-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
A passzív azt jelenti, hogy nincs benne ventillátor? Tárolni csak zene lenne rajta, film csak addig amíg nem nézem meg, utánna törlés. Viszont áttérnék a 4K minőségre, így az 500 giga kevés lenne. A kinézet sem mindegy, asztali hifi komponensekre szeretném ha hasonlítana (széles, viszonylak alacsony ház). Összeget nem tudok mondani, mivel nem vagyok képben. Egy közepes szintűt szeretnék.
-
silboy
aktív tag
Mindenki véleménye érdekel, ugyanis nulla az ismeretem HTPC terén. Egy média lejátszót szerettem volna, de nem nagyon találok megfelelőt, ezért kanyarodtam erre. Jó minőségben szeretnék zenét hallgatni a belső tárhelyéről úgy, hogy ne kelljen hozzá tv-t kapcsolni. Tehát legyen kijelzője, vagy telefonon lehessen böngészni a tartalmak közt. Filmézés 4K HDR, ismerjen minden hang formátumot. Torrent fusson rajta. Nagyjából ennyi az elképzelésem, de nem is tudom milyen lehetőségek vannak egy ilyen eszközben. És ne zavarja a szórakozásomat a zaja.
-
silboy
aktív tag
Tudtok ajánlani valakit aki foglalkozik HTPC összeállításával megbeszéltek szerint? Olyan kellene aki tényleg érti a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest