- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
válasz
sugarforce #50743 üzenetére
Köszi! Beszereztem egy hete, meglepően fürgének tűnik a frekvenciája ellenére, ráadásul nem is melegszik. A korábbi Z8700-as Atommal szemben (jó, nem egy liga) jóval gyorsabb
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Baliga Tamás #50712 üzenetére
Jaja, megnyugtattál, köszi, veszem is át délután
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Baliga Tamás #50709 üzenetére
azért a 7670 és az A4-5000 nem egy liga
Ezért pedzegettem az A10-4655M-öt, hátha az A4 gyenge lenne.
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Baliga Tamás #50707 üzenetére
Szerintem az kicsit overkill lenne fullhd videókra és torrentre nekem
Erősebb célokra ott az FX-em és Ryzen -
lyzzard
aktív tag
válasz
Baliga Tamás #50704 üzenetére
Köszi Nektek! Akkor bepróbálkozok egy olyannal
-
lyzzard
aktív tag
válasz
stigma #50700 üzenetére
És akkor egy kérdés, ami leginkább érdekel. Korábban volt egy Atom 330GC-m, ami jól ellátta a torrent és file sharing feladatokat, de nem tudott jól videót lejátszani. Utána volt egy Atom Z8700-am, ami videót is jól játszott már le, bár kicsit lassabban.
Gyakorlati tapapasztalatok miatt érdekel, hogy a videólejátszásra a fentieken túl elég nekem az A4-5000, vagy kell-e a magasabb órajelű AMD A10-4655 -
lyzzard
aktív tag
válasz
MasterMark #50692 üzenetére
A HDD nem benne van, hanem egy külön házban, teljesen hangtalan.
A kérdés inkább arra irányult, hogy a feladatok ellátásához megfelleő-e egy 1,5GHz-es A5, vagy inkább a 2GHz-es nagyobb?
Bár, ahogy olvasom az utóbbiakat, inkább akkor a kis ventis megoldás nagyobb sebességen csak jobb lesz
Köszi! -
lyzzard
aktív tag
Sziasztok!
Csöndes médialejátszó gépet raknék össze ITX-méretben. Jelenleg egy 2nd gen i5-ös laptop tökéletesen megfelel erre a szerepre, de annak más feladatokat szánnék a jövőben.
Semmi játék célra nem lenne használva, 24/7 futásra menne, hálózaton megosztott merevlemezt kellene vinnie, torrentet futtatni, 1080p-s videókat lejátszani, esetenként youtube HDMI-n 1080-as TV-re kötve (nem fog változni a felbontás a következő években).
Korábban a videók lejátszása nélkül ezt a célt egy Atom 330-as látta el, szóval nagy elvásáraim nincsenek.Lelkileg inkább az AMD áll hozzám közelebb, két alaplapot néztem ki erre a célra:
Biostar A68N-5600 és ASRock QC5000M-ITX/PH.A Kabinivel kapcsolatban millió játéktesztet találok, de általános célú videókat nem, az A10-4655M pedig biztos, megfelő lenne (szerintem), de inkább a passzív vonal felé vonzódnék.
Melyiket ajánlanátok inkább?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest