- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
Phyllobates #4940 üzenetére
Sajnos az epsonoknál az utángyártott patronok sokszor rosszak. Nem a patronnal van baj, hanem a chippel ami rajta van. Úgy néz ki, az epson elég jól gyártja a chipeket, nehéz másolni. Sokszor olvasni olyat, hogy eddig elfogadta a chipet, a másik nap meg már nem. Nem tudni miért. Talán be van kapcsolva az automatikus firmware frissítés a nyomtatónál, és telepít egy új firmware-t, a háttérben. Vagy egyszerűen csak rossz minőségű a chip, és bedöglik. Bár, ez utóbbit nem hinném, mert a canonokba az utángyártottakba is a kicsi kínai gyártja a chipet, de azoknál nincs ilyen gond.
Egyébként epzon-nak igaza van, mert a hibák 90%-át az utángyártott patronok okozzák.
Én most eredeti tintával nyomtatok, mert nagyon jó áron jutottam hozzá, de egyébként én sem vennék eredeti patront. Nem a leg olcsóbb apatront kell megvenni, és okosan használni, és akkor kevesebb a gond vele. -
epzon
őstag
válasz
Phyllobates #4940 üzenetére
elmagyarázom még egyszer lassan, szájbarágva
rossz a PATRON amit vettél a nyomtatódhoz. Azért mert NEM EREDETI ezért sok benne (sok benne = nem az összes hanem minden 3. 4.) a selejt minőség.
A sok benne a selejt minőség azt jelenti, hogy az egyik jó a másik nem. (ez a rész arra vonatkozik, hogy ha másnál működik akkor nálad is kellene működnie)A nyomtató jó, mert az egy konstans dolog (konstans = állandó) nem változik benne semmi. Azaz ha eddig jó volt és valamit változtattál akkor ne ott keresd a hibát ami változatlan* hanem ott ami változott** (hibakeresés 1 lépés)
hidd el nekem hótmindegy hogy meddig szenvedsz a géppel, de buzizhatod napokig akkor sem fog megjavulni, amíg a SELEJT patront ki nem cseréled (és ha szerencséd van és gyorsan cselekszel akkor nem köt bele a fejbe a hulladék kínai festék). Ha vársz a csodatanácsra és elég ideig rugózol a semmin, akkor szépen megköt a festék a fejben és akkor indul a szopóroller. Öveket becsatolni
*változatlan = nyomtató,
**változó = patron -
epzon
őstag
válasz
Phyllobates #4938 üzenetére
szóval szerinted az a kínai gyártó aki semmilyen szabványt/előírást nem tart be, és csak MÁSOLJA az eredeti kellékanyagot, az tud egyenletes hibátlan minőséget gyártani.
Az a több mint 110 éves Japán cég aki mindig is precíziós eszközöket gyártott ő képtelen erre.vigyázz mikor leszállsz a lóról...
-
epzon
őstag
válasz
Phyllobates #4936 üzenetére
az igazság néha fáj
a nyomtató lehet mocsok, a kínai hulladék festék nem.... fordítva ülsz a lovon (csak szólok) -
epzon
őstag
válasz
Phyllobates #4934 üzenetére
mert szar fos kínai hulladék festék tintát vettél hozzá!
vegyél normális tintát és minden rendben lesz, vagy ne legyél lusta és olvass vissza
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Phyllobates #4931 üzenetére
Az teljesen beszáradt.
Olvass vissza pár ezret, vagy keress a nevemreThrawnad
-
atala
Topikgazda
válasz
Phyllobates #4804 üzenetére
Nem nagyon értek a fejekhez, de gondolom ott is külön fúvókán mennek a színek. Nekem is külön fúvókasor van minden színhez. Szerintem működhet amit írtam. Ha resetelős a többi patron, akkor azokat telinek látja, és fog nyomtatni csak feketével
-
atala
Topikgazda
válasz
Phyllobates #4793 üzenetére
Nem tudom, milyen azon a fej. Az én canon nyomtatómban külön van a szöveg nyomtatására a fekete patron, és a fejben, külön rész van erre a tintára. Tehát kombinált fej van benne. Külön a szöveghez, és külön a fotókhoz. Ha neked is hasonló, vegyél önresetelős chipet, és tedd rá az üres színes patronokra. Akkor tudsz a feketével nyomtatni. Hogy mi lesz a hatása hosszú távon, azt nem tudom. Az biztos, hogy utána már soha az életben nem tudsz színesben nyomtatni, mert beszárad a fej.
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Phyllobates #4799 üzenetére
Olyan nem létezik.
Legalábbis amit eddig láttam mind kamu volt.Thrawnad
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Phyllobates #4795 üzenetére
Az új szinenként cserélhető nyomtatók mind ilyenek. Csak akkor nyomtat ha minden patron megvan, és nem üres!
Vegyél tölthető patront azzal sokkal olcsóbb!Thrawnad
-
gatto_
senior tag
válasz
Phyllobates #4793 üzenetére
Akkor egy olcsó lézert kellett volna venni.
Hátha valaki más segít, de szerintem csak ez a járható út.
-
gatto_
senior tag
válasz
Phyllobates #4791 üzenetére
Veszel bele színes patront és menni fog. Más megoldás nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest