- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
hmmm...elbizonytalanitottál az atom boxal kapcsolatban. elvégre ezek az asztali dolgok jóval kompromisszum mentesek. Annyira nem vagyok árérzékeny, az hogy +10-15 ezerrel többe kerül nem számít. Csak gondoltam az atom kevesebbet eszik, de ha ez is beéri 10-15 között...az parádé. Találtam pár cikket az 1900as cerkákról gyorsan pótolom aztán ötletelek. Köszi az infókat.
-
Lazsnak
tag
A topic amibe folyik a diskura erdekes szamomra, koszonom a linket, nem talaltam/figyeltem mikor kerestem mini pc topicot. Ismerem a pipo x7et csak tudtommal 32gb hattertaras letezik, szeretnek minimum 64es emmc-s verziot.
De ha mar htpc topic, felteszem a nagy kerdest. Epitsek mini itxet vagy jo ez a bay trail is? Hasznalt osszerakott itx pc minden joval van 50ezer alatt hardverapron j1900as belsovel, inkabb ilyen? Vagy maradjak a minimal fogyasztas atom dobozkanal? 50" led tvre lenne igazabol "mindenesnek" amit sose kapcsolnek ki. Foleg Kodizni.
Te velemenyed mi lenne?
-
Lazsnak
tag
Udv
Érdeklődnék tudtok-e ajánlani bay trail mini pct ami 2gb\64gb kodire meg 24\7-be működő kis pcnek. Jelenleg van egy minix neo x7em és elégedett vagyok vele, de tv bővülés miatt kell egy újabb kütyü. Win8 mini pcre gondoltam, de mindenhol csak 32gb verziot latok, használ valaki 64eset? Kínából rendelni sem gond, vagy ebay, típusra lennék kíváncsi.
Előre is köszi a segítséget
Szerk:
Ezt, ezt az egyet találtam csak, de ezen nincs utp, jo lenne olyan amin van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged