- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eiki
tag
Köszi a korábbi külföldi AFA fizetéssel kapcsolatos hozzászólásokat. Végül úgy döntöttem, hogy nem vállalom a külföldi rendeléssel és az esetleges gariztatással járó tortúrát és inkább áldozok kicsit többet a házra+tápra. Végül Lian Li V350B lesz és egy szolid 350W-os FSP, ami bőven elég az én kitalált konfigomnak.
Már csak egyetlen kérdésem van, a TV-házimozi-HTPC összekötéssel kapcsolatban. A három komponens a következő:
TV: Samsung LE32R32B
Házimozi: Samsung HT-THQ25
HTPC (alaplap): ASUS AMD AM2+ M3N78-EMAzt szeretném, hogy a HTPC-ből a kép a lehetőségek szerinti legjobb minőségben menjen a TV-be (HDMI), ám a hangot az 5.1-es házimozin keresztül szeretném hallani. Mivel nem értek az audio ki-/bementekhez/jelkonvertáláshoz, örülnék ha valaki adna egy világos választ milyen kábelt/átalakítót vegyek és azt honnan hova kössem
Könnyítésként mellékeltem az összes komponens csatlakozóit tartalmazó képet...
Hálás lennék bármilyen segítségért!
-
Eiki
tag
válasz
sittes79 #5395 üzenetére
Azt, hogy mi fér bele nem tudom, amit én kinéztem mATX lap az tuti belemegy
Nem vagyok otthon Ebay-es vásárlásban, ezért lenne egy kérdésem:
Tudok innen úgy rendelni, hogy ÁFA-s számlát kapok és vissza tudom igényelni az ÁFA-t? Ha igen, akkor még ma meg is rendelem (rendeljünk együtt
.
-
Eiki
tag
Hetek óta próbálkozok emberi árú (Foxconn DH-045, Antec NSK 2480) HTPC-szerű házat+tápot szerezni az elképzelt gépemhez. Felhívtam már legalább 20 céget, senkinek nincs semmi raktáron, 4-6 hét szállítást ígérnek de azt sem biztosra... Próbálkozok itt és HWSW-n is, de mások sem tudnak eladót. Van tippetek bármilyen üzletre, ahol van raktárkészlet és árulnak 50k alatt is HTPC házakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest