- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
Probáltam pcm-ben küldeni, akkor is volt audio delay. Meglett a DVI2HDMI adapter, de ez sem javított a dolgon. Kínomban bekapcsoltam a debug logot, elküldtem aludni a gépet majd késöbb ránéztem. Valamiért úgy dönt a kkodi néha, hogy az 1280x720@59.94Hz ami neki kell, és nem érdekli, hogy a listában késöbb ott a full hd felbontás is.
A pulse-8 cec adapter meg időnként szimplán elmegy aludni és nem műkodik...
-
Quetz
őstag
Köszönöm a tippet, szerzek akkor én is egy DVI-HDMI átalakítót. A HDMI kábelek jók, linux illetve RPI-2 használatakor nem produkáltak enny/ilyen hibát.
Amit még tapasztaltam, hogy megállítom a filmet, majd resume-t csinálok, akkor 6-8 másodprecig nincs hang. Ez linux alatt szintén nem jött elő.
-
Geree
senior tag
a mai probalkozas eredmenye:
- fw frissites sikerult windows-on: v1.56-rol v1.66-ra frissult, dbar sok latvanyos valtozast nem hozott (linux alatt), annyi max, hogy legalabb a Stereo mod jol mukodott, de HDMI-n meg mindig nem ment az 5.1 hang- DVI kabel megoldotta a problemat.
Megy minden, 5.1 hang, 1080p USB CEC adapter...
Bar egyszer elofordult, hogy input valtas utan nem volt kep, vagy random error volt, vagy megoldotta, hogy feltettem az inteles firmware-eket...szoval kopp-kopp, eddig igy minden ok.- HDMI kabelek uton vannak, meg uj kabelekkel ki fogom probalni...
-
stigma
addikt
Pedig ott kellene lennie így mint az alábbi linken:
Settings->System settings->Audio => KÉP
Ubuntu 16.04.2 -ből mid van? Server vagy Desktop ?
Mert ha Desktop akkor Alsa-d van szerintem , Kodi meg PulseAudio -t kezel (ezt lehet rosszul írtam), viszont ez még okozhat gondot.
-
stigma
addikt
Amit Patice írt próbáld ki, de ez lehet nagyon gagyi, de ha midnent feltelepítettél és beállítottál állítsd le a gépet és huzz ki mindent kábelt és dugd össze.
Én nálam volt egy ilyesfajta gond mind neked, mindent beállítottam de nem szólt semmit sem a hangrendszer, pedig vagy 10x leszedtem és feltettem. Leállítottam, kábelek ki és be és utána jó volt minden.
Tudom ez hihetetlen, de egy próbált megér ha Patice beállítasi után sem működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest