- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
Johnny198612 #43452 üzenetére
Intel i7 6700 + R390-nel megy
Nem éppen main stream még, de a HDR anyagok így fognak jönni. De a minőség / méret muatója is jónak tűnik.
Majd PuMbA megírja pontosan, ő ajánlott mutatott nekem is ilyan cuccokat.
De mégegyszer, most még nem ez a fő formátum
-
Strezi
őstag
válasz
Johnny198612 #43444 üzenetére
Vannak 1080p anyagok is H265 meg több mint 8 bit kódolással. Amit láttam az nagyon jó minőséget adott, de a kis HTPC vasam nem is birta (AMD E350) ...
-
Strezi
őstag
válasz
adamssss #43110 üzenetére
Elvileg ez a mini Itx lap tud HDMI 2.0-át, de vannak vele problémák:
lap és probléma topicja Azt írják, félig megoldottRégebben avforums.com - forumon volt fent egy build vele, az működött 4K@60p 4:4:4 -ben venti nélkül. De ha jó emlékszem W10 kinyírta a supportját ...
-
Strezi
őstag
Nekem az intel grafika hülyült meg, ha bekapcsoltam a HDMI hangot akkor lassult be a lajátszsás.
Végül maradt a hang analógon akkor nem volt gond frekiváltásoknál sem.Gondolom ezt egy friss install kezeli, nekem már elegem lett belőle :/ Visszaraktam az AMD-s gépemet HTPC-nek ...
-
Strezi
őstag
Éppen cimbinél vendégeskedem, ahol egy HTPC van az alábbi felállásban:
- LinuxMint
- Codi Jarvis 16.0
- Exodus pluginValami nagyon szuper! Nem kell saját filmgyűjteményt tartani, kikeresem amit nézni akarok, és már megy is... Minden sorozat, minden mozifilm
Úgy érzem, nagyon a múltban éltem eddig a váásárol és másolt filmekkel meg a MPC-HC-vel
-
Strezi
őstag
válasz
#48613632 #42386 üzenetére
Csak alternatívaképpen, mert nekem negyon bejött:
Genius Pen MouseMűködik tenyéren, nadrágszáron, kanapén stb. Sima Win10 + MPC HC.
-
Strezi
őstag
Aha! Valmi kriminális az Intel grafikus drivere... Hónapokat kell várni egyértelmű hibajavításokra, ha meg két évnél régebbi a cuccod, akkor el vagy felejtve
Nekem is volt olyan hogy defaultokkal nincs kép MPC-HC-ben. Eléggé gázAzt hiszem megy vissza az integrált Radeonos gép, az inteles cucc meg a Hardverapróra
PuMba: Windows 10, nem preview/developer - es aktuális frissítésekkel. A TV egy LG55EG910 1080p-s OLED.
-
Strezi
őstag
Üdvözletem!
Volt egy (lassan múló) gondolatom, hogy Intel Haswell alapra teszem a HTPC-met, de erősen ráfutottam a szopórollerre vele
MPC-HC-t használok, kis kitérővel madVr felé. Három konkrét probléma van, amit drivert driver után installálva sem sikerül megoldanom sőt még rosszabb lett ....
1. Egy ideig volt 23 Hz, most legújabb driverrel csak 24Hz van
2. Amint 23 vagy 24Hz 1080p-re váltok mozizáshoz, 4:2:2 kromára kapcsol a 1080p-s 4:4:4 helyett (a könyvtárban listázott filmcímek elszineződnek) az Intel driver.
3. HDMI-n nincs hang, de cserében belassul a videó is ha használni próbálom (device látszik)Mindez remekül működött előtte a kis integrált Radeon-nal, de gondoltam adok egy kis kraftot alá. Nem kellett volna???
-
Strezi
őstag
LG magic remote-tal lehet valahogy HTPC-vezérelni? Infra nem érdekel csak a motion-ös pointer kellene. Nagyon tuti lenne egér helyett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest