Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkakas
tag
válasz
GZoli7 #47637 üzenetére
Ja és a NUC alaplapon van csatlakozó ehhez: Intel NUC HDMI-CEC Adapter, ha valaki full CEC implementációt akarna, nem csak ki/be kapcsolgatást.
-
Halkakas
tag
válasz
GZoli7 #47637 üzenetére
Igen, az újabbakban van, tapasztalatból írtam, h csak ki/be kapcsol, ill bemenetet vált.
Ezekben van:Onboard CEC
The following Intel NUC Kits have the above external CEC header as well as an onboard HDMI CEC controller that is controlled by the BIOS, which supports bidirectional power on/off control:NUC6CAYH
NUC6CAYS
NUC7i7BNH
NUC7i5BNK
NUC7i5BNH
NUC7i3BNK
NUC7i3BNH -
Halkakas
tag
válasz
djpundro #47379 üzenetére
Összehasonlítási alap: S905X-em van, Libreelec Kodival, a NUC-on pedig 17.1 RC1 Kodi
Nincs lényeges különbség, ez a szubjektív véleményem. Élénkebbek a színek, pedig kikapcsoltam minden Intel képjavító technológiát (legalábbis, amit megtaláltam) és talán kicsit simábbak a svenkek a NUC-on. Más különbséget nem vettem észre.De nem vagyok "vájtszemű", csak sima, mezei felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest