- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#72042496 #43 üzenetére
Ipont én se olvastam soha, hacsak linkelve nem volt, mint előbbi esetben is.
Samsung SSD-vel meg Sata vonalon elvagyok, 850 EVO, 860 EVO, PM830 meg nemrég vettem 1,92-es PM883-at, most kaptam épp egy desktopot, amibe mehetne NVMe, de nem is gondolkodom rajta egyelőre, talán egy 970 EVO Plus lesz benne, de nem biztos. Linux használat meg böngészés, kis játék...bőven jó erre bármelyik Sata is.
-
válasz
#72042496 #40 üzenetére
Utóbbi években egyre többektől olvastam hasonlót a PH fórumain...kár, hogy ez a helyzet, sőt? Akár káros is lehet, imént láttam Flash SSD szaktopikban egy fórumtárs Ipon hasonló témájú írása alapján már dobná ki a meglévő Samu Prokat is! Még jó, hogy nem a PH cikket olvasta először, mert akkor nem is kérdezett volna a szaktopikban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Puget Systems hívta fel rá a publikum figyelmét, miután a gyártóval kivizsgálták az írhatatlanná váló adattárolók problémáját.
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest