- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Nem a témához kapcsolódik, de nem nyitnék új topicot a dolognak. A helyzet a következő:
egy barátom biost frissített, majd bios reset, minden ok, megy a masina gond nélkül. Másnap el akarja indítani, de a bios belépő képernyője után csak egy villogó kurzorig jut a gép, nem bootol. Reset, bisoba belép, de jól van beállítva, restart, ismét csak a kurzor jelenik meg. Ha visszarakja a régi biost, ugyanez a jelenség.
A gépben annyi változás történt, hogy kivett belőle egy cd-rom-ot.
Mondhatjuk, hogy elszállt az alaplap, vagy van valami megoldás a problémára? -
Az-X
őstag
up
-
Az-X
őstag
Jó tudom baromi régi alaplap... de azért van aki még próbálkozik vele

Szóval a történet: Próbálom telepíteni az SP2-es XP-t de a telepítő kifagy. Elég érdekes módon, az egér körül egy kis négyzetben látszik a kép a képernyő többi része fekete. Próbáltam mindent, a hibajelenség ugyanez
Gondoltam lehet a CD-n sérült meg valami, elő a régi XP CD-t, láss csodát azzal frankón felment
De miután újraindítottam a gépet az SP2 telepítése után, lelohadt a vigyor az arcomról
Őgyanis nem bootolt. Az XP logoig jutott és ott fagyi.
Ha esetleg valaki tudja erre a megoldást, lécci nyögje ide
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gondoltam lehet a CD-n sérült meg valami, elő a régi XP CD-t, láss csodát azzal frankón felment
De miután újraindítottam a gépet az SP2 telepítése után, lelohadt a vigyor az arcomról
thx