Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát annyi, hogy összeraktam, xp-telepítő cd be, fölkúszott és megy. Teszteket nem futtattam, meg játék sem volt, de használatban semmi különbség, pedig az ecs-ben csak egy 1.3-as duron van az epoxban pedig xp 1600+. Sőtt a bootolás gyorsabb is, a post, és az eszközfelismerés sokkal gyorsabb mint az epoxon. Indításkor, mire kivilágosodik a monitor, már az xp-logót látod.
Igaz hogy még csak most telepítgetem rá a cuccokat, de fagyás nem volt.
Eddig én is márkás lapok híve voltam, de most egy olcsó lap kellett és igencsak elégedett vagyok vele, és ha nem lesz semmi gixer később sem tuti nem veszek többet epoxot vagy más drága lapot.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest