Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz
stigma
üzenetére
Most építgetek otthon ki egy ilyesmi rendszert. Korábban laptop-ról ment a film, majd vettem egy androidos média lejátszót (905x), és az játszotta le pendrive-ról, majd egy külső 2,5" hdd-ról, amire a laptopról másoltam fel. Most van egy kis itx-es gépem, abban egy 3,5" HDD (a rendszer SSD-ről fut, a HDD-t leállítja ha nem kell használnia), a torrenteket automatikusan szedi fel egy könyvtárból és tölti le. A HDD meg van osztva hálózaton, a média lejátszó meg a másik szobában a TV mellett erről játssza le a filmeket. Amit még nem sikerült megcsinálni, hogy a gép WakeOnLan-al felébredjen, ha a média lejátszó filmeket keres, így ha valaki filmezni szeretne, legrosszabb esetben meg kell nyomni a gépen a bekapcsológombot.
A gép sajnos nem egy energiatakarékos gép, ezért nem megy 24 órában (bár csak 35-40W-ot eszik nagy átlagban), hosszú távon a HDD-t szeretném külön kitenni egy fileszerverre (erre egy USB 3.0-s routert néztem ki).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő