- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
1, <Start billentyű> + <R> egyidejű nyomása
vagy a Start menüben futtatás parancs
vagy a Start menüben a "Keresés programokban és fájlokban" keresőmező
2, services.msc <Enter>
3, nézd meg, fut-e az RPC (ha nem, indítsd el => bár ez lehet, hogy csak a hálózati nyomtatóhoz kell)
4, keress meg a Nyomtatásisor-kezelőt, és indítsd el!
Elvileg ennyi...
Az 1+2 pontok helyett lehet még olyat, hogy jobb egérgomb a Számítógép-en (aminek régebben Sajátgép volt a neve), és itt a Kezelést választod, majd a bal oszlopból "Szolgáltatások és Kiszolgáló" => "Szolgáltatások"-ra 2x kattintva! -
futo001
senior tag
Ok, tedd a következőt:
start > control panel > hardware and sound > add a printer > add a local printer > use an existing port > USB001 (virtual printer port) > next > have disk
Itt feljön egy ablak, itt kell megadni az INF fájl elérési útját. Ez valahol rajta van a CD-n. Keress pl a keresővel *.inf -re.
-
mkRoland
senior tag
Én nem vittem túlzásba a Win7(32bites)-re telepítést az Epson DX7400-val: nyomtatót még a driver letöltése vagy telepítése előtt csatlakoztattam, új hardvert észlelt, engedélyeztem neki a netes keresést, letöltötte, telepítette mind a drivert, mind az Epson Status Monitort, azóta megy vele!
Lehet, hogy nem ez a szabályos eljárás, de nekem működött így! (Mostanság olvasgatni lehet olyanokat, hogy nem szabad engedni az EPSON-t a neten frissíteni magát, különben az utángyártott patronjaid bánhatják - a dx4400 esetében nem tudom, igaz-e...)
A Te esetedben (gdo95) a gond forrása lehetséges egy aktív antivírus vagy internet security vagy valami hasonló biztonsági program. Célszerű ezt kilőni az Epson software-ek telepítése előtt (de csak ha hivatalos forrásból származik és nem pl.: a www.virus-in-drivers-fuck-ya.ru-ról töltötted le). Próbáld meg esetleg még rendszergazdaként futtatni a telepítő fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest