- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Salvador20 #14494 üzenetére
Ezt próbáltad már?
-
kisgyerek85
senior tag
Lehet htpc-t szeretnék építeni.
BD iso 3d nem fontos, de nem baj, ha tudja kezelni.
DDR3 ramom van. Optikai meghajtó nem menne bele. Vinyó sem, mert NAS-ról etetném.
Ha jól tudom az openelec elfut egy usb stickről is.?
Szóval csak vmi paneltápos ház kellene meg egy integrált cpu-s alaplap. + legyen nagyon halk. Gépemből ki tudnék szedni egy AMD valahanyas videókártyát. (most nem vagyok otthon a típusát meg nem tudom) Idén vettem vmi 8000-ért.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Neil Watts #13431 üzenetére
Nekem sokáig Asus R1-em volt, R3 csak a wifivel + fogad még valami kártyát ha jól tudom, ennyivel tud többet.
35MBit fölötti bitráta akadozni fog hálózaton (ethernet). -
kisgyerek85
senior tag
Most lehet teljesen egyértelműt kérdezek ,de hát ezért van a fórum.
Nézegetek házakat és van 430, 300, 75w -os tápegységgel is. Ha a legnagyobb teljesítményűt választanám az áramfogyasztás ugyan annyi lenne mint a legkisebbnél nem?
Itt csak az a lényeg, hogy ami beleteszek az mennyit fogyaszt, illetve elég e neki a 75w-os max teljesítmény. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #11439 üzenetére
Uhh most látom, hogy ezt rossz topicba postoltam. Sorry
cannibal: véletlen jött ide, mert az is meg volt nyitva, de itt írtam meg
-
kisgyerek85
senior tag
Popcorn A210 tulajokhoz lenne kérdésem. Ugye tud NAS funkciót ez a popi, a belerakott vinyón látom hálózatod, de ha külső vinyót vagy pen drive-t dugok rá akkor azt is lehet látni?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Salvador20 #11425 üzenetére
Lehet jobb lenne külön vinyó az oprendszernek, de látva a vinyó árakat :S
Minta rémlene, hogy valakinek pen drive-n van a rendszer.? Ha csak xmbc kellene akkor jó lenne a xbmc live, de akkor torrentezni nem tudok.? Illetve mindenképpen ki kell szolgálnia egy másik médialejátszót is. Oprenszernek mi? Win7?
Távirányítást ha jól tudom meg lehet oldani okos telefonról is.? Lényegébe szinte csak én fogom használni a htpc-t -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje kutatom számomra a legjobb médialejátszót, de nem találom az igazit.
Elgondolkodtam, hogy össze kéne raknom inkább magamnak egy htpc-t.
Egy Dlink NAS-t is ki szeretnék váltani vele.90%-ba filmeznék róla, néha-néha talán egy kis játék. Torrent non-stop menne így a fogyasztás max 40W amire még azt mondom, hogy jó. A mostani NAS-om kb 20W-ot eszik.
Legyen már valaki szíves és dobjon nekem össze egy konfigot. Egy samsung 2TB-s vinyóm már van
50-55huf a max határ.
Ennyiért tudnék venni egy xtreamer prodigy-t, de olvasottak alapján iszonyat bugos még szegény. Ami még fontos, hogy szeretném táviránytóval irányítani. Elkerülhetetlen a logitech harmony távirányító? Van egy Lild 2k huf-os világító távirányító amit lehet tanítani is. Akár htpc-hez is be lehet tanítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest