- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Patice
üzenetére
Csak azt adtam meg hogy hdmi-n keresztül menjen ki hang. Minden mást letiltottam hogy ne kavarjon be (bár korábban nem volt gond hogy kapcsolgattam a különböző hangkimenetek közt) újabb érdekesség. Próbaként kirpóbáltam hogy különböző lejátszókkal próbálkozom, zenelejátszó, régi media player, filmek+tv stb és mind süket (vicces tud lenni mikor jetaudion hallgatom a zenét és tökéletesen van hang hdmi-n keresztül, amint viszont berakok egy filmet hogy azt játszon le, rögtön süket lesz minden
) De egy youtube lejátszás, vagy játéknak van hangja.
Viszont most találtam egy plusz érdekességet, ha a microsoft fényképekkel játszok le filmet, akkor van hang
most komolyan ki érti ezt...
Most mondhatnám szuper használom ezzel, csakhogy a media player classicban a madVR piszkosul jól be van állítva és szép képet ad, nem szívesen mondanék le erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) De egy youtube lejátszás, vagy játéknak van hangja.
most komolyan ki érti ezt...