- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #52092 üzenetére
Na, elég valószínű, hogy mégiscsak a LAN adapter lesz a ludas. Próbáltam SSD-re másolni, a NAS-ról tartalmat, 4%-nál kifagy. A Kodi nem, csak a másolás.
Amik eddig világossá váltak:
A NAS nem lehet, mivel az asztali gép gyönyörűen játszik róla.
Kodi + LE újratelepítés megvolt.
LAN kábeleket cserélgettem.
Van egy switch, abból is áttettem a routerba közvetlen.
Fix IP megvolt.
Portalanítás megvolt.
A proci-cooler kontakt nem a legrózsásabb, de T-s proci, nem megy 35 fok fölé, de inkább kevesebb. Indításkor 23, amúgy 30 max.De ettől függetlenül, holnap jön egy új Arctic low profile cooler, hátha ...
Valamint, rendeltem egy USB LAN adaptert, AX88179 chippes, erre azt mondják, LE kompatibilis.
Ha ezzel sem jön rendbe, akkor vagy az alaplap itself, vagy a proci. De a proci az nem az a meghalós fajta. -
törölt tag
válasz
MasterMark #52092 üzenetére
Nem 100, hogy a hálókártya, de ez a következő lépcső a hibaszűrésben. Ha nem ez, akkor full alaplap, vagy proci. Még újrapasztázás lesz holnap, bár 36 fokos a proci mindössze. BIOS illetve UEFI beállítás alatt.
Amúgy eldobálja a filmeket lejátszás közben. TV-t is, mintha a hálózat akadozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest