-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Erdmis #31860 üzenetére
Nem, semmit emlékeim szerint (illetve fixáltam 256MB-ra a videó memóriát, de ez ettől független), csak updateltem a legújabb BIOS verzióra. Én valamiért a pendrivehoz kötöm, a G4-es nem sokáig volt használatban, de furcsa belassulásokat, megakadásokat is produkált akkor a rendszer, pedig elvileg az a gyorsabb pendrive, a gyakorlatban a G3 mégis hibátlan.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Erdmis #31794 üzenetére
Van egy olyan gyanum, hogy ledobja az USB-t. Valszeg mert addig nem csinál semmit. Ha én sem nyúlok a billentyűzethez egy ideig (zenehallgatás közben), majd megmozdítom, akkor kiad hangot mint amit USB eszköz csatlakoztatásnál ad. Első körben próbáld meg beállítani nem energia takarékos módra, hátha akkor nem akar semmit lekapcsolni, kiiktatni idle miatt. Esetleg film nézés közben teszteld, hogy kb 8 percenként megmozdítod az egeret és akkor is szétfagy-e.
Bár az érdekes, hogy ha nem csinálsz semmit akkor nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Formula-1 humoros
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest