- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
http://www.gazdasagosnyomtato.hu/
Egy Epson L850 van nekik beüzemelve. Előtte mindenképpen egyeztessél velük.Ha Stylus modellt veszel, és utángyártottal használod, akkor le kell mondanod a pigmentes tintáról. Az utángyártó cégek rendszerint dye tintát tesznek a patronokba.
Ráadásul soha nem lesz olyan olcsó a nyomtatás mint az L szériás gépekkel. Ha nem jó a 365, akkor vennék a helyedbe L805, vagy L850-est, és akkor 3 év garanciával eredeti tintával nyomtathatsz. Bármi gond van, szervizelik 3 évig.
Ha a fúvóka mintázat jó, akkor nem szabadna csíkoznia! Biztosan teljesen jó?
Milyen beállítással nyomtatsz?
Mit nyomtatsz vele? -
atala
Topikgazda
Én eddig elégedett vagyok vele. L805-öt vettem. Volt előtte egy L310, de az ehhez képest játékszer. Az nagyon gyenge anyag minőségű volt. ez egy masszívabb darab.
Csak olyan helyen lehet kipróbálni ahol be van üzemelve egy ilyen nyomtató. Én egy helyen találtam ilyen céget, de Ők Érden vannak. De szerencsére az egyik ismerősömnek pont ilyen volt, és le tudtam tesztelni.
Annyit elmondhatok, hogy sokkal jobb mint az L300-as széria. Gyorsabb, szebben nyomtat. Még gyengébb minőségű nyomtatásnál is szebben és gyorsabban nyomtat, mint egy L300-as széria. Én nem is használom a legjobb minőségben, elég csak a "szokásos" beállítás.Ha csíkoz a nyomtató, és nem javul meg 2-3 tisztítás során sem, akkor el kell vinni szervizbe. Garanciális hiba.
A fúvóka teszt mit mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged