- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Nem a témához kapcsolódik, de nem nyitnék új topicot a dolognak. A helyzet a következő:
egy barátom biost frissített, majd bios reset, minden ok, megy a masina gond nélkül. Másnap el akarja indítani, de a bios belépő képernyője után csak egy villogó kurzorig jut a gép, nem bootol. Reset, bisoba belép, de jól van beállítva, restart, ismét csak a kurzor jelenik meg. Ha visszarakja a régi biost, ugyanez a jelenség.
A gépben annyi változás történt, hogy kivett belőle egy cd-rom-ot.
Mondhatjuk, hogy elszállt az alaplap, vagy van valami megoldás a problémára? -
Az-X
őstag
up
-
Az-X
őstag
Jó tudom baromi régi alaplap... de azért van aki még próbálkozik vele

Szóval a történet: Próbálom telepíteni az SP2-es XP-t de a telepítő kifagy. Elég érdekes módon, az egér körül egy kis négyzetben látszik a kép a képernyő többi része fekete. Próbáltam mindent, a hibajelenség ugyanez
Gondoltam lehet a CD-n sérült meg valami, elő a régi XP CD-t, láss csodát azzal frankón felment
De miután újraindítottam a gépet az SP2 telepítése után, lelohadt a vigyor az arcomról
Őgyanis nem bootolt. Az XP logoig jutott és ott fagyi.
Ha esetleg valaki tudja erre a megoldást, lécci nyögje ide
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gondoltam lehet a CD-n sérült meg valami, elő a régi XP CD-t, láss csodát azzal frankón felment
De miután újraindítottam a gépet az SP2 telepítése után, lelohadt a vigyor az arcomról
thx