- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
válasz
Patice #44991 üzenetére
Köszi, Daphile-el próbálkoztam, alapvetően jó lenne, csak nem akart a HDD-re települni, először ő formázta, aztán én formáztam egy másik gépen, utána meg az egész vinyót unallocatedre csináltam,hogy a daphile hozhasson létre magának particiót, de még úgy is semmi.. Beállításokból se tudtam a telepítés/upgrade résznél kiválasztani a hdd-t, szürkével ki volt húzva. Most maradt még az, hogy állítólag ha valami "boot filesystem" fájlokat szedek le a weboldalról akkor lehet közvetlen arra telepíteni.. De idáig akárhogy csináltam pendrive nélkül nem megy, és nem is engedi menteni a beállításokat ezért..
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Ide írok, mert jobb helyet nem találtam és talán valamennyire kapcsolódik ehhez..
Adott egy üzlethelyiség, van egy teljesen jól működő de már használaton kívüli régi acer laptop, egy mini hifi aux bemenettel és jó lenne,hogyha a mini hifi tudását bővíteni lehetne webrádióval+tárhelyet létesíteni a zenéknek az állandó CD cserélgetés helyett és mindezt távvezérelhetni lehetne egy androidos telefonnal minél egyszerűbben. A gép 1GB DDR2 rammal rendelkezik, de tudom bővíteni 2-re is..
Elsőre Openelec jutott eszembe, de nem tudom, hogy azóta vannak-e esetleg már jobb alternatívák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- DJI topic
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest