- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaty
csendes tag
válasz
lord_devil #19368 üzenetére
Köszönöm szépen megfontolom ezt is
Csak lassan engedélyt kell kérnem a pénzügyi igazgató (asszony
)-tól..
-
Gaty
csendes tag
válasz
Enszuke #19332 üzenetére
Köszönöm szépen
, ez is tanulságos írás, azért ezek bőven bevállalható fogyi adatok, főleg, hogy 4 magos APU volt.
Pista0001: Esetleg rámértél a fogyasztásra? Mennyire éri meg rökölteni +5-10000et egy sima atx táphoz képest? Persze a csendesség megfizethetetlen
UI: szép a házikód (ami a pc-style-on van)
Szerk:
Celtis: zsír ez a belső tégla, ez el is férne azért a mozartombanjó helyre tévedtem, köszönöm mindenkinek a segítséget
jöhetnek a jó ötletek
-
Gaty
csendes tag
válasz
Celtis #19330 üzenetére
Huu köszi, ez jó tanács volt
A pico PSU mellé gondolom még egy külső tégla is kell.. Hát Úgy tényleg borsos,de legalább hangtalan
Mondjuk a megtérülési ideje is kérdéses így..Az a baj hogy, ez a paneltáp akkor max a brazos-t bírja el, viszont egy Trinity APU-hoz minek vegyek 300-400as tápot..
Nehéz kérdés -
Gaty
csendes tag
Sziasztok!
HTPC újraépítésre adtam fejem
de lenne pár kérdésem, lehet hogy ti tudtok segíteni.
Van itthon egy Thermaltake Mozart Meda Lab-os házam, abba menne bele az új bél, mert a régi X2 BE konfigot odaadtam muter gépébe..
Szóval egy FM2-es A4-5300-ra gondoltam, mATX lappal (csak ezt fogadja a ház, azt meg nem akarom cserélni..).
Az lenne a kérdésem, hogy Trinity APU-t próbált már valaki panel táppal? Egy 84-96W-os elég lenne hozzá?
4GB ram menne bele, meg egy 1TB-s vinyó és semmi más.
Valahogy soknak érzem a 300-400W-os tápokat ehez a konfighoz.Más: a panel tápot bele tudom valahova eszkábálni a házba? Milyen "felfogatása" van ezeknek?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest