- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
eszgé100 #6500 üzenetére
AGP-be én inkább HD3xxx-ben gondolkodnék (Pl.:SAPPHIRE HD3450 512MB DDR2 AGP 13k Ft új áron). Fejlettebb az UVD-je mint a HD2xxx-eseknek (ami a gyorsításról gondoskodik). Bár most látom hogy jöttek ki HD4xxx-es karik is AGP-be amik UVD-je még fejlettebbek .(pl.:SAPPHIRE HD 4650 1GB DDR2 AGP új áron 19k Ft ).
Csak az a baj hogy ezeket az AGP-s karikat aranyárban mérik. Még használtan is sokat kérnek értük (nem a 4650-re gondolok). De HD3xxx alá meg nem érdemes adni az UVD miatt.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
eszgé100 #6495 üzenetére
Nekem jelenleg egy 9600XT-m van és igaz fut rajta a 720p, de egy idő után elcsúszik a hang. Esetleg ha minden le lenne állítva a háttérben, akkor menne, de nem hiszem. Szóval felejtős.
Steve-0: A CUDA miatt. Azzal a legvalószínűbb jelenleg, hogy lejátszik mindent. De reméljük hamarosan jön az ATI Streamhez is a szoftver és boldog lehet mindenki.
-
Steve-0
őstag
válasz
eszgé100 #6495 üzenetére
igazából a 720p-s videókat lejátssza a konfigod, nekem is hasonló volt!*
A fullHD-s filmeknél mindenképpen szükséged lesz egy HD3xxx vagy HD4xxx szériás VGA-ra!*Igaz a processzorterhelés olyan 80%-nál volt tehát eléggé meghajtotta a procit, termelte is rendesen a hőt, tehát a jó szellőzésről is gondoskodj ha huzamosabb ideig nézel vele filmeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest