- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Mindenképp rá kellene fizetni, annyit pedig nekem nem ér,hogy 20W-al kevesebbet fogyasszon a rendszer.Egyébként ha leveszem 50%-ra a ventijét a mostaninak akkor is teljesen zajtalan.
Tegnap közben megvettem a vga-t,ami végül egy asus 6450 1gb lett, 5 ezerért.
Közben kipróbáltam két db BD3D-vel (aranyhaj,avatar),és tökéletesen futottak,igaz a gép még nincs kész,mivel csak a fentibe tettem bele a kártyát.
Jövő héten még be kell szereznem a winyót/ház/tápot.
A kérdésem még annyi,hogy 2x1gb ram elég lesz neki?Mert a gép amiben volt,abban 2x2+ 2x1 -es modulok voltak,de ha elég a 2x1,akkor a másik kettőt elpasszolom. -
Dexar007
veterán
Azóta nem jött válasz,úgyhogy íme a terv.:
Ház+táp-5000Ft (majd berakom a virágok közé
)
Vga .: hd5450 - 6000
Winchester 1TB - 10.000
Asus p5b- már van
geil 2x2xgb már van
e4300 már vanJóféle?
B terv.: Gépet fejleszteni muszáj lesz,úgyhogy alaplap/ram/proci elmegy összesen kb 12-ért jó esetben,és lehet venni egy med600x3d-t + egy külső winyót összesen kb 52-ért.
-
Dexar007
veterán
Üdv,
htpc-féleséget szeretnék építeni a jelenlegi konfigomból,mivel holnap úgy néz ki veszek egy új alaplap/cpu/memória párost.
A megmaradt alkatrészek.: Asus p5b, 2x2gb geil ddr2 ram, e4300+ gyári hűtő. Ez lenne a kiindulási alap,mellé kéne még egy vga+táp+winyó+ház.Az ötlet egyébként onnan jött,hogy.: a legolcsóbb használható lejátszó 42 ezer(med600x3d) + mellé a winchester. Vagyis 52 körül talán kijönnék,viszont a fél gépem így is-úgyis megmarad a fejlesztés miatt,és ez talán jobb megoldás mint bagóért eladogatni az alkatrészeket.
ui.: Úgy látom minden topikban van egy gyúrós györök. A CPUs-ban Casanova mérgezi a levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest