-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
lyzzard #50702 üzenetére
Hi, mire bejelentkeztem már megválaszolták a kérdésedet.
(#50701) Ispy: szép kis gépezet, én is ilyesmit szerettem volna mindig, de sajnos mivel nekem 3,5-es HDD-im voltak (2db , most viszont csak 1 db) így nem fértem bele soha ebbe a házba sajnos.
Ha ilyen kis lejátszó kellett volna nekem, akkor sajnos a mások által említett S905 vagy S912 mellett döntök, mert sokkal olcsóbban kijövök.
Netezésre, lejátszásra egy ilyen kis praktikus itx-es gép verhetetlen... Mondjuk nagyszülöknek netezésre ideális egy kis SSD-vel 4GB rammal szerelve + paneltáppal.
-
MasterMark
titán
válasz
lyzzard #50696 üzenetére
Teljesen mindegy hol van. A HDD nem hangtalan, de aki azt nem hallja, akkor a ventit sem fogja. (Ezért nem érdemes full passzívra menni, ha HDD is van, mert értelmetlen.)
Egyébként jó a passzív lap is, csak a házban akkor legyen valami nagy venti kis fordulaton, hogy ne rekedjen meg a levegő.
-
bnorci71
addikt
válasz
lyzzard #50691 üzenetére
én egy Asrock N3150 dc-itx lapot használok hasonló célra, annyi a különbség, hogy a HDD a gépbe van és onnan oszt meg szóval a házi szer4vert is ellátja, teljes megelégedéssel
MasrteMark
miért?
nekem is benne van a HDD igaz 2,5"-os de nem hallani belőle semmit pedig a torrent 24/7 megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest