- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfalaca
csendes tag
üdv
Nemrég csöppentem bele a htpc világába és még ismerkedem vele. Win10 alatt kodit futtatok és belefutottam egy általam idegesítő problémába. Van olyan sorozat ami alatt a film közben beadnak reklámot, így közben a magyar felirat olvashatatlan. Kodiban megoltható, hogy a felirat mögé fekete hátteret varázsoljak? Erre nem találok beállítási lehetőséget. Vagy olvastam olyanról hogy behívható valahogyan külső lejátszóként a media player classic home cinema de ezt nem tudom hogyan kell.
-
Alfalaca
csendes tag
Üdv mindenkinek
Hosszas gondolkodás után végre rászántam magam egy HTPC megvételére. Először építeni akartam, de aztán inkább a beebox mellett döntöttem, mert ha magam építem az mindig drágábban jött ki.
Viszont bizonytalan vagyok mi a különbség a két gép között?
https://ipon.hu/webshop/product/asrock_beebox_n3150_nuc_(barebone)_feher/1247732
https://ipon.hu/webshop/product/asrock_beebox_n3150_nuc_(barebone)_fekete/1237335Semmi eltérést nem látok köztük a színét kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged