- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
akkor megnyugodtam hogy a procim szar. ugyanis a gyártási szám szerint igaz hogy b magos, de az aznapi gyártásból is késői, a mag olaj színű, a sorozaton is belül sokadik gyártás. szal elég szarra sikeredett:(. mindenesetre emléxem hogy volt egy topic ahol egy srác leírta hogy a sorozatszámból pontosan mit lehet kiolvasni. nem tudja valaki hogy melyik volt ez a topic?
-
Mosqu!to
addikt
nekem a házba lóg be egy kis poti, nincs kivezetve annyira:) az biztos hogy nem fém tokozású, de a végét nem néztem. most a zalman 32-es bordája van rajta(arany színű), de a héten úgyis le kell vennem, mert megy rá egy vízhűtő blokk:)
szal aszondod 1,85V -n megy a csúcson, úgy hogy nem csökken drasztikusan az élettartam ugye? a típust majd megnézem akkor a héten -
Mosqu!to
addikt
nekem is ez a lapom van, a sound storm hazavágja tőből az SB Live! -ot. nekem is rev 1.1, valszeg nálam a proci nem bírja a 185 feletti fsb-t. legalábbis 1,79V -ig mentem el, most lesz meg héten vízhűtés, majd ott felnyomom 2.1 ig a feszt, vagy még feljebb, megnézem ott mit produkál. ugyanis van nálam már vdd mod is(chipset fesz. állítása, picit megmoddoltam az alaplapot:DDD. neked lehet chipset feszt állítani biosban? mert nálam nem, szal lehet hogy nekem még régi rev 1.1 jutott? az kevesebbet tud valamivel?(aszem lehet az nemhivatalosan sem támogatja a 333mhz fsb feletti szpídet, de nekem azért 187-ig fixen megy, 190-en már kicsit instabil :( )
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest