- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
DasH_001 #8113 üzenetére
Amit én linkeltem az mobil rack-ként is használható és be is építhető, ott vannak rajta a csavarhelyek, ahol a 3,5" HDD-ken. A specifikáció is ezt mondja:
• Fits into 3,5” bay <----------------------
• For 2x 2.5” SATA HDD
• For SATA I or SATA II hard drives
• Data transfer rate up to 3 GB/s
• Hot Swap
• Optional HDD-fan (mounting holes on the bottom side of mobile rack)Az In win 639-esbe 2 db 3,5" HDD is belemegy, ha slim ODD-t használsz; az egyik az ODD alá, másik a vidikártya mellé.
X3 415e (2,5 GHz, 45W TDP) nem lenne jobb választás egy ilyen kis házikóba?
Ez az alaplap nekem is nagyon tetszik. Jól meg van pakolva, 20W-ot szerintem számolhatsz rá.zsola32: beszélj szerintem user137-tel, úgy tudom ő picoPSU-val hajt i3-asat, Giga lappal, SSD-vel, HDD-vel. El tudja mondani milyen teljesítményű van neki, hol vette, mennyit fogyaszt a gép, stb.
-
Osibaa
senior tag
válasz
DasH_001 #8108 üzenetére
Kerestem egy darabig a BM 693-at, mire rájöttem, hogy a 639-re gondolsz.
Ezekbe nagyobb tápegységet itthon nem hiszem, hogy fogsz találni, talán ebay-en és amazonon. 250W-os teljesítményhez már inkább SFX tápokat használnak gyárilag, az valamivel nagyobb (lásd Thermaltake Element Q).
Viszont mihez kell a 250W-os tápegység? Valamilyen izmosabb vidikártyát is akarsz a gépbe rakni? (korábban nem írtad) Mert akkor lehet nem is ezek a low-profile házak az ideálisak neked. -
Osibaa
senior tag
válasz
DasH_001 #8106 üzenetére
Nagyon kicsi az a ház, amit keresel, kb. 4 literes. További nehézség, hogy egy félbevágott kockát szeretnél, márpedig a hasonló méretű mini-ITX házak tégla alakúak, ebből eredően alacsonyabbak (6-6,5 cm) és hosszabbak (25x30 cm). Mivel a magasság egy Athlonos konfignál a hűtő miatt fontos, ezért csak olyanok jöhetnek szóba, mint az Antec ISK 310-150, Silverstone LC12, esetleg az InWin BM vagy BP házai, de ezek is 1,5-2x akkorák, mint amit leírtál. Hűtés szempontjából az Antec tűnik még a legjobbnak ezek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest