- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatzy
friss újonc
válasz
zsolt_64 #55447 üzenetére
Szia, köszi elolvastam, de a videó kártyán kívül és egyedi szoftver beállításokon kívül nekem nem sikerült belőle kihámoznom sokat. Plexem van, de ez azt jelentené, hogy a legocskabb barebone és egy jó videókartya mindent is megold? Nincs szükség I7re, ddr5 ramra, csak legyen egy jó router? Köszi!
-
Shatzy
friss újonc
Sziasztok!
Total laikusként fordulok Hozzátok bízva abban, hogy kivezettek a zavarodottságból mint Gandalf a fellowshipet Moriabol.
A fő kérdés az lenne, hogy a lentebb írt adottságokhoz van - e megfelelő Barebone, vagy építsek kisebb pct inkább?
Van:
55' samsung Q95 4k
Denon AVR X2700
Xiaomi AOT X3600 router
szóval majdnem minden szar, ami jóféle élményekhez kellene.
A cél az lenne, hogy olyan gépet tudjak rákötni, ami lekezeli az Atmost, HDRt, 4Kt ha a gépről néznék filmet, akadás mentesen, hálózati streamet. Tulajdonképpen ha akár 1 bluerayt szeretnék lejátszani gépről ne fossa össze magát. Régen PC fan koromban még talán értettem ezekhez, de jött az XBOX és a PS, játszani a Witchert és a Skyrimot ott tudom, de bizisten szétverek valamit, hogy a régi kis PCmen szívmasszázst kell végrehajtanom, ha lejátszanék egy 4K filmet. Amennyiben tudnátok segíteni, hogy mit vegyek azt nagyon megköszönném, pláne, ha nem modori nyelven írnátok, mert mea culpa a slendriánságomért, de sokat felejtettem azóta, hogy osszeraktam még az első I 5-ös pcmet, és a technikai adottságaimat leginkább a konyhában kamatoztatom azóta. Tiszta szégyen tudom. Azért néznék mini pct mert a nappali nem nagy, nem igazán tudnék egy disznó álló PCt beilleszteni a fancy tapéta elé szóval tudjátok, csupa csajos probléma. Ha nem barebone de nem kell már 13 kilós gépet összerakni és beférne vmi szekrénybe is akár, az igazán tetszene! Szóval please segítsetek, hogy milyen requirements kell egy jó kis házimozihoz a PCnek!
Áldás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest