- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
szia
nekem i3-as integrált vga-s konfigom van.
alapból jól viszi a hd tartalmakat (720p - 1080p .mkv)
extrémebb méretű filmekkel azonban néha meggyűlik a baja.
(ez kb. 100-ból egy)ha nem raid-ba kötöd a vinyókat, akkor amelyiket nem használod ki tudod kapcsolni win alatt.
így nem hangoskodik.egyébként össze lehet hozni a hangtalan gépet, nekem is sikerült, pedig 5 venti dolgozik a gépemben.
be fogsz férni rendesen a LIan Li házikóba?
ha javasolhatom, nézzél körül a Silverstone házikóknál is, találsz néhány 5-6 vinyós fekvő házat. -
Osibaa
senior tag
Szia!
Csinos konfig.
A panel tápot ilyen konfighoz én nem ajánlom, kicsi is a teljesítménye és a 12V-os ága is gyatra szokott lenni, szerintem egy jó minőségű kis teljesítményű táppal jobban jársz (pl. 250W FSP HEN és társai). Értem én, hogy szeretnél minél csendesebb gépet, de a 4 HDD úgyis megadja majd az alaphangot, ami mellett a táp már nem lesz hallható.
Ha a TV fogja lejátszani a hangot, akkor szerintem bőven elég az integrált hangcucc minősége is, nem az lesz a "szűk keresztmetszet".
A prociba integrált VGA teljesítményéről nincs tapasztalatom, neten nézz szét szerintem mit produkál.
Fogyasztással jó táp mellett szerintem nem lesz gondod, elég rendesen vissza tudják fogni magukat az új Intel procik.Én egyébként azt javaslom, hogy szedd szét 2 gépre, ha megteheted:
- csinálj egy szervert a nappalin kívülre, ahol nem fontos plusz pénzt ölnöd az alkatrészekbe, hogy minél csendesebb legyen (pl. oda vízhűtés helyett léghűtés is jó),
- a nappaliba pedig csak egy mini-ITX kisgépet (vagy média lejátszót) tegyél be, ami hálózaton keresztül kapja a cuccot a szerverről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- További aktív témák...
- Yamaha RX 497 kicsi szépséghibás
- Eladó új, bontatlan gyári csomagolású Wharfedale Denton 85th Anniversary hangfal
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony ST SE520 TUNER
- TCL 55C745X2 TV FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest