Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robo sapiens
tag
Brothers - A Tale of Two Sons 5.99 USD amazonon. Ajánljátok?
-
warcat
veterán
válasz
ricsiii01
üzenetére
Nem tárgyalhatjuk ki,lásd jobboldalt fenn.
Más: State of Decay 9.99 USD ez már egész közel van az orosz kulcsos árhoz,és kényelmesebb.
-
ricsiii01
tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
De akkor miért szoktátok linkelgetni őket? Hogy vásároltok Ti ott??
-
ricsiii01
tag
Ezt mennyire kell komolyan venni? (Amazon)
Game Downloads are only available to US customers
We apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page. -
Zolás
addikt
Dishonored goty lehet még ennél olcsóbb, vagy ne számítsak rá?
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Elolvasod ezt és megvilágosodsz: [link]
-
maddionmax
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez pont olyan,mint a Greenmangaming-en pár napja volt $5-ért preorderben!!! az AC Liberation.
Persze EU oldalon nem volt akció.Én pedig őszintén megértek mindent, de azt sehogy sem, hogy hogyan lehet, hogy az EU összes országában kb egyforma az Uplay Shop ára, kivéve Oroszországot,mert ott majdnem fele

-
-
válasz
maddionmax
üzenetére
Néztem a US árakat itt linkelték nemrég ubishopba... hát pofátlanság.

Mindig csak az amerikaiak... pedig ez egy európai cég.
Csak egy példa.. a Far Cry 2.5 USD... itt meg 5 EUR. Elmennek a... tudják hova.

-
djculture
félisten
indiegalan 3 dollára csökkent a codemasters bundle
-
cikasz
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm.
Regisztrálva vagyok az ubishopba már régóta, de kártyainfó nem volt odairva.
Most adnék hozzá, de azt irja, hogy :The credit card number is invalid.
Ha a kliensből akarom megvenni és beírom a kártyaadatokat aztán nyomok egy continue-t akkor meg server error
Miért lehet ez?
Ez baromság mert semmi baj a kártyával
-
törölt tag
válasz
cikasz
üzenetére
Overall discount – Score all of the Assassin’s Creed III DLC packs for just €29.99 and save money over the individual pack prices.
• Explore an Alternate Reality – “Tyranny of King Washington,” an all-new single player story lets you experience an alternate history, spanning over 5 hours of gameplay
• More Multiplayer Mayhem – Unlock new maps and characters for an even more expansive multiplayer experience.
Röviden : Igen .
-
cikasz
őstag
Hmmm az AC3 season pass az Ubishopban 7,5eur. Ez ugye tartalmazza a teljes Washingtont?
-
ricsiii01
tag
Ide mit kell írni az Amazonos regisztrációnál?
Credit or Debit Card
Enter your card informationName on card ???? A nevet kell akinek a kártya a nevén van vagy a kártya nevét (pl. mastercard)?

-
djculture
félisten
-
Hunbeast87
senior tag
Boldogságban és Békességben Gazdag Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumosnak és Családjuknak!
-
törölt tag

-
Erdei88
veterán
Nuuvem-ről, hogy tudnék több Company of Heroes 2t venni? Egy után közli, hogy játszak azzal amit megvettem
-
mm779
tag
válasz
Tiboy86
üzenetére
Ne haragudjatok, hogy értetlenkedek, még sosem vásároltam Amazonon, a Mass Effect-es akció kedvéért viszont most megtenném, ugyanakkor picit elriaszt az alábbi megjegyzés a termékleírásnál:
"Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."
Azaz csak USA-belieknek árulják, de itt mégis ajánljátok, akkor valahogyan mégis megoldható, hogy meg lehessen venni? Esetleg én értek félre valamit?
-
Predator2
addikt
-
Heavyrain
őstag
-Monaco: What's Yours Is Mine 2.99$
-Lilly Looking Through 2.99$ -
DJGABI
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
pontosan így megy, ahogy írtad.
-
Robo sapiens
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkitől, sikerült megvenni. Valóban csak a számlázási címet kellett átállítani.
-
djculture
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Nincs rajta régiózár csak nem lehet elmenteni a telepitőt, mert teljesen ismeretlen temp fájlokat tölt le és onnan egyböl telepiti. Amúgy nincs vele más probléma, a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat (Loyalty Edition)-t megvéve hozzá az is működik és olcsó az is.
Ez utóbbihoz kell egy eredeti előző rész csak akkor megy:
Loyalty Edition requires S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky or S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl to install and play. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy lúzer lesz a kérdés, de ne nehezteljetek rám. Láttam itt egy jó pár játékot, amit linkeltetek, és megvenném amazonról. Hogy is zajlik ez pontosan? Végbemegy a vásárlás, és a kód e-mail formájában megérkezik az e-mail címemre, és aktiválhatom is a steamen, vagy originen, Köszönöm.
-
Woodslave
félisten
gamersgate 1,74 € Stalker. Securom DRM-es. Ezen nincs semmiféle régiózar jól gondolom?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem a Steam kulcsról beszéltem...

Hozzá kell hogy adja, mert Achi meg egyéb DLC jogok az uplay accodon vannak. A Steam itt csak a letöltés/update szinten más mint egy Uplay kliens.
Arról beszéltem, ha van AC3 Steam alatt, akkor ha a Season Pass-t beaktiválod az uplay accodra (mert ez meg kell történjen, utána enged játszani a játékon belül vele). Akkor onnantól az rajta van az uplay accodon is.
(Mint ahogy az AC3 is bekerül, csak nem letöltési joggal). Mondjuk nem tudom a Steam a Season Passt mint kulcs adja + letöltés vagy azonnal uplay alá be is aktiválódik amikor elindítod a játékot kulcs nélkül (vagy a kulcsot kell neked beadni a játékban?). -
maddionmax
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Origin-nél k*rva ciki, hogy egy Black Friday-ra (a botrányok kibukása előtt) a Battlefield 4-et le tudta akciózni $29.99-re, Év végi/Karácsonyi akcióban ugyanez a játék $41.99.
-
szami777
addikt
Ha esetleg érdekel valakit
Amazon: need for speed most wanted (2012) 3.75 € -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Valóban, ez eddig a legjobb.
Ezt be lehet aktiválni nálunk? -
edemark
csendes tag
Sziasztok, ha valaki venne ilyet klikk de csak a kettő kell neki akkor én szívesen betársulnék az 1-be. Ha van ilyen vállalkozó kedvű akkor privizzünk. Ja meg kellemes karit mindenkinek
Üdv -
bullseye
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kösz az infót! Akkor jól kiszúrtam szegény sráccal... Már azt hitte lesz neki, és nem lesz.

De akkor valaki más jelentkezhet, akinek Steames AC3 van, és kell a Season Pass -
Tiboy86
tag
1. Rakd fel a rockstar social clubot.
2. Nevezd át a dlc mappát dlc_bak-ra.
3. Csinálj egy fájlt a max payne 3 mappában steam_appid.txt legyen a neve és a tartalma 204100.
4. Indítsd el a max payne 3.exe fájlt, miután elindul, shitf-tabbal jobb felső sarokból ki tudod nézni a kódod, amit beírsz a social clubba.
5. A storeon belül nyomj Z-t, szintén shift-tab, és ott a maradék kódokat is be tudod írni.
6. Nevezd vissza a dlc_bak mappát dlc-re.
7. Ezentúl mindig az exe fájllal indítsd, amíg megoldódik, ha egyáltalán megoldódik a steames probléma. -
GoZoL
senior tag
Amazonon vettem Max Payne 3+ season passt, beaktiváltam szépen telepítettem de induláskor hibaüzenetet kapok, hogy csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen. Elfogyott a kulcs és várni kell pár napot? Magától megoldódik? Köszi!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A használati jog sem adódik hozzá, sem Uplay, sem az AC3 in-game nem ismeri fel az Amazonos Steames kulcsot.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Valójában a használat joga hozzáadódik az uplay acc hoz is, csak letölteni nem tudja Uplay kliensben ezeket a DLC-ket. Bár egy próbát még azis megérhet hogy megpróbálja beaktiválni ott. Van rá pár mód amit kipróbálhat.
(Tehát pl letölti a warez verziókat és az uplay accával tud játszani mindegyikkel.)De ha AC3 uplay alatt van meg, akkor semmiképp sem érdemes Steam alá Season Pass-t venni, mert nem fogja tudni használni/látni.
-
Terraria volt leárazva mostanában jobban, mint 50% a Steamen?
-
-
Mardel
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehet minden jatek kulon kod, akkor nem veszik el.

-
-
-
joe-ker
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt lehet tudni mi történik azokkal a játékokkal amik megvannak? Elvesznek vagy mint gift megjelenik a raktárban?
-
Valve Complete Pack ezis elég jó offer, ha valakinek kellene netán még.

Ha valaki hiányolta volna:
-
Erdei88
veterán
Bioshock Infinite - Season Pass várható, hogy kap egy újabb leárazást?
-
bullseye
addikt
Felmerült a kérdés, hogy Steam-es AC3 Season Pack regisztrációja működhet-é-e Uplay-en.
Tudja valaki? -
-
warcat
veterán
válasz
strike-force
üzenetére
Bizony,mert csak ideiglenes pricematch lehetett.viszont továbbra is megveheted : [link] 11.24 EUR csütörtökig
-
Heavyrain
őstag
válasz
strike-force
üzenetére
Este 11 körül visszaállították 50%-ra.
Vedd meg Itt,Mac-et ír,de Windows-on is tudod aktiválni. -
ayo
veterán
ha valaki szeretne nyerni Bronze AMD Never Settle kodot karacsonykor az most megteheti. jan1ig meg lesz par komolyabb jatek ha steam is akciozna amiket kineztem, addig is mindenkinek kellemes unnepeket

ninjak Superbrothers: Sword & Sworcery EP Steam Key
JJJCB-TXXRP-KF3I.....HÁHÁHÁHÁHÁ H -
törölt tag
válasz
strike-force
üzenetére
Ja, ez gyors volt, pedig lecsaptam volna rá.

-
-
mrhitoshi
veterán
Ez eddig is ilyen árban volt ?? Amazon Tomb Raider
Dragon Age Origins Hát ez se rossz.
-
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Milyen kártyád van?
Lehet nem alaklmas ilyen típusú netes/külföldi vásárlásra...
Vagy olyan a számlacsomagod a bankodnál hogy ez le van tiltva.
Hallottam már ilyenről is.Amugy amazonra nem kell US kártya, csak az amazonos accon egy US shipping address.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
epp errol beszelek, hogy a bankkartyadhoz tartozo billing address alapjan nezik, tehat amikor megadtal a banknak amikor letrehoztad a kartyad. nem tudom pontosan milyen infokat kapnak meg a kartyadrol, de nem lennek meglepve, ha tobbet mint gondolnad.
tudom, hogy amazonrol van szo, es szerintem sem a kartyaval van a gond, csak felvetettem, hogy vannak olyan szolgaltatasok, amik csak meghatarozott orszagban kiadott bankkartyaval vehetok igenybe.
-
Amazon Deadpool 10 dollár szintén relative nem rossz ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a kérdés tudsz várni vagy szeretnél vele egyböl játszani.

De szerintem valamelyik nap tuti lesz, akár napi vagy villámakció keretén belül.