- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
MasterMark #23561 üzenetére
A játék a legutolsó szempont. Film és sorozat letöltés lenne amiért el gondolkoztam a váltáson.
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Adott egy "rendszer", ami jelenleg a következőkből áll:
- Full HD Tv,
- Hálózatra köthető média lejátszó,
- Laptop.
A laptopot torrent letöltésre és néha nap játékra használom. A filmeket rámásolom egy külső HDD-re, átdugom a média lejátszóba, és így nézek filmeket, sorozatokat. Ezen kívül a játékokat is a Tv-n szoktam játszani HDMI kábelen keresztül.
Idő közben bekerült a rendszerbe egy iPad. Most, hogy meg van az iPad, a laptopot szinte kizárólag torrentezésre használom.
Olyan elképzelésem van, hogy vennék egy NAS-t, amivel ki tudnám váltani a laptop torrent funkcióját. Ill. egy Xbox-ot, amivel tudnék játszani is néha. Szerintetek ez így kivitelezhető?
Milyen NAS ajánlott, amivel tudok torrentezni, és a média lejátszóval el tudnám érni a routeremen keresztül? A külső HDD-t rá tudnám kötni erre? Gyárilag egy keretbe van építve, USB kábellel tudnám csatlakoztatni. Van olyan, amit teljesen tudnék vezérelni, beállítani, használni az iPadomról? Van olyan NAS? amivel ha letöltök Xbox játékot, akkor ki tudom írni DVD-re? Vagy a NAS csupán hálózati adattárolásra alkalmas? Erre inkább egy HTPC lenne alkalmas? Vagy mit ajánlotok egy ilyen elképzelésre?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest