- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nini, mit találtam: 4gb-os hdmi PC stick
-
válasz
Vikthor #42122 üzenetére
eegen, tudom, de nem ez volt a kérdés
Egyébként is csak low profile kártya fér a mozigépbe, 950-ből meg tudtommal olyan még nincs, + HTPC-be hatalmas overkill. Játszós gépem meg van.
Kell vennem egy alacsony fogyasztású kártyát netezéshez, videózáshoz egy integrált ezer éves integrált intel leváltására, és ha van bármi előnye a gt710-nek a 6450-el szemben (játékokbeli teljesítmény irreleváns), akkor azt vennék és az én HTPC-mből menne tovább a kártya... -
érdemes egy hd6450-et egy geforce GT 710-re lecserélni?
-
válasz
tom_tol #22759 üzenetére
deee, van hozzá pl fancy PLEX kliens Modern UI-ra. Persze ha PLEX-et használsz és nem sajnálnál érte kiadni asszem 8$-t.
De ha media centert használsz, akkor az külön megvásárolható csak.
Egyébként a Modern UI-os startscreen simán elmegy mediacenter frontendnek, ha csak a megfelelő appokat pakolja ki rá az ember.Más előnyét én nem látom, és ezekért nem feltétlenül érdemes váltani.
-
ASUS TV tuner kártyához adott távirányító gombjainak konfigolásához tud valaki valami ingyenes vagy olcsó szoftvert?
Van az intelliremote, de az pofátlanul drága.
WinLIRC-el nem sikerült belőni, lehet nem is támogatja.
Egyébként PLEX kezeli by default, csak nem tudom vele elindítani a PLEX-et, ha netán kifagyna -
válasz
dabadab #6405 üzenetére
ezeket en is megtalaltam, azert gondoltam h tamogatja valami VGA mert a toshiba gepein is van, de a mai 2-3 oras guglizas utan arra jutottam hogy a toshiba is vmi kulso aramkorrel oldja meg.
Mondjuk nem tudom miert nem letezik meg normalis eszkoz erre. Mer igeny vona raEzek szerint a videokartyakon 1.3-as hdmi van max, mert az 1.4-nek ez mar kotelezo resze (mar ha jol ertelmezem a dolgokat).
-
Az nvidia ION hdmi kimenetében van CEC support?
Esetleg tud valaki olyan VGA-t vagy akár USB-s eszközt ami tudja a hdmi-CEC szabványt?
A TV PC-ről történő irányításához kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest