- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
csak én angolt még nem vágom annyira, hogy ennek nagyrészét értelmezni tudjam, és nekem valahogy amúgy is jobban bejött az amit ő ott írt. mind1, most megnézem majd a procim sorozatszámát megint(bár oda is leírtam, de nemtom a topic címét) és majd kiderül, hogy milyen(akkor nagyon szarnak láttam) bár a 185*11 stabilan megy, de szvsz 2200+ -tól többet is kéne várni sztem. főleg hogy így csak 38 terhelés nélkül, terhelve 41 fok
-
Mosqu!to
addikt
akkor megnyugodtam hogy a procim szar. ugyanis a gyártási szám szerint igaz hogy b magos, de az aznapi gyártásból is késői, a mag olaj színű, a sorozaton is belül sokadik gyártás. szal elég szarra sikeredett:(. mindenesetre emléxem hogy volt egy topic ahol egy srác leírta hogy a sorozatszámból pontosan mit lehet kiolvasni. nem tudja valaki hogy melyik volt ez a topic?
-
Mosqu!to
addikt
nekem a házba lóg be egy kis poti, nincs kivezetve annyira:) az biztos hogy nem fém tokozású, de a végét nem néztem. most a zalman 32-es bordája van rajta(arany színű), de a héten úgyis le kell vennem, mert megy rá egy vízhűtő blokk:)
szal aszondod 1,85V -n megy a csúcson, úgy hogy nem csökken drasztikusan az élettartam ugye? a típust majd megnézem akkor a héten -
Mosqu!to
addikt
nekem is ez a lapom van, a sound storm hazavágja tőből az SB Live! -ot. nekem is rev 1.1, valszeg nálam a proci nem bírja a 185 feletti fsb-t. legalábbis 1,79V -ig mentem el, most lesz meg héten vízhűtés, majd ott felnyomom 2.1 ig a feszt, vagy még feljebb, megnézem ott mit produkál. ugyanis van nálam már vdd mod is(chipset fesz. állítása, picit megmoddoltam az alaplapot:DDD. neked lehet chipset feszt állítani biosban? mert nálam nem, szal lehet hogy nekem még régi rev 1.1 jutott? az kevesebbet tud valamivel?(aszem lehet az nemhivatalosan sem támogatja a 333mhz fsb feletti szpídet, de nekem azért 187-ig fixen megy, 190-en már kicsit instabil :( )
-
-
Mosqu!to
addikt
te tudod, én már rájöttem hogy ez így sokkal jobb... ha veszek legközelebb procit, akkor max a lefogókat kell cserélnem, és nem kell új procihűtőt venni, stbstbstb... de ha te mindenféleképpen rá vagy kattanva a zalmanra... hát akkor inkább vegyél szarabb lapot amivel állandóan gond van(itt a PH!-n rengeteg olyan topic volt hogy azzal a lappal ez a baj, meg az meg amaz..)
-
Mosqu!to
addikt
én maradok a léghűtők terén a spire falconrock ii-nél. amikor a házamban üzemel még 4 rendszerhűtő(1 vga, 2 hátul, 1 elöl) akkor a 2200+ @ 187*11 = 38°C terhelés nélkül, terhelés alatt 41,5 !
amikor nem megy rendszerhűtő a házban, akor a proci 45-46 °C. JA és a hűtő 2200-2300 -at forog, és szinte hangtalan. -
Mosqu!to
addikt
te láttál már élőben 7000cu-t? én amikor megláttam aszitten hanyat vágom magam. lehet hogy éppenhogy elfér, bár nem bíznék benne annyira. amúgy egy kis reszeléssel semmi gondod nem akadhat...
nekem 8rda+-om van, ott szinte ugyanennyi a hely(lehet pontosan) és nem fér el rajta. -
Mosqu!to
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest