- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
JNashville #9435 üzenetére
Igen sajnos nekem is ez a bajom, hogy már nem kapható, Andy Samurai van passzívan, oldalról egy 12-es venti fújja az Athlon x4-et, nincs gond a hőmérsékletekkel, bár ez a hűtő nem erre van tervezve, de pont elfér...
-
GerykO
aktív tag
válasz
JNashville #9435 üzenetére
A távtartó 5mm, a nyáknak, a foglalatnak, és a CPUnak is van vastagsága, szerintem 10mm-el számolhatsz.
Vagy a Shuriken-en megfordítód a hűtőt, hogy szívjon, és máris nem a lapra nyomja a meleget.
Esetleg egy flexi csővel ráveszed a Shuriken ventijét, hogy a házon kívülről szívjon, nem lesz annyira meleg a levegő. -
Hanok
senior tag
válasz
JNashville #9425 üzenetére
Bár a silverstone-al kapcsolatban nincs tapasztalatom, viszont nemrég vettem egy Fusion-t úgy hogy alteratíva volt az általad emlegetett GD széria is. Fusion-t általában táp nélkül adják, de van lehetőség táppal is venni viszont úgy még drágább..Amiben még eltérnek az viszont nem kevés..a Fusion több okból is jobb alternatíva szerintem, beépített inom vfd az elejébe a hozzá járó távirányítóval úgy hogy még 5.25-ös optikát is tudsz mellé rakni, több 3.5 hdd fér el benne, (Silvestone esetében a táp + hdd kombó elég rosszul lett megoldva) cserébe egy kicsit nagyobb viszont ez is nagyon jó minőségű ház, és hi-fi polcon szépen mutat... Ha egy Imon-os Silverstone-t megnézel kijelzővel + távirányítóval jóval drágább az antec-nél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest