Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát annyi, hogy összeraktam, xp-telepítő cd be, fölkúszott és megy. Teszteket nem futtattam, meg játék sem volt, de használatban semmi különbség, pedig az ecs-ben csak egy 1.3-as duron van az epoxban pedig xp 1600+. Sőtt a bootolás gyorsabb is, a post, és az eszközfelismerés sokkal gyorsabb mint az epoxon. Indításkor, mire kivilágosodik a monitor, már az xp-logót látod.
Igaz hogy még csak most telepítgetem rá a cuccokat, de fagyás nem volt.
Eddig én is márkás lapok híve voltam, de most egy olcsó lap kellett és igencsak elégedett vagyok vele, és ha nem lesz semmi gixer később sem tuti nem veszek többet epoxot vagy más drága lapot.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi