- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Természetesen.
A harmadik X küszöbén állva néha néha én is hasonlóan szégyenkezve érzem magam a párral fölöttem szóló kollégához hasonlóan, így a nagyobb neveket - még ha nem is rohamtempóban - de szoktam pótolni.
Karácsonykor pl az első Péntek 13 volt (meg még további öt) de azon nagyon fogott a 38 év sajnosAz Escape LA is ugye 15 évvel későbbi, és azért is nem volt még meg, mert csak rosszat hallottam róla.
tomsolo: vittem a RE6-ot, köszönöm.
-
Frod
addikt
Itt egy mégjobb példa (és ezúton is kösz a tippet):
"Warhammer: Vermintide 2" (megjelenés: 03.08.)
STEAM pre-purchase -10% = 25,19 euro = ~7837 Ft
GMG YEAR OF THE DOGGO Sale: 10% OFF + WOOF18 kód = 16,97 font = ~5939 Ft+ a GMG még hozzá is csapja a Vermintide 1 legfrissebb (és egyben utolsó) decemberi dlc-jét is (Death on the Reik), mely most még akciósan is 4,68 € Steam-en.
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Irigylem a "szenvedésedet": nálunk most volt a hűdenagy upgrade a cégnél, hogy XP helyett W7-re váltottunk, persze ugyanaz a vas maradt alatt. (Intel E8400)
Most sikerült kikönyörögni 2 gb ram mellé még +1et, mert a szükséges programok mellé ha nyitottam egy böngészőt akkor meghalt az egész.
Boot időről már inkább nem is beszélek. -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #118607 üzenetére
Oké, oké. Én meggyőzhető vagyok
Mondjuk semmilyen nagyobb tételt nem terveztem most venni, meg szerintem a gépépítést én abba is hagyom jelen árak mellett - amíg ez a Haswell eldöcög ami most van, addig szép a világ.
De megfogadom a tanácsokat, akkor a jövőben jobban körülnézek vásárlás előtt -
Frod
addikt
válasz
cyberkind #118601 üzenetére
Tökmindegy mi van írva, 2012-es a gép, már semmin nincs gari
De még olyan számláim voltak amin egybe volt írva.
Jó, én nem akarok ebből ügyet csinálni, látom több a negatívum, akkor biztos az évek alatt lettek ilyenek, mert, régen kifejezetten ajánlott volt - nem véletlenül volt onnan a gép - akkoriban pl auqa/ipon volt a sátán maga. Változnak az idők1x volt olyan, hogy a gyárilag rossz hdd helyett csereként egy olyat ajánlottak fel ami refurbished volt, de végül visszakaptam a pénzt.
Az utóbbi negyed év alatt viszont onnan lett cpu hűtő és egér, akkor az árgép szerint a legjobb áron, és minden patent. -
Frod
addikt
válasz
bullseye #118593 üzenetére
Csak egy kicsit, mert nem akarok nagyon off lenni, de nem értem ezt a Pcx ekézést.
Messze a legjobb árakkal dolgoznak, nem egy termék esetén verik a teljes palettát. (sokan dicsérték az ipon-t, na az meg szépen túláraz)
Én mindig amit rendelek bemegyek érte, 0 Ft-os felárral pedig átvételkor fizetek. Ennyi.
Semmi gondom nem volt még velük, pedig onnan van a komplett gép, és azóta is minden kis szir-szar cucc ha kell.
Nyilván aki nem pesti ott más a helyzet, de a 390 emlékeim szerint a háztól házig gari ami azt jelenti, hogyha meghibásodik a cuccod, akkor a futár kimegy érte és beviszi. -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #118342 üzenetére
nagyon hiányolom a Visceral-t (vagy jobban szólva a Dead Space franchise-t) a képről.
-
Frod
addikt
Arra próbáltam utalni, hogy egy pc-építéshez képest pl fészbukos adok/veszek csoportban simán találni akár 50 körül is sima fat modellt. Alapvetően én is inkább játékos vagyok, mint bármi más, tehát nekem nem egy érvágás átugrani a konzolra.
Aki meg azt jön a cinematic 30-cal arra annyit tudok mondani, hogy 1650-es a monitorom tehát még egy sima fullHD-t sem láttam soha
Nyilván persze király lenne a masterrace tagjának lenni, de ami az utóbbi években történt ár-fronton az annyira durva, hogy itthon keveseknek fér bele.Még annyit a ps-hez, hogy egyedül nyilván komolyabb beugrás, de ha akad pár ismerős simán lehet cserélgetni a játékokat, mi is így csináljuk.
omg, 600 lenne most egy új épített? áhh, ez már nem az én payroll-om.
-
Frod
addikt
válasz
gyimger #117954 üzenetére
Jó, lehet nem adtam pontos jellemzést a zsánerről, de én mindezeket egy kalap alá veszem.
Open world, jelen környezet, város, járművek, egy kaptafára épülő, ugyanolyan küldetések sorozata.
A Vice City után én kiégtem ezektől. Sőt - most szentségelni fogok - sokak által istenített Red Dead sem tetszett. Oké, kitoltam 100%-ra, egynek elment - az legalább más korszak volt.
De pl bezárnának valahová ahol van egy gép amin csak Saints Row, GTA, Mafia és társai vannak azzal kínozni lehetne -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #117947 üzenetére
Valóban jó csomag - ha nincs meg egyik sem.
Mivel a TR alap játék ezért nyilván megvan és két platformon is kijátszottam már.
A Sleeping Dogs meg nekem sajnos kuka, nem élem a gta-klónokat. (sőt a GTA-t sem már)
A többi meg gondolom a szokásos indie szemét.Bár én a Quantum és a DoW miatt vettem, szóval már akkor a pénzemnél voltam.
A maradékokkal meg csak csinálok valamit. -
Frod
addikt
válasz
Pangelus #117801 üzenetére
A Trilogy-ban van benne egy harmadik kampány is - ami csak ebben van - valamint az első 2 rész turbózott változata.
Az viszont jó kérdés, hogy tudsz-e játszani a korábbi részek tulajdonosaival, de tippre nem, hiszen ez egy külön játék.
(Mondjuk ez tipikusan az a sorozat, ahol amúgy se nagyon tudsz senkivel, mert a lobby-ban állsz 20 percig mire talál valakit. Ha megvan a 3 haver alapból akkor viszont nagyon szuper!) -
Frod
addikt
válasz
FunPro #117444 üzenetére
Én nem vagyok nagy SW-fan, így nyugodt lelkiismerettel, mindenféle flame nélkül tudom leírni, hogy a legjobb rész szerintem a Rogue One
Az biztos, hogy a leírhatatlanul szar 7 után én nem vártam szinte semmit, jó volt végre egy sztori a már unalomig erőltetett arcok nélkül. Persze a főhősön kívül egy szereplőt sem tudok már megnevezni, meg voltak hibái, de akkoris. -
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #117410 üzenetére
A főzőshowkat abból a szempontból kiemelném, hogy spec a sok celebes szar között engem azok érdekelnek, csak a számomra optimális 100% kaja, 0% más helyett egy adás tematikája a 10% kaja, 40 % "karakterek", 50% hatásvadász drámaiság.
Így sajnos a televízió ezt is elb*szta. -
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #117159 üzenetére
Nyilván nem kell kényszeríteni, ezt nem mondta senki sem, de nem akarásnak nyögés a vége. Rengeteg hasonló kommentben 90%-ban inkább azt lehet érezni, hogy az illető meg sem akarja próbálni a kontrollert, mert ő eldöntötte, hogy nem tud vele és kész. (ez most általános példa, nem Te vagy sixpac)
Én talán a Darkess Dungeon-t játszom csak hagyományos módon, meg multi-fps-t. Még a Wolfensteinnél is lazán rányomtam a kontrollert, fotelban hátradől és hadd menjen
De pl az Everspace esetében el nem tudnám képzelni, hogy azt bill-el játsszam, hogy csak egy friss élményt mondjak. -
Frod
addikt
válasz
sixpak #117150 üzenetére
Teljesen egyértelműen PS4 (Pro).
Ha a pc-t amúgy is megtartod, akkor a multiplatformok esetében még mindig eldöntheted melyiken tolod, exkluzívok meg csak ott vannak.Ez a kontrolleres téma meg sokszor elő lett véve, ne tegyük megint, szóval csak halkan jegyzem meg, hogy teljesen nyugodtan játszató rajta minden, igen fps is, nem kell tőle tartani.
Sőt én az x360-éra után rendszeresen kötöm a kontrollert pc-re és itt is ezzel játszom annyira megszoktam és szeretem. -
Frod
addikt
Jaaaa, bocs értelek mire gondolsz. Tehát, hogy jószolgálatként megveszik, hogy megmutassák milyen lett...
Igen, persze ez is egy lehetőség, és biztos lesz aki lehúzza és vége.
De én azokról beszélek akik a nagy hate-cunami közepette is bátran beleállnak majd és fogják tolni, akár rendszeresen, videókkal stb. De ez majd kiderül úgyis.Ami meg a CoD 32-öt illeti már most meg tudnám neked mondani milyen lesz, de ezt most inkább ugorjuk
-
Frod
addikt
Dehát megfogják, mert tartalom, videót kell gyártani, meg "ottkelllennielsőként", meg lehet már a premier után egyből twitchhuszárkodni.
Talán egy-két figuráról el tudom képzelni, hogy távol marad, de pl két napja néztem jackfrags videóját, ahol ugyan kicsit paskolgatta ezt a rendszert, de végső soron úgy hangzott, mint valami EA pr-osztályos arc, hogy nincs ebben semmi hátrány. (AngryJoe ezzel szemben pl elküldte anyjuk p***ba őket) -
Frod
addikt
válasz
tomsolo #116983 üzenetére
kiszedték a refund gombot? ennél lehet lejjebb menni???amúgy kicsit van egy ilyen érdekes kettősség, hogy sok videós is nagyon mondja, hogy mennyire szar ez a rendszer meg stb, de ők pl ott lesznek az elsők között akik megveszik és orrba szájba fogják tolni (pl jackfrags)
szóval ez egy ilyen világ. -
Frod
addikt
Több podcast/cikk/stb szokta érinteni a témát, elvileg az a problémájuk, hogy még mindig 60 €-n vannak tartva a játékárak évek óta, ezért jönnek ezekkel a lehúzós módszerekkel, ha rajtuk múlna már simán 90 € lenne egy db cím.
(Persze ne legyenek illúzióink, akkor is megtartanák a dlc modellt meg a többit, tuti nem hagynák abba) -
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #115927 üzenetére
Lovecraft összes I. megvan, csak nagyon gyerekfejjel olvastam anno (15?) így annyira nem járt át, de tervben van véve a többi beszerezése és újraolvasása/pótlása is - pláne amióta ráfeküdtem a Cthulhu társasok kb összes verziójára
csak ne lenne kb ~30 könyv lemaradásom Warhammer univerzumból...
-
Frod
addikt
A jumpscare a legbazáribb, legolcsóbb, legprimitívebb megoldása az ijesztgetésnek, és a horror megcsúfolása. Nem félelmetes, nem ijesztő, pusztán egy biológiai reakció, ha az arcodba basznak valamit erős hanghatás kíséretében. Ez egy önkéntelen védekező reakció egy embertől, semmi nagyszerű vagy magasztos nincs benne.
Számomra (rögtön ezzel kezdek, hogy ne legyen gond!) az Alien Isolation azért volt félelmetes, mert folyamatosan rajtad van egy klausztrofób érzés, a nyomás, hogy bárhol ott lehet a xeno, a feszültség folyamatos jelenléte, amitől kiélesednek az érzékek. Persze mindenkinek szíve joga, hogy kedvelje-e vagy sem, de szvsz a jumpscare ~14 éves korig "hűezdekurvaijesztő" aztán rájön az ember, hogy csak egy hulladék hatásvadász mechanizmus.
Nem véletlen, hogy az utóbbi idők kritika és pénzsikerei a zsáneren belül pl az It Follows / Dont Breathe / Get Out jellegű filmek voltak, vagy akár csak a mostani King-féle AZ, amik véletlenül sem operálnak jumpscare-rel.
-
Frod
addikt
"Én azt gondolom, hogyha valaki minél előbb akar valamivel játszani az nem gyűjtő, hanem rajongó."
Vagy manapság twitch huszár, önjelölt "kontent kreátor". Sajnos sokat romlott ez a hobbi is.
Persze vannak a klasszikus értelemben vett rajongók is, őket tudom elképzelni még, amikor sorba kell állni egy-egy megjelenésnél, vagy exkluzív launch parti stb. -
Frod
addikt
Példaként az lett felhozva, hogy amikor a Crysis 3 CE késett a gyártó miatt hónapokat, akkor az addigi előrendelők - érthető módon - mind lemondták/megvették az alapot, és utána a boltokra rohadt a CE készlet.
Csak alkalmazkodtak a piaci szokásokhoz, valami 80+% szokott lenni a digitális vásárlások aránya, szerintem amit te mondasz, hogy aki gyűjtő az fixen lemezest vesz nem feltétlen van így. Simán megveszi előre, majd hozzá utólag a jóságokat, ha nagyon szeretné.
Na meg manapság a twitch huszárok is fizikai tüneteket produkálnának a szenvedéstől ha valamire nem lehet nyálat verni megjelenés után 00:01 perckor, szóval a másnapi postást megvárni sincs idő. -
Frod
addikt
miért lenne bontott?
ez simán csak új piacpolitika, az egyik legfrissebb podcastben (nem írom melyik, mert nem tudom reklám-e) elmondja a szakmabeli arc, hogy mivel a játékosok közül sokan ez a "mindet akarok és most és azonnal" úgyis digitálisan veszi meg, ezzel nem tudnak versenyezni a fizikai kópiák, viszont később ha akarja így megveheti mellé a CE-t. nyilván ha fixen lenne játék mindegyikbe akkor újabb +15k lenne az ára, annyiért meg mégegyszer nem veszi meg. (zárójeles megjegyzés: gondolom nem feltétlen hazai példákat hozott, itt azért nem akkora a vásárlóerő, hogy mindenki megvegye utólag a CE-ket) -
Frod
addikt
persze hogy változni fog - mármint a BF1 keretein belül már nem, hiszen ott már vannak akik fizettek és pénzt vissza nem fognak adni nekik - de a Titanfall 2-vel bevezetett új modell jön a Battlefront 2-be is, minden pálya és tartalom-frissítés ingyenes lesz. várhatóan más kiadók is átveszik ezt az EA-től, és legalább a multis játékok nem fognak a jövőben egy év szavatossággal bírni emiatt. akármennyire is utálja valaki a céget, ez a döntésük nagyon követendő és szuper, hogy meglépték.
én vettem volna bf1 sp-t, de sajnos csak rövid ideig kapta meg tavaly a 30€-s árat, többet meg nem vagyok hajlandó fizetni, azóta stabilan 50, baromira lassan is jön a kontent hozzá (eltelt majd 10 hónap és 1 dlc jött ki) a sw:bf2 után pedig a pc-n várhatóan nem marad ember.
-
Frod
addikt
ezt sosem lehet tudni előre, hogy mi lesz a best buy vásárlás, és mi lesz az amit kvázi a hajukra kenhetnek, de ugye mindig csak utólag okos ebben az ember.
láttunk példát mindkettő esetre, csak pár példa:
+ fallout 4, uncharted 4 SP olcsóbb volt annak aki vette az elején, utána árat emeltek
- borderlands: pre-sequelnél a stúdió csőd miatt el sem készült az összes tartalom amit dlc-be terveztek, vagy pl az Evolve dlc-i, mondani sem kell miért. -
Frod
addikt
Mivel saját topicja nincs, így ide az off-ba elfér egy ajánló a számomra legjobb vételről a Sale alatt:
Darkest Dungeon 9,19€Régóta szemeztem vele, öcsém lebeszélt róla, hogy tönkreteszi az életem, meg akciókról is lemaradtam, és ugyan lehetne virágboltival tolni, de amióta ide járok, azóta imádom a jogtiszta szoftver illatát a Steam könyvtárban, (+achievment vadászként a "demo" verzió nekem felejtős) így most lecsaptam rá.
Nagyon állat, nagyon addiktív és nekem nagyon bejön a dízájnja is.
2D-s kazamata-felfedezős/szörnyeket-onnan-kipucolós roguelike rpg, lehet tápolni az emberkéidet, felszerelésüket, képességeiket, lehet a várost is fejleszteni (több férőhely a kórházban, olcsóbb költségek,...) mindez Dark Souls szintű nehézséggel, ahol egy rossz hiba és a teljes partyt véglegesen leradírozhatják! (Állítólag, bár 8 küldin túl még mindenki él nálam) -
Frod
addikt
válasz
cyberkind #113429 üzenetére
Igazából az általad említett trilógiáig volt "sztorija".
Utána nyugodtan játszhatod sorrendben őket ahogy megjelentek.
Elvileg még az AC3-Rouge is hasonlóan kapcsolódik, a Black Flag meg kvázi kalóz-GTA egyszer nem hallottam, hogy annak a sztoriját bárki is említené akármilyen szinten pozitívan.
Azóta én személy szerint kerülöm a szériát. -
Frod
addikt
válasz
cyberkind #113307 üzenetére
Tudom, hogy sokaknál ezek is kiütik a biztosítékot, de megmondom őszintén én ott tettem le két perc után a játékról amikor láttam a multit, hogy ugyanaz a veszettül rohangálós, agyatlan gyors sz*r, mindenféle akcióért badge-eket feldobáló, pontszámot képedbe vágó... Nem tudom, lehet én értettem máshogy amikor mondták ez a vissza a gyökerekhez, kb óriási változásokra számítottam, de most már tudom, hogy erre sem lesz szükségem semmilyen módon.
-
Frod
addikt
Új Wolfenstein mindent vitt.
Aki nem tulaja egy Ps-nek ennél jobbat már nem fog kapni a show-tól.
(Értsd: a Sony még licitálhat rá, de számomra az sajnos egyelőre(?) nem elérhető) -
Frod
addikt
válasz
cyberkind #112967 üzenetére
Hát talán egy tizenévesnek mutatnak újat vele
De amikor már a 6. slowmo-autótörés jött a demóban ott már fogtam a fejemet, hogy ezt mitől gondolták coolnak, hogy ugyanolyan pozícióban törik az ellenfél két koccantástól és ezt bámulni kell lassítva.
A BF1 20mp-es kis szösszenete is felejtős volt. -
Frod
addikt
Zenei jogdíjak lejárta miatt hétfőtől lekerül a digitális boltokból az Alan Wake. Mivel a játék bőven megérdemli, így jelenleg wingamestore-ból, és indiegala-ról 3 dollárért zsákolható be.
Aki nem akar később vadászni példányokat felárral kereskedőktől (lásd pl a Deadpool esete a Steam-en, vagy a régi Wolfenstein) az most csapjon le rá. -
Frod
addikt
válasz
morfondőr #112320 üzenetére
"Egy másik preview-ban azt mondták, hogy audiolog-okból lehet megtudni a történetet,"
Ez is tipikus soulslike-jellemző, a DS-ban is a lore-t, csak az ilyen-olyan szövegekből, morzsákból tették össze neten a fanok, mert egyébként "története" mint olyan nincs kifejezetten. Szerintem ne félj ettől az aspektusából - vagyis ne emiatt tarts a játéktól. De én is várnék egy pár review-ot, hogy milyen lett, ami biztos, hogy TheVR-ék a megjelenés napján csapnak belőle egy 3 órás stream-et, és a srác nagy DS-fan, tehát abból el is tudod dönteni.
-
Frod
addikt
válasz
morfondőr #112301 üzenetére
Soulslike-típusú játék (értsd: Dark Souls-szerű, a saját könnyeidben fetrengsz a gép előtt), scifi körítés, exo-ruha, lehet támadni külön a végtagokat (pl ha neked kell az ellen jobb-karpáncélja, akkor ütheted úgy, hogy a végén leszakítja róla, így egyben marad a loot), a Lords of the Fallen készítőitől. Itt egy gameplay az említett loot-rendszerről.
-
Frod
addikt
Kérdés:
Létezik még olyan játék, mint a CoD-ok zombis mókái?
- koop, többjátékos
- pénzt/kreditet/nyersanyagot/akármit gyűjtetsz közbe és veszed az egyre jobb cuccokat
- bezársz útvonalakat ha akarsz / idővel megnyílnak újabbak
- lehet sztorivezérelt, de az sem baj ha csak horda-módAz Orcs Must Die rémlik csak hirtelen (bár az nem fps, és menetközben nincs item váltás), de vevő lennék hasonlóra. Köszi!
(+ beugrott a Killing Floor is, de az nem tetszik annyira) -
Frod
addikt
válasz
djculture #112230 üzenetére
Néha elgondolkozom, hogy milyen játék az amit szeretsz, mert jön bármilyen AAA-cím Téged valahogy sosem fog meg. Nyilván sosem adnék érte teljes árat, de alig várom, hogy elérhető legyen olcsóért. Öcsém akinek szokása kb szinte mindent refundolni egy óra után azt mondta teljesen igaz rá a "Bioshock in space" titulus ami már a videókból is üvöltött. Mivel nekem a BS dobogós játék, így van egy fix vásárlójuk...
-
Frod
addikt
Az itthoni boltokban dobozosan kapható Dawn of War II: Honor Guard Collection, vajon megegyezik a steam-en jelenleg méregdrága Dawn of War II: Grand Master Collection-nel?
Ha jól látom a nagyobb kiegészítők mind benne vannak, tehát csak a mindenfelé skin-t buknám el? (Gondolom az játékmenetet nem is nagyon érintene + elvileg a dobozos is Steam-es) -
Frod
addikt
válasz
wesker24 #111203 üzenetére
néztem róla streamet, nekem a nem pozitív értelemben ugrott be az x360-as éra, amikor még a hardveri gyengeségek miatt néztek ki így játékok.
amikor a totál csőszerű pályán megy a fakó barna, homokdűnés, "posztapok" városi romok között, totál nulla tereptárggyal, az 2017-ben egy ps4-en számomra röhej. (1óra45perc körül)
JÓ persze tudom, hogy a PlatinumGames játékai általában a nagyon jó és összetett harcrendszerről szólnak, de ez a fentebb ecsetelt megvalósítás engem nagyon taszít. -
Frod
addikt
válasz
djculture #110705 üzenetére
Azt bírom az ilyen "hírekben", hogy ők úgy érzik MOST már változtatni kell, erre ezt ráfogják arra a részre amit már HÁROM ÉVE fejleszt a Sledgehammer, hogy akkor most csak emiatt visszatérünk a gyökerekhez. Miért kell hazudni, de most komolyan?
Továbbá egész érdekes piaci számokkal dolgozhatnak ezek, hogy ha így is eladtak belőle 10M-et az miért is ennyire rossz...szerk: jaj, közbe olvasom, hogy fentebb már írtak erről a kollégák, akkor értem.
-
Frod
addikt
"watchdogs1->wd2 szintén butuláson esett át"
ez most komoly? én az agyonköpködött első részt kedveltem, de ennek ellenére is bármikor elismerem, hogy az ottani vezetési élménynél szarabbal életemben nem találkoztam.
erre most kiderül, hogy tudták fokozni a folytatásban? nem arról volt szó, hogy újraírják az egészet az alapoktól? -
Frod
addikt
A gyenge eladások miatt valószínűleg évekre parkolópályán a Deus Ex széria.
Helyette az Eidos megy az új Tomb Raider-re, az azon eddig munkálkodó Crystal Dynamics pedig az új Marvel's Avengers játékra. -
-
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #110349 üzenetére
Ez személyes vélemény, de jelen esetben nagyon károsnak érzem, hogy ilyen hamar törték a Resit, mert ez a vonal nekem nagyon bejött és simán elviselném ha még további ilyen részek érkeznének. Remélem nem fog meglátszani az eladásokon, a CPY-team meg várhatott volna pár hetet/hónapot.
A Battlefrontot szerintem nem azért nem törik mert nem tudnák, de már minek? Lejárt a szavatossága. Plusz lehet, hogy ott az is benne van, hogy online játék, és biztos folyamatosan kap a szervertől valamit, vagy ha más nem indításkor ellenőrzik a programot.
-
Frod
addikt
"...hanem van NÉMI(!) műsor is!"
Azért az ilyen 'meddig bírod nevetés nélkül' reakcióvideók minden csatornánál a tartalom legalja - ott meg elég sok van belőle.
A káromkodós részt viszont aláírom, mivel a közönségük javarészt 18 alatti (tippre gondolom) én is mindig kicsit szomorúan nyugtázom, hogy kontrollálatlanul nyitják ki a szájukat. Öregszem na. -
Frod
addikt
válasz
Agyzuzo #110325 üzenetére
Köszönöm, hogy kimondta valaki. Felfoghatatlan számomra, hogyan van majd félmillió ember akinek ez a szintje amit az unfield gyerek csinál. Persze nyilván tesz rá magasról, hisz elvan belőle - pár napja kapott ingyen 300k-s procit (ezt a videót pont feldobta a youtube, esküszöm csak a konfig miatt néztem meg
)
-
Frod
addikt
válasz
warcat #110236 üzenetére
Na most ez olyan dolog, hogy lehet bármi bármilyen jó az itthoni bérekhez viszonyítva ezek az árak sosem, azaz SOSEM érik meg
0-day venni úri dolog, a többi már csak azon múlik ki mennyire türelmes, és mindenki majd megveszi azon az áron ami a saját világképe alapján belefér.
Amúgy, csak hogy a vitába is beleszóljak tegnap este néztem egy stream-et hajnal 3-ig, és amennyire nem érdekelt pl a 6, ez annyira odaragasztott. (tegyük hozzá én azért idomulok könnyebben, mert nem vagyok fan, csak az 5-öt vittem ki anno) -
Frod
addikt
válasz
oriic #110208 üzenetére
valószínűleg ez lesz amit írtál.
szinte biztos vagyok benne, hogy csak egy fix darabig lesz tolható a kampány része, mondjuk 1-2 küldetés.
az ilyen naiv remények elég bátrak, hogy 10 órán át tolja az ember és eljut amíg eljut...
sőt, lehet hogy nem is a játék elejéről, hanem valami sztorifüggetlen küldetést lehet majd tolni sok akcióval.
(a prológusok sok játék esetében a megjelenésig embargó alá szoktak esni, hogy meglepetés legyen a sztori) -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz
Agyzuzo #109983 üzenetére
annyira édes, amikor valaki hisz ilyenekben.
bf1-ben egy küldetés volt játszható.season pass meg jó húzás, mert az úriember viszont azt mondta twitteren, hogy ettől függetlenül jöhetnek hozzá dlc-k később. lehet az EA megtalálta a lehúzás új formáját. már nem elég a 60+60$-as kombináció
-
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #109886 üzenetére
Csak azért "ugrott" meg, mert négynapos hétvége adat van kint - ha csak a simát nézed akkor van csökkenés, igaz egészen elenyésző -15% - bár ugye itt szinte alig volt miből esni
Egyébként visszatérve a nemzetközire, nem feltétlen van kőbevésve, hogy az megmenti a filmet: nem is kell messzire visszamenni - a WarCraft 10-90% arányban oszlott meg a bevétel, mégis lelőtték.
(míg egy összbevételben kevesebbet, de otthon dupla annyit hozó Pacific Rim pedig kaphat folytatást pl) -
Frod
addikt
válasz
reelc #109859 üzenetére
De, egy jóidőre tuti, hogy most ez temette el mindet, mivel a Ubi beletolt 125 M-ot (+marketing), erre 10 M-val nyitott otthon, (nem, senkit sem érdekel mennyi a worldwide, a stúdióknál az ritkán számít) ennél nagyobb pofáraesés régen volt. Aki tudja hogyan kell értelmezni a boxoffice számokat annak egyértelműek.
Ezek után jó darabig tuti nem mernek videójátékhoz nyúlni az álomgyárban - legalábbis nem AAA-költségvetéssel, és nagy nevekkel; legfeljebb visszatérnek a direct-to-dvd -s, a játékot nyomokban sem tartalmazó zs-filmek. -
Frod
addikt
válasz
szami777 #109755 üzenetére
Mivel a Rogue eléggé ilyen mellékszál jellegű, ezért nagyban merít a Black Flag-ből: ugyanazon a vidéken játszódik, van hajózás dögivel, és ha szeretsz mindent felfedezni akkor hetekre elvagy.
Én csak a fő sztorit vittem ki, mert ekkora jött az a pont nálam amikor csömört kaptam az AC-tól (azóta nem is játszok a szériával) - épp ezért tudom, hogy a főszál viszont egészen rövid. -
-
Frod
addikt
válasz
micafighter #109356 üzenetére
jaj ne is mond, oda tért át, hasonló színvonalban oszt ki mindenkit, de már ott is megvannak akik csak a neve láttára szedik a nyugtatót.
-
Frod
addikt
én is hasonlóan vagyok vele, bár sokadjára meguntam a pályákat, plusz úgy látom durva mértékben zuhant a játékosszám. (két hete talán nightmare szervert akartam keresni esti órákban és kidobott 3-4 db-ot, összesen! - ennek fele természetesen jelszavas volt)
alapvetően pedig a loot-rendszer volt az ami teljesen elvette a kedvemet a további próbálkozásoktól. azt már megszoktam, hogy kisebb szinten, és tome/grimoire nélkül semmi értelmes nem jön, de amikor egyszer volt szerencsém egy nagyon jó partihoz, asszem cataclyst szinten farmoltunk, annyi bónuszt szedtünk össze, hogy a végén jószerivel nem is volt alapkocka a dobásnál, erre ilyen zöld tárgyakat dobált végig. na ott mondtam, hogy elmennek ezek a p***ba.
de a húsdaráló hatalmas élmény a játékban, egyáltalán nem bánom, hogy megvettem és ennyi időt beleraktam. -
Frod
addikt
én linkeltem ki, de nekem sem jött semmi. mondhatnám, hogy a "f*sznak hirdetik meg, ha úgyis csak a videósok kapnak belőle".
egyet értek az általad elmondott dolgokkal, sajnos az egész tök olyannak néz ki amit egyszer végignyomsz és csókolom - mondom ezt úgy, hogy a tök ugyanilyen Vermintide-ban van már 60 órám.
még kiegészíteném pár dologgal azért:
- 8. szintnél oldod fel az utolsó képességét a kasztoknak, de a béta alapján ezt egy küldetés alapján tudják hozni. (mi a francnak akkor az egész fejlődösdi???)
- plusz a legfőbb gondom: a csöves genestealer-ek. nem bírom őket, lehetett volna más ellenfél. vagy teljesen, vagy pluszban még.
- elvileg már nem ismételgetik annyira magukat, mint ami kijött hivatalos 17 perces gameplay, na ott nagyon idegesítő volt, de a béta felvételek alapján, már csak minimálisat dumálnak. -
Frod
addikt
válasz
szami777 #108978 üzenetére
pewdie már jóideje nem csak gameplay-t nyomat, 50 milliós csatornán ebből nem is lehetne megmaradni.
nem követem a srácot, láttam pár videóját, néha nem rossz arc, csak sajnos az a stílus/maszk amit a régi(?) videóban felvett az alapján totálisan 12éves kor környékére lőtte be a saját közönségét. (ugye a south park paródia is emiatt lett)a gameplay-ekről meg annyit, hogy én pl a GoW4-et néztem végig legutóbb, mivel szerintem sosem kerülök X.One közelébe, ha meg mégis az sem mostanában lesz. jó, ha vannak ilyenek, bár olyat sosem nézek amit tudom, hogy játszani fogok.
-
Frod
addikt
Space Hulk: Deathwing béta jelentkezés ITT.
(előtte kell egy fórum regisztrálás, és utána maga a bétára való kitöltése) -
Frod
addikt
válasz
cyberkind #107903 üzenetére
Áhh, tényleg basszus, az Alien-ben ez volt! Most szégyenlem magam, mert imádom a filmszériát (bár én inkább az 1-et) de ezt benéztem.
Csak arra emlékszem, hogy a CoD-ban elég nagyon durrant annak idején - bár én tényleg csak kocajátékos vagyok, letolom a kampányt és vége. -
Frod
addikt
Félreértés ne essék, nem leszólni akartam a JC-t, inkább laikus kérdés akart lenni, hogy most akkor a csáklya az? Mert szerintem az az egyetlen, ami ilyen 'signature item' abban a szériában - mint pl a 'Creed-ben a hidden blade, amiből mindenki egyből vágja. Talán még a JC3 gyűjtőihez is az volt ha jól emlékszem.
Ami CoD-ról jut eszembe mint "saját ötlet" így elsőre most talán a Mute Mine (vagy mi az isten volt az) meg egyértelműen a Heartbeat Sensor. (hozzáteszem a kampányokat vágom csak, és a tavalyi már kimaradt, a Spacey-s részt toltam utoljára)
-
Frod
addikt
válasz
djculture #107482 üzenetére
de a Hardline bukott azért volt hamar ennyi, ez most a BF3 óta a legjobban fogadott epizód. aztán persze majd kiderül mi lesz a vége, mert előre nem jelenthető ki egyik véglet sem.
(mondjuk a játékosoknál a Battlefront is csalódás volt, de még mindig nem nézett be 8990 alá, pedig pc-n ember nem sok van) -
Frod
addikt
válasz
Crytek #107432 üzenetére
(személyes vélemény, tl;dr)
aki a megjelenés napján steam review-ot bármilyen kézzel fogható érvnek gondol annak egészségére, minden szarért felmennek fröcsögni: nem kapja meg húsz perc után a baszópuskát akkor is írja a negatívat és ott a neve mellett, hogy "played 0.2 hours"
komolyanvehetetlenül röhejes az egész.én személy szerint nem is engedném értékelni amíg nem játszott vele 2 órát (úgyis ennyi a refund ideje is). nyilván ha arkham knight-szintű indulás van az megint más tészta, arra lenne egy külön opció, hogy "technikailag játszhatatlan" vagy ilyesmi.
Az első napi optimalizációs hisztitől viszont a víz kiver, mert ezeket egy héten belül a patch helyre szokta pofozni.
Most őszintén melyik balhé volt valós az utóbbi időből? az AK meg a Mafia3. (+a No Man Sky, de az konkrétan a felhasználók tudatos átbaszása, az már minimum jogi ügy)
Ezen kívül minden másnál csak az indulás döcögött ami - szomorú igen - de sajnos tök megszokott manapság. Én nem vagyok első napos pistike, így nem szoktam belehalni ha valamire kell várni egy-két javítást.
Ettől függetlenül az, hogy nekem ne lehessen infóm másodkézből csak a szuperül megvágott előzetesek azt minimum gusztustalannak tartom manapság bármelyik cégtől amelyik a pénzemre hajt.+ ami még nem derül ki a megjelenésig, hogy mekkora alibi a sztori: lásd Mafia3 ahol kb az egész game egy mellékküldetés ugye, okozod a kárt folyamatosan a kerületekben amíg el nem éred a kívánt mértéket, majd megint ez újra és újra. na hát ezek sem derülnek ki két óra alatt, mégis rontja a végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest