- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
JNashville #9435 üzenetére
Igen sajnos nekem is ez a bajom, hogy már nem kapható, Andy Samurai van passzívan, oldalról egy 12-es venti fújja az Athlon x4-et, nincs gond a hőmérsékletekkel, bár ez a hűtő nem erre van tervezve, de pont elfér...
-
GerykO
aktív tag
válasz
JNashville #9435 üzenetére
A távtartó 5mm, a nyáknak, a foglalatnak, és a CPUnak is van vastagsága, szerintem 10mm-el számolhatsz.
Vagy a Shuriken-en megfordítód a hűtőt, hogy szívjon, és máris nem a lapra nyomja a meleget.
Esetleg egy flexi csővel ráveszed a Shuriken ventijét, hogy a házon kívülről szívjon, nem lesz annyira meleg a levegő. -
Hanok
senior tag
válasz
JNashville #9425 üzenetére
Bár a silverstone-al kapcsolatban nincs tapasztalatom, viszont nemrég vettem egy Fusion-t úgy hogy alteratíva volt az általad emlegetett GD széria is. Fusion-t általában táp nélkül adják, de van lehetőség táppal is venni viszont úgy még drágább..Amiben még eltérnek az viszont nem kevés..a Fusion több okból is jobb alternatíva szerintem, beépített inom vfd az elejébe a hozzá járó távirányítóval úgy hogy még 5.25-ös optikát is tudsz mellé rakni, több 3.5 hdd fér el benne, (Silvestone esetében a táp + hdd kombó elég rosszul lett megoldva) cserébe egy kicsit nagyobb viszont ez is nagyon jó minőségű ház, és hi-fi polcon szépen mutat... Ha egy Imon-os Silverstone-t megnézel kijelzővel + távirányítóval jóval drágább az antec-nél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Dacia topic
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest