-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
A gyors válasz lehet jó is de akár hiányos vagy túlzott is.
Egy HTPC-be ami fontos hogy olcsóbb legyen nem illik a phenom. Túl nagy túl sokat eszik túl-túl-túl.
Tehát az én ajánlatom:
alaplap mert az IGP elviszi a HD-k többségét, és minden van rajta ami neked kell. Továbbá visz ki a HDMI-n hangot is, és elég erős a GPU-ja.
CPU Ha kell egy kis tartalék erő és azokhoz a HD-khez amiket nem vitt el az alaplap
2GB ram
duffbeer által ajánlott imon mini távirányító
Viszont 85-ből belső hw + HTPC ház nehezen megoldható (led-es meg szinte lehetetlen). A HTPC házakat aranyárban mérik -
duffbeer
őstag
Én kiléptem a ht"PC" bizniszből, de mennyit szánnál rá?
Talán a legolcsóbb egy HDMI kimenettel rendelkező microATX lapot veszel. PL ilyet. Nekem ilyenem van asztali gépben. Aránylag olcsó, támogat Phenomot, 1066-os DDR2 RAMot és van rajta HDMI és e-SATA. ATi HD3200-as VGA van bele integrálva DX10 támogatással. Biztos van bőven más ilyen lap is, de én ezt ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged