- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
A passzív azt jelenti, hogy nincs benne ventillátor? Tárolni csak zene lenne rajta, film csak addig amíg nem nézem meg, utánna törlés. Viszont áttérnék a 4K minőségre, így az 500 giga kevés lenne. A kinézet sem mindegy, asztali hifi komponensekre szeretném ha hasonlítana (széles, viszonylak alacsony ház). Összeget nem tudok mondani, mivel nem vagyok képben. Egy közepes szintűt szeretnék.
-
silboy
aktív tag
Mindenki véleménye érdekel, ugyanis nulla az ismeretem HTPC terén. Egy média lejátszót szerettem volna, de nem nagyon találok megfelelőt, ezért kanyarodtam erre. Jó minőségben szeretnék zenét hallgatni a belső tárhelyéről úgy, hogy ne kelljen hozzá tv-t kapcsolni. Tehát legyen kijelzője, vagy telefonon lehessen böngészni a tartalmak közt. Filmézés 4K HDR, ismerjen minden hang formátumot. Torrent fusson rajta. Nagyjából ennyi az elképzelésem, de nem is tudom milyen lehetőségek vannak egy ilyen eszközben. És ne zavarja a szórakozásomat a zaja.
-
silboy
aktív tag
Tudtok ajánlani valakit aki foglalkozik HTPC összeállításával megbeszéltek szerint? Olyan kellene aki tényleg érti a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest