rohad a nyakukon akkor nem az official ár felett 2 ezerrel kéne adniuk.
Bontott MSI, alsa-ról, drágábban - ez valóban jól hangzik, fincsi lehet.
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #125462 üzenetére
konkrétan mit kéne veled csinálni, hogy felfogd nem olcsóbb itthon?
180 vs 211 ez a különbség. Ezt TE kezted megkeverni a _____gyengébb____ bontott, alsa-s szarral. (alsa mint magyar cég LOL)
-
tomsolo
addikt
Félreérted. Az iponos (ami 211) nem ez a verza, hanem a 180 ezres.
Persze nem nehéz, mert FollowTheORI folyamatosan félremagyaráz, kezdve a 180 ezres alatti verziójú bontott alsa ajánlgatással együtt.
EVGA 2070 verzák és árak:
EVGA GeForce RTX 2070 Black GAMING,
08G-P4-1071-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans - € 519,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC BLACK EDITION GAMING,
08G-P4-1171-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans - € 539,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC BLACK EDITION GAMING,
08G-P4-2071-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - € 549,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING,
08G-P4-2172-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - € 589,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC ULTRA GAMING,
08G-P4-2173-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - € 609,99
EVGA GeForce RTX 2070 FTW3 ULTRA GAMING,
08G-P4-2277-KR, 8GB GDDR6, iCX2 & RGB LED - € 619,99Aki innen vesz, az számoljon rá 19.99 € még a szállításra - és ennyi.
AZ XC-ken már jobb a hűtés, a Black edition meg a legtöbbesetben azt jelenti, hogy nincs rajta karácsonyfa ízzó. A magasabb árúak, ráadásul magasabb alap órajelen mennek.
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #125450 üzenetére
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #125445 üzenetére
Megvennéd a bontott alzásat 2 ezer forinttal drágábban, mint a vadiújat a megbízhatóbb helyről.
Értem. Illetve nem, de mindegy.
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #125443 üzenetére
Az alzás az 1071-es legolcsóbb(519+19,99 a hivatalos oldalon), ráadásul felbontott raktári cucc.
Nem venném meg.
-
tomsolo
addikt
EVGA GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 XC BLACK EDITION GAMING PCIE
Ipon ár
- 211 990 Ftugyan ez official evga oldalon megvéve(erre linkel a nyomorult ipon is)
539,99 + 19.99 (házhoz szállítás) = 559,98 EUR = ~ 180 ezer forint (még paypal váltással is csak 187)
-
tomsolo
addikt
g2a most már a seller fölé kell vinni az egeret hogy lásd hány itemes jankó, cserébe a tök félrevezető % az látszik
kinguin is kapott új dezájnt - hát kidobott pénznek látszik -
tomsolo
addikt
Mgejelent steamre a Catherine Classic
Akit érdekel, jelenleg a 2game-n tudja behúzni a legolcsóbban, a COMMUNITY2GAME kuponnal ~ 11 GBP
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #125360 üzenetére
Ez csak az egyik része a dolognak, fapadosoknál (bár szerintem a az összesnél így működik csak nem ilyen látványos) pluszban van egy árverésszerű algoritmus is ami abban a pillanatban beindul amikor befut az első foglalás a repülőn- ez egyébként a tierek közt ugrál felfele.(Bár akár ezt az is generálhatja milyen sokan érdeklődnek: értsd keresnek arra az időpontra, nem is kell ténylegesen foglalni.) Ez sok mindentől függ mennyire nagy lesz igény, főszezon vagy nem, az oda-vissza megtud-e felelni vmilyen elvárható gyakori távnak - érted normál nyaralás pl. egy hét, nos így lehet akkor tripla különbség is az oda meg a vissza között.
Van aztán az az eset is amikor nincsenek elegen, ilyenkor lehetnek az utolsó napos bomba ajánlatok - ezeket nem számolom mert így nehéz tervezni, de rövidebb utazásoknál érdemes lehet megvárni hajrát - max nem utazol. Leegyszerűsítve kétféle módon járhatsz jól: vagy sikerül elsőként foglalnod egy nem gyakori oda-vissza járatra vagy kifogsz egy járat feltömő akciót. (Bár lehet, hogy ilyenkor már a 10 kilós csomagod a poggyásztérben végzi.) Zárójelben őrület ami itt megy, sajnos egy magángép cirka 150 milkától indul, a fentartás meg horror.
)
A cookies, ip figyelős dolgok meg faszságok: nem így működik. Ezt lehet tesztelni is ám, nem rakétatudomány.
Utazási iroda valóban tud lehúzós is lenni, sok kedvenc tétel van itt amire fel lehet vonni a szemöldököt, a reptéri illeték az egyik, a másik nagy kedvencem viszont a transfer díj az amin a legtöbbet keresik. Utóbbihoz viszonyításképpen: retúr transfer díj irodán keresztül, zsúfolt buszban, mindenkivel: 30-40ezer, ugyanez helyben buszos(shuffle): 10 ezer, privát kocsival- csak te ülsz benne: 20 ezer.
Amiben viszont jók is tudnak lenni az a szállás. A legtöbb esetben a direct booking a legdrágább dolog, ezt se sokan tudják.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #125353 üzenetére
-
tomsolo
addikt
Hosszas gondolkodás és tervezés után idén Ciprusra megyünk nyaralni. Máltán is gondolkodtunk, de végül az utóbbi győzött. Egyébként első olyan utunk lesz ahol mindent mi intéztünk, a különbség elég jelentős az utazási irodák árai mellett.
(Nem kapcsolódik ez semmihez, de van olyan érdekes mint a többi itteni kontent
)
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #125249 üzenetére
Revengayence bűn rossz cucc.
-
tomsolo
addikt
Egész tűrhető cuccok, egy ojró alatt...
-
tomsolo
addikt
válasz
Csapoati #125226 üzenetére
DATE ITEM ACQUISITION METHOD
2 Jan, 2019 The Bard's Tale IV - Standard Edition Retail
30 Dec, 2018 Grey Goo Definitive Edition Retail
30 Dec, 2018 Mortal Kombat XL Retail
28 Dec, 2018 TEKKEN 7 - Season Pass 2 Retail
27 Dec, 2018 Combat Cats Gift/Guest Pass
27 Dec, 2018 Insanity's Blade Gift/Guest Pass
27 Dec, 2018 Superflight Gift/Guest Pass
24 Dec, 2018 DeathComing Steam Store
23 Dec, 2018 Injustice 2 Ultimate Edition RetailUtóbbiból ha 10-et nem is de 5 db-ot vettem a cdkulcsról (a másik 4 ment ajcsiba).
Illetve a Mortalból is vettem párat, mert még mindig ez volt a legolcsóbb kikövéríteni.
A szürkéket én kaptam.
-
tomsolo
addikt
Pár kinguines ár:
The Bard's Tale IV - 7 ojró körül
Elex - 8,5 ojró körül megy
State of Mind - 6 körül megy (g2an a legolcsóbb) -
tomsolo
addikt
válasz
gyimger #125206 üzenetére
3 db premium skinről beszélünk, ezekhez kell grindolni összesen 18 ezer kristályt:
- Bizarro
- Mr Freeze
- Jay GarrickA többi amit említettél, ingyenesen alapból benne van (Powergirl, John Stewart, Black Lighting etc.) az ultimate/legendary packben.
Ha le tolod a sztorit és egy kicsit grindolsz hopp már meg is van az első. Marad 12 ezer grindolni való. Az nem olyan sok mire felhozod lv 10-re a karaktereket már biztos meg is kapod. (BTW nem írtam de van rá létező hack ha nem bírsz várni.)
-
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #125098 üzenetére
Ebbe az Injustice 2-be beleraktam most vagy 30 órát, és egész kellemes meglepetés volt így az év végére imho nagyon megérte az 5 és valamennyi eurót.
Pár dolog amit még leírok róla hátha valakit érdekel:
Nemcsak kezdőknek, tapasztaltabbaknak is érdemes a tutoriallal kezdeni - legalább az alap moveset-teket tessék átfutni. A játék harcrendszere egyébként nem nehéz, mozgásból talán még negyedkör sincs.
Van benne egy cirka 6-7 órás sztori mód amit teljesítve megkapjuk játszható karakterként Braniacot. (Külön DLC ha vki előbb megakarja kapni.) A sztori mód csak egy bevezető a tényleges játékba. Egyetlen egy karakterért kérnek pénzt: Darkseid-ért, de ez nincs benne semmiben, na meg annyira nagy szám, hogy nem is érdemes rákölteni.
Ha ezzel végeztünk sincs vége az offline mókának mert vár minket a Multiverse. Ez nagyjából az MK-s tornyos dolognak felel meg, viszont sokkal érdekesebb és hosszabb - imho kb végtelen.
Már ezalatt - és a tutorial alatt is - észrevehetjük hogy kaphatunk mindenféle kreditet, source crystalt és boxokat izé ládákat. 5 féle dolog van:
- credit (pénz - ládát lehet rajta venni)
- source crystal (skineket - shadereket - lehet rajta venni, illetve karaktereket lehet magasabb szintre hozni vele) _EZT_ pénzért lehet venni pluszba (IAP), hogy kell-e arról később
- regen token (ruhákat lehet azonos szintre hozni vele)
- mother box (bronze, silver, gold, diamond, platinum) kinyitva ruhákat felszereléseket találunk benne rng karakterhez, de nagyjából a szintjének megfelelően. Magasabb láda == több epic cucc.
- guild token, saját klánunkat lehet vele felszerelni itt vannak ide tartozó boxok is meg mindenHa már a szintek szóba kerültek ebből is van több:
- játékos profil
- karakterprofil
- felszerelésÉrtelemszerűen utóbbi azt jelenti hogy magasabb szintű tárgyat alacsonyabb szintű karakter nem használhat. Ha már karakterszint, ez jelenti kb a nehézséget is a különböző Multiverse meccseknél, magasabb szint magasabb HP, nagyobb erő etc... illetve vannak bizonyos képességek amik csak magasabb szinten érhetőek el.
Szóval ha végeztünk a sztori móddal vár minket a Multiverse. Itt mindenféle alternatív univerzummal találkozunk - van élettartamuk, ha lejár, kell keresni másikat - ahol egyszerű a feladat: le kell verni mindenkit. Alacsonyabb szinteken ez kimerül egy sima verekedésben, magasabban már találkozunk boss harcokkal is. Itt fogjuk majd megtapasztalni először, hogy jelentős különbség is lehet egy feltápolt karakterrel tolni, na meg hogy némelyik bossnak meg nagyon durván feltolt speckó képessége van. Pl. Mr. Freeze-nek 30-as boss szinten egy erősen kurvaanyázós lánc fagyasztása van, ami ha elkap csak úgy falja az életerődet.
Nyereményként - az elért pontszámoknak megfelően illetve a ha van challenge is némelyik eventen - akkor ládát, pénzt, kristályt, felszerelést kaphatunk (ez látszik mielőtt kiválasztod). A ládák nemcsak felszerelést tartalmazhatnak hanem pénzt vagy shadereket. Mivel szinte mindig kapsz valamit - vannak napi feladatok is - ezért ez a része erősen addiktív, nagyon nehéz abbahagyni. Ráadásul mivel vannak csaj karakterek is, őket külön öröm "öltöztetni".
Mint IAP szóba került a source crystal: szóval alapban profil szintlépésért kapsz ilyet, az elméleti max ez alapján olyan 80 ezer - egy shader/ruha cirka 4-5 ezer - na de, lehet kapni ilyet Multiverse meccsért, napi feladatért, magasabb ládatípus kinyitásért. Szóval IAP nélkül nem lehetetlen csak melós, na meg igazán különleges cucc talán ha 2-3 van a többi csak eyecandy.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest